ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Σημαντική νίκη πέτυχε η Π.Σ. Ελασσόνας

*ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ 55’ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2011 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:08
Φρένο στην ξέφρενη πορεία του Ρήγα Φεραίου έβαλε χθες το απόγευμα η Π.Σ. Ελασσόνας και πέτυχε μια σημαντική νίκη με 1 – 0, χάρη σε πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Χάμου στο 55΄ και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για γρήγορη παραμονή στην κατηγορία .
Σ΄ ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ Εθνικής και το οποίο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, η Ελασσόνα ήταν πιο απειλητική, με το Ρήγα Φεραίο να προσπαθεί να πετύχει κάτι καλό μονό με αντεπιθέσεις.
Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ανήκει στους φιλοξενούμενους, όταν μόλις στο 6’ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , ο Νούσιας δεν αιφνιδιάστηκε από την πορεία της μπάλας και την έδιωξε σε κόρνερ .
Από το σημείο εκείνο και μετά, η Ελασσόνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, αν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχοι . Στο 14΄ ο Φλώρος θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, το σουτ που θα κάνει δεν θα ανησυχήσει τον Σφυρή που θα μπλοκάρει εύκολα την μπάλα .Στο 29΄ μετά από πάσα του Κωστούλα στον επερχόμενο Φλώρο, σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής στα χέρια του τερματοφύλακα του Ρήγα και στο 36΄ ο Χάμος θα προσπαθήσει να απειλήσει από μακριά, το σουτ όμως θα φύγει ψηλά άουτ .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Ελασσόνας μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά, στον αγώνα, με σκοπό να πετύχουν κάποιο γκολ.
Στο 52΄ σε σουτ του Λιόλιου η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σφυρή, ενώ στο 55΄με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Χάμος αρκετά έξω από την περιοχή, με δυνατό ευθύβολο σουτ θα στείλει την μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Σφυρή και θα ανοίξει το σκορ για την Ελασσόνα κάνοντας το 1-0.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Χάμος θα είναι πάλι ο πρωταγωνιστής , θα προσπαθήσει να απειλήσει πάλι με εκτέλεση φάουλ , αυτή τη φορά όμως η μπάλα θα βρει σε σώματα αμυντικών και θα καταλήξει κόρνερ .Στο 75΄ στην αντεπίθεση πέρασε η Ελασσόνα, ο Κατσαβός τροφοδότησε το Φλώρο, όμως στο σουτ του τελευταίου η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα στο 80’, ο Καρατζόλης θα σεντράρει από αριστερά, ο Βαλαώρας σε πρώτο χρόνο θα πιάσει ένα καλό σουτ, ο Σφυρής σε ετοιμότητα θα κάνει την απόκρουση του αγώνα και θα αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του .
Οι ποδοσφαιριστές της Ελασσόνας Θανάσης , Νάτσης και Μολάς αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μαλούτα (ΣΔ Ημαθίας ).
ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Κολομητρούσης) Νούσιας , Βάλλας (61΄Τζόλας ) , Καρατζόλης , Θανάσης , Κουμπούρας , Νάτσης , Χάμος , Φλώρος , Κωστούλας (75΄Βαλαώρας ) , Κατσαβός (87΄Μολάς ) , Λιόλιος .
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Χατζηκυριακίδης) Σφυρής , Γούτσιος , Ζαχαράκης (75΄Μπατής), Βουραζέρης , Καρλιάμπας , Χατζής , Μπίκας , Μπλότσικας (61΄ Βογιατζής ) , Λαμπρογιώργος , Μόσιος ( 65΄Σπάθης ), Δανιλόπουλος .
Ανδρέας Νικούλης (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass