ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Πατά γερά στην κορυφή ο Οικονόμος

*ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΙΓΚΟΣ ΣΤΟ 53’ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ * ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΙΟΥΝ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:08
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο Οικονόμος επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 1-0 και σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία του Πυργετού στη Σπερχειάδα, αύξησε και άλλο τη διαφορά στην κορυφή, στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης χωρίς να εντυπωσιάσει, είχε ουσία στο παιχνίδι του και κατάφερε με ένα γκολ που σημείωσε ο Κώστας Φλίγκος στο 53΄, να κατακτήσει τρεις ακόμη βαθμούς και να δείξει ότι πατά πλέον γερά στην κορυφή, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο.
Όσον αφορά στον Απόλλωνα που δέχθηκε πρώτη φορά γκολ εντός έδρας φέτος και γνώρισε την ήττα, πάλεψε φιλότιμα, αλλά η απειρία φαίνεται ότι στοιχίζει και ήδη από χθες το σωματείο της Λάρισας βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.
Χρειάζεται λοιπόν πολύ μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια, για να αποφευχθούν τυχόν περιπέτειες και η ομάδα να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Το παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι, κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και το κύριο χαρακτηριστικό ήταν οι δυνατές μονομαχίες μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και το ματς φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ, όπως και έγινε.
Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, το ντέρμπι κύλησε σε αθλητικά πλαίσια και στο τέλος υπήρξαν εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις από τις δυο πλευρές, για καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Οικονόμος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, αυτή την φορά στο Καρπενήσι με τον Απεραντιακό, ενώ ο Απόλλωνας θα αγωνισθεί στη Λαμία με την ουραγό τοπική ομάδα.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
10’ Ο Φατούρας τροφοδοτεί τον Γιαννακόπουλο που επιχειρεί το διαγώνιο σουτ και η μπάλα καταλήγει, ελάχιστα άουτ.
20’ Φάουλ του Νικούλη συρτό, όμως ο Οικονόμου δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με προβολή.
40’ Σε σουτ του Βούλγαρη, η μπάλα κατέληξε άουτ.
43’ Νέου σουτ του μαχητικού Βούλγαρη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
50’ Ο Φουσίκας από δεξιά κάνει τη σέντρα, ο Φατούρας παίρνει την κεφαλιά που αιφνιδιάστηκε, με τον Πουλάκη να μπλοκάρει την μπάλα και χάνεται μοναδική ευκαιρία για γκολ.
51’ Ο Φουσίκας βρήκε τον Στεργίου, εκείνος έπιασε το σουτ και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Οικονόμου.
53’ Ο Βούλγαρης «σπάει» την μπάλα στον Κώστα Φλίγκο που με κοντινό δυνατό σουτ και λανθασμένη εκτίμηση του Μαγαζιώτη, ανοίγει το σκορ(0-1) και χειροκροτείται από τους φίλους της Τσαριτσάνης.
58’ Ο Γιαννακόπουλος επιχειρεί δυνατό σουτ, αλλά καταλήγει η μπάλα άουτ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΕΤΕΣ
Καλύτεροι του Απόλλωνα ήταν οι Καραγκιόζης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος και Πολύζος, ενώ από τον Οικονόμο οι Φλίγκος, Βούλγαρης, Οικονόμου, Διγκόζης και Λιούσκας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Καλή ήταν η διαιτησία του κ.Τομίδη(Σίπκας – Μιχαλόγλου), όλοι του συνδέσμου Πέλλας. Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Απόλλωνα οι Περήφανος(5΄) , Γιαννακόπουλος(28΄) και Φουσίκας(65΄), ενώ από τον Οικονόμο οι Νικούλης (16΄), Διγκόζης(66΄).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ( Κεραμάρης - Αλεξούδης): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Μπαλαμώτης, Βενέτης, Πολύζος (81΄ λ.τ. Γαρυφαλλόπουλος), Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Φατούρας, Φουσίκας, Στεργίου (58΄ Μπίμπα), Καραγκιόζης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Καλτέκης Γ.): Πουλάκης, Κολιός, Λιούσκας, Μαντζαφούλης, Οικονόμου, Διγκόζης, Μπαλής, Φλίγκος, Βούλγαρης (86΄ Ζαχαράκης), Νικούλης (78΄ Στάθης), Μενίκου (90΄ Ραχωβίτης).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Μετά το παιχνίδι, οι προπονητές των δυο ομάδων, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ(Απόλλωνα): «Το σημερινό(σ.σ.χθεσινό) παιχνίδι είχε δυο διαφορετικούς αντιπάλους. Από τη μια πλευρά την Τσαριτσάνη που είναι μια πολύ γεμάτη ομάδα, με μεταγραφές και έχει ως στόχο το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη τον Απόλλωνα που πάντα έχει την ίδια φιλοσοφία, με πολλά νέα παιδιά και προσπαθεί πάντα για την παραμονή στην κατηγορία.
Εμείς δείξαμε ότι έχουμε δυναμική σαν ομάδα, χάσαμε ουσιαστικά χωρίς ο αντίπαλός μας να δημιουργεί καμία ευκαιρία.
Σαν Λαρισαίος εύχομαι τόσο στην Τσαριτσάνη όσο και στον Πυργετό, να πετύχουν την άνοδο, καθώς έχουν τους περισσότερους βαθμούς.
Λυπάμαι όμως για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, που ενώ έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι έχουν πολλά στοιχεία, απλά πιστεύω ότι μας λείπει κάτι, μας λείπει το γκολ ίσως, που αν το είχαμε θα συγκεντρώναμε περισσότερους βαθμούς.
Συγχαρητήρια και στους 22 ποδοσφαιριστές, αλλά ιδιαίτερα στους παίκτες του Απόλλωνα διότι έδειξαν-θα μου επιτρέψετε- στοιχεία σύγχρονης ομάδας».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΕΚΗΣ(Οικονόμου): «Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ότι είναι διπλό ανόδου ή όχι.
Σημασία έχει ότι είναι μια σημαντική νίκη, σε μια δύσκολη έδρα από πλευράς γηπεδικών συνθηκών. Απλά και από την άλλη πλευρά αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι σκληροτράχηλη και νομίζω ότι έχει δεχθεί το πρώτο γκολ φέτος, στην έδρα της.
Μια ομάδα η οποία έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, αλλά για να κερδίσεις πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ. Πιστεύω ότι χωρίς να παιχθεί ποδόσφαιρο και ειλικρινά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό μέσα σε τέτοιο γήπεδο, κερδίσαμε ένα παιχνίδι, έχουμε ακόμη εννέα αγώνες, κάθε Κυριακή θα είναι ένα ξεχωριστό ντέρμπι για εμάς. Εύχομαι στον Απόλλωνα καλή συνέχεια, είναι ένα από τα σωματεία που κοσμούν τον χώρο της Δ’ Εθνικής και πρέπει να παραμείνει πάση θυσία στην κατηγορία».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass