ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ:

Ο πιο άσχημος αγωνιστικός χώρος που έπαιξα....

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2011 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:08
  Για την Εθνική ομάδα, αλλά και για τον Παναθηναϊκό, μίλησε σε ραδιοφωνικό πανελλήνιας εμβέλειας ο Κώστας Κατσουράνης. Αρχικά ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στο γήπεδο της Λάρισας, που φιλοξένησε τον προχθεσινό φιλικό αγώνα με τον Καναδά(1-0), λέγοντας: «Ο περιβάλλοντας χώρος κι οι εξέδρες είναι εκπληκτικά, αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι ο χειρότερος που έχω παίξει φέτος. Η εμπειρία μου λέει ότι βιάστηκαν να μπουν μέσα. Καλό είναι όμως να μην σταθούμε εκεί, θα το φτιάξουν γιατί είναι ένα στολίδι. Για έδρα της Εθνικής είναι μικρό. Θέλουμε πιο πολύ κόσμο αλλά προσφέρεται. Νομίζω και το «Καραϊσκάκης» είναι καλό, αλλά και της Λάρισας μπορεί να γίνει μια πολύ καλή έδρα».
 Στη συνέχεια, μιλώντας για την Εθνική ομάδα, είπε: «Γενικά πάντα υπήρχε καλό κλίμα στην Εθνική ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε μια οικογένεια και να τα δίνουμε όλα. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που έδωσε ο Ρεχάγκελ και πρέπει όλοι να το έχουμε στην ομάδα σαν κορόνα στο κεφάλι μας. Αυτό το έχουν και τα νέα παιδιά που έρχονται, παίζουν άνετα, με αέρα, σαν να είναι χρόνια στην ομάδα».
 Και συνέχισε για την κριτική προς τον Φερνάντο Σάντος: «Υπήρχε μια μεγάλη δόση υπερβολής. Όταν έχεις μάθει να είσαι 10 χρόνια με έναν προπονητή σίγουρα είναι δύσκολα με τον ερχομό ενός νέου προπονητή. Τα πράγματα όμως είναι απλά. Ο καθένας μπορεί να διακρίνει το τι γίνεται και τους κανόνες που βάζει ο νέος προπονητής. Δεν ήταν κάποιος άσχετος όμως, ήταν κάποιος που ήταν στην Ελλάδα και όλοι τον γνωρίζαμε. Νομίζω ήταν λίγο υπερβολικά όλα αυτά που έγιναν. Ευτυχώς όλα περάσανε και η ομάδα είναι πολύ καλά. Έχει καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά. Οι ομιλίες που κάνει μένουν στην ομάδα και δίνει στον κάθε ποδοσφαιριστή να καταλάβει ποιο είναι το καλό του».
 Τέλος, για τον Παναθηναϊκό και το αν μπορεί στο πρωτάθλημα να ανατρέψει τη διαφορά των 7 βαθμών από τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Όταν κάνεις καλή προπόνηση και η ομάδα είναι δεμένη και βγαίνουν όλα αυτά μέσα στο γήπεδο, νιώθεις πιο δυνατός. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια και κυρίως στο 2011 με κάποιες μεταπτώσεις κι όπου φτάσουμε. Δεν εξαρτάται από εμάς αλλά θα το παλέψουμε όσο μπορούμε. Το καλό είναι ότι αισθανόμαστε δυνατοί και έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι μια πρόκληση και πιστεύω ο Παναθηναϊκός έχει τις προσωπικότητες να το κάνει και αυτή η πρόκληση είναι μεγάλη και θέλουμε να το καταφέρουμε. Εμείς πιστεύουμε με την προπόνηση που κάνουμε κάθε μέρα ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass