ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑ

Χαμογέλασαν στην... ανθρωπιά

* ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2011 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:07
Μια σπουδαία φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Imperial». Ο Απόλλων Λάρισας και η Σχολή Καραβάνα κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν εκατοντάδες ανθρώπους με σκοπό να βοηθήσουν υλικά και ηθικά το σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού», στόχος του οποίου είναι η κατοχύρωση, προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών που μένουν στον ελλαδικό χώρο, ανεξάρτητα από υπηκοότητα.
Με αυτήν την κίνηση τόσο το ιστορικό αυτό σωματείο της Φιλιππούπολης όσο και η επί σειρά ετών σημαντική Σχολή, απέδειξαν ότι διοικούνται από ανθρώπους με ιδιαίτερες κοινωνικές ευαισθησίες και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. 
Η εκδήλωση άνοιξε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, κ. Καλαμπάκα που τόνισε ότι στόχος είναι πλέον να ξαναβγάλουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην επιφάνεια. Σε αυτή συμμετείχαν οι μαθητές των Στ’ και Γ’ τάξεων του σχολείου. Εμφανίστηκε το κουαρτέτο εγχόρδων «Solteens» του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας ενώ αξίζει να τονίσουμε πως η βραδιά πλαισιώθηκε από το μουσικό σύνολο του Θανάση Βασιλόπουλου. Επίσης, ο κ. Γιαννόπουλος, εκπρόσωπος του «Χαμόγελου του παιδιού» μίλησε για τη δράση του συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο με τη δραστηριότητα του Απόλλωνα Λάρισας, της Σχολής Καραβάνα, αλλά και του «Χαμόγελου του παιδιού».
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Εκτός από το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, ο Απόλλωνας τίμησε και πρόσωπα που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και πορεία του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Πρόσωπα με μεγάλη προσφορά είτε φορώντας τη φανέλα της ομάδας, είτε από οποιαδήποτε άλλη θέση. Πιο συγκεκριμένα τίμησε τους: Οράσιο Μοράλες,
Παύλο Αδάμο, Νίκο Μιχόπουλο, Μπάμπη Μπακαρό, Γιάννη Λάτσιο, Τάσο Κυριάκο, Γιώργο Γκαλίτσιο, Τάσο Βενέτη και Τουμέρ Μετίν.
Με την ευκαιρία της σημερινής φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας των ανδρών κόντρα στον Καναδά στη Λάρισα, η διοίκηση του Α.Ο. Απόλλων Λάρισας αποφάσισε να τιμήσει την Εθνική ομάδα για τις σπουδαίες της επιτυχίες, τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Φερνάντο Σάντος, καθώς και τον Λαρισαίο διεθνή ποδοσφαιριστή της Μπολόνια, Βαγγέλη Μόρα.
ΠΑΡΟΥΣIΕΣ
Την χθεσινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Πιλάβιος, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Γρηγορίου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σιδερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Τερζούδης και κ. Ξυνοπούλου, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας και Τυρνάβου Νεόφυτος, ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΛ κ. Νίτσας, ο διεθνής διαιτητής μπάσκετ κ. Πιτσίλκας, εκπρόσωπος της 110 Π.Μ. Ακόμα βρέθηκε και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass