ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πίτα σε… πεντάλ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2011 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:06
 Στην ταβέρνα «Λαδόκολλα», στο Φρούριο Λάρισας σε μια όμορφη βραδιά, με γεμάτη την αίθουσα από αθλητές, μέλη και φίλους του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας την περασμένη Κυριακή, ο Σύλλογος πραγματοποίησε την κοπή της πίτας καθώς και τις βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που είχαν καταλάβει πανελλήνιες νίκες σε πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, όπως επίσης και όλους όσοι συμμετείχαν στην αγωνιστική δραστηριότητα του 2010. Ξεχωριστές βραβεύσεις έγιναν για τους χορηγούς του συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην εταιρία CAR SERVICE BOSCH Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια και το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαυρίκος Μιλτιάδης εκ μέρους του Δ.Σ. ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρεθέντες, υγεία, στους δε αθλητές επιτυχίες. Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Τσοπούρογλου Σάββας έκανε ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται από την τελική κατάταξη των σωματείων βάσει των αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και αυτή είναι η 6η θέση, η οποία είναι και η καλύτερη από την ίδρυση του συλλόγου. Αυτό προκύπτει από τις θέσεις που έλαβαν οι αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου σχεδόν σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, όλων των κατηγοριών όπου υπήρξαν νικητές και ανέβηκαν στο βάθρο. Τέλος αναφέρθηκε στη βασική προτεραιότητα του συλλόγου η οποία είναι η ανάδειξη του ήθους των χαρακτήρων των αθλητών ώστε να γίνουν μέσα από τον αθλητισμό πρωταγωνιστές και στην κοινωνία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Δήμου Λάρισας, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Τερζούδης Χρήστος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Οικονόμου Ιωάννης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κυριτσάκας Βάϊος και οι τρεις αναγνώρισαν το έργο που επιτελεί ο σύλλογος και ευχηθήκαν σε όλους Χρόνια Πολλά, Υγεία και στους αθλητές-αθλήτριες επιτυχίες στη νέα αγωνιστική περίοδο. Τέλος ανέφεραν ότι ο Δήμος Λάρισας θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλει ο σύλλογος παρά τις δύσκολές οικονομικές συγκυρίες που περνάει η πατρίδα μας.
Τυχεροί της βραδιάς οι οποίοι βρήκαν τα φλουριά από τις πίτες, ήταν ο Χελιδώνης Δημήτριος και η κ. Μαυρίκου Κατερίνα οι οποίοι και έλαβαν συμβολικά δώρα.  
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass