ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (15:00)

Τα Μετέωρα αντίπαλος του Οικονόμου

*Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ-ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η Π.Σ.ΕΛΑΣΣΌΝΑΣ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2011 22:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:06
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με στόχο να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του και να κρατήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών που έχει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο πρωτοπόρος Οικονόμος υποδέχεται σήμερα στις 3 το απόγευμα στην Τσαριτσάνη, τα Μετέωρα, στο πλαίσιο της 16ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Στις νίκες θέλει να επανέλθει ο Πυργετός μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες σε Λαμία και Καρδίτσα αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (1-1), ενώ ο Απόλλων Λάρισας στο στάδιο Αλκαζάρ θέλει πάση θυσία το…τρίποντο, με αντίπαλο τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.
Όσον αφορά στην Π.Σ.Ελασσόνας, θα αγωνισθεί στο Πετρωτό Τρικάλων με την τοπική Θύελλα και έχει τις δυνατότητες για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά οι τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον των τεσσάρων λαρισινών ομάδων, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Με τη δύναμη της έδρας και τον αέρα των πέντε βαθμών που έχει, ο πρωτοπόρος Οικονόμος Τσαριτσάνης αντιμετωπίζει την ομάδα των Μετεώρων και αναμένεται να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα.
Μπορεί η ομάδα της Καλαμπάκας να είναι πολύ σφιχτή στην άμυνά της, όμως ο Οικονόμος έχει τα φόντα να την…ξεκλειδώσει και να προσφέρει γκολ και θέαμα, με την πλειάδα πλέον των πολύ καλών παικτών, που έχει στο ρόστερ.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αλέξη Νικούλη, Κώστα Κολοβό και στους Χρήστο Μαντζαφούλη, Θανάση Παλαμίδα, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις και επτά κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα.
Απών ακόμη θα είναι και ο Αντώνης Πρικάκης, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Επανέρχεται ο Βαγγέλης Πουλάκης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, όπως και ο Δημήτρης Μπαλής που εξέτισε την ποινή του, ενώ και ο Άγγελος Μπίκος είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.
Η δεκαοκτάδα θα επιλεγεί από τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη, ανάμεσα από τους παρακάτω
παίκτες: Ξεσφίγγη, Καρανάσιο, Πουλάκη, Μπαχτσιβάνο, Παπακωνσταντίνου, Μπαρά, Διγκόζη, Κουτρούλια, Λιούσκα, Μπαλή, Φτίκα, Ζαχαράκη, Χατζηλιόντα, Ταχτιντή, Τζιούργκανο, Στάθη, Κολιό, Φλίγκο, Πούτα, Μπέη, Βούλγαρη, Μενίκου, Χρήστο Οικονόμου, Ραχωβίτη, Μπίκο.
Ο Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Επιστρέφοντας ύστερα από ένα εικοσαήμερο στην έδρα του, ο ΑΣ
Πυργετού θα υποδεχθεί την ΑΕ Μουζακίου, έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να παραμείνει με αξιώσεις στη διεκδίκηση της πρωτιάς.
Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Κάτω Ολύμπου είχε κερδίσει με 1-0 στο Μουζάκι χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Παρμαξίδης, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ίσως να είναι και πιο δύσκολα. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν πρέπει να υποτιμηθεί η καρδιτσιώτικη ομάδα και οι παίκτες του Πυργετού εγωιστικά και μόνο οφείλουν να δώσουν τη χαρά που περιμένουν οι φίλαθλοι, συνδυάζοντας νίκη και καλή εμφάνιση.
Σε σχέση με τον αγώνα της Καρδίτσας με τον Α.Ο.Κ., θα απουσιάσει ο Γιώργος Τριχιάς, που αποβλήθηκε, ενώ επιστρέφει ο Βαγγέλης Τριτάρης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Την αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός Χρήστος Γκάτας μετά την προχθεσινή απογευματινή προπόνηση , απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Γκικούδης, Γκουγκούδης, Ελευθεριάδης, Ζαφειρίου, Καραγιάννης, Κόκκινος, Γ. Κουρδής, Κρούτη, Μάτος, Μπουτογιάννης, Μπρέλλας, Νάστας, Παγκαρλιώτας, Παρμαξίδης, Στούμπος, Στυλιανός, Στύλος, Τριτάρης, Τσατσαλίδης, Φιλιππούλης.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
«ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ». Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Απόλλωνα Λάρισας ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι για το κρίσιμο σημερινό βαθμολογικά παιχνίδι και όποιους επιλέξει η τεχνική ηγεσία των Γιώργου Κεραμάρη-Μάκη Αλεξούδη, οφείλουν να υπερβάλλουν εαυτούς, προκειμένου να κατακτηθούν οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο Αλέξης Κακαζούκης του οποίου δεν εκδόθηκε το νέο δελτίο, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί εάν θα ξεκινήσει ή όχι ό Στέλιος Φουσίκας, που αποθεραπεύτηκε μεν από τον τραυματισμό του, όμως δεν είναι 100% έτοιμος.
Επανέρχονται ο Δημήτρης Φατούρας με τον Βασίλη Σκάκο που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ το νέο πρόσωπο θα είναι ο Γιάννης Μπίμπα, ο οποίος επανήλθε στις προπονήσεις, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας
Στην αποστολή από τους Γιώργο Κεραμάρη και Μάκη Αλεξούδη, συμπεριλήφθησαν οι πα-
ρακάτω ποδοσφαιριστές: Μαγαζιώτης, Κούτσικος, Περήφανος, Γαρυφαλλόπουλος, , Πολύζος, Σκάκος, Φατούρας, Φουσίκας, Καπετάνι, Βενέτης, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Τσέλιγκας, Κορλός, Καλαμπάκας, Στεργίου, Μπαλαμώτης, Καραγκιόζης, Θεοδώρου, Ταστεμερίδης.
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Μετά το επιβλητικό 4-1 που πέτυχε επί του Απεραντιακού η Π.Σ.Ελασσόνας την περασμένη Κυριακή, θέλει και σήμερα κάτι να πάρει από το παιχνίδι με το Πετρωτό Τρικάλων.
Ασφαλώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ελασσονίτικη ομάδα, καθώς οι γηπεδούχοι που έχουν νέο προπονητή τον Μιχάλη Ιορδανίδη, ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Χρειάζεται λοιπόν οι παίκτες της Ελασσόνας να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να αποσπάσουν βαθμοφόρο αποτέλεσμα, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Κώστας Κολομητρούσης θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Φλώρο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού όσο και τον Κωστούλα που εκδόθηκε το νέο δελτίο, ενώ εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται οι Βαλαώρας,    Νάτσης, όπως και ο Νίκος Φώλλας για τον οποίο η διοίκηση δέχθηκε την επιστροφή του, μετά από σχετική δήλωση που έκανε.
Στα πλάνα του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΛ δεν συμπεριλαμβάνονται οι Νούσιας Χ., Κοντοδήμος, Σπυρόπουλος, Γκαμπέτας, Τέγος (εκδόθηκε το νέο δελτίο), Νάκης (μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα απέχει των προπονήσεων) και Παλάσκας (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής).
Στην αποστολή ο Κώστας Κολομητρούσης συμπεριέλαβε τους παρακάτω 20 παίκτες: Νούσια Π., Μιγδάνη, Τζιόλα, Βάλλα, Χάμο, Κουμπούρα, Ξεφτέρη, Καρατζιόλη, Λιόλιο, Κοτούμπα, Μολά, Γεωργούλα, Κατσαβό, , Θανάση, Σιαμαντούρα, Ν.Φώλλα, Βαλαώρα, Νάτση, Φλώρο, Κωστούλα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το στάδιο Αλκαζάρ θα χρησιμοποιήσει και πάλι ως έδρα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος σήμερα θα αντιμετωπίσει στις 3 το απόγευμα τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.
Συνολικά τους αγώνες της 16ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Ρήγας Φεραίος-ΑΟ Καρδίτσας: Συμεωνίδης, Καράμπουλας, Λαφαντζής (Πιερίας), παρ. Βασίλης Κούργιας (Λάρισας).
*Πυργετός-Μουζάκι: Οικονόμου, Διαμάντης, Παπανικολάου (Χαλκιδικής), παρ. Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας).
*Πετρωτό –Ελασσόνα: Κατσικογιάννης, Πασχάλης,Τίκας (Ηπείρου), παρ. Δημήτρης Κουτσόπουλος (Καρδίτσας).
*Λαμία-Σπερχειάδα/Μακρακώμη: Μάγειρας, Καμπούρης, Κούκουρα (Εύβοιας), παρ. Σπύρος Κανούλης (Θεσσαλίας).
*Απεραντιακός-Λιανοκλάδι: Τίκας Τριαντάφυλλος, Βαφειάδης, Τίκας Δημήτριος (Καρδίτσας), παρ. Παναγιώτης Καψάλης (Αιτ/νίας).
* Οικονόμος-Μετέωρα: Καραντώνης, Τζούμπρος, Μπακάλης (Ημαθίας), παρ. Σπυρίδων Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας).
* Απόλλων Λ. - Ν. Αγχίαλος: Μολιχιτούδης, Πάτρας, Οκονιάτσης (Μακεδονίας), παρ. Δημήτρης Στάθης (Καρδίτσας).
*Το παιχνίδι Απεραντιακός-Λιανοκλάδι αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης στο Καρπενήσι και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το απόγευμα.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 15 αγώνες)
Οικονόμος       36-16  35
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Πυργετός        21-6    30
Α.Ο. Καρδίτσας          20-10             26
Λιανοκλάδι      18-10             26
Π.Σ. Ελασσόνας         18-14              22
Ρήγας Φεραίος          16-25  20
Απόλλων Λ.   13-13  19
Μουζάκι          15-12  19
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μετέωρα        6-9      18
Ν. Αγχίαλος    14-12             18
Μακρακώμη/ Σπερχειάδα    11-15  16
Πετρωτό         11-21  15
Απεραντιακός             15-23             11
Λαμία 7-33    6
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass