ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Το οικονομικό γονατίζει τα σωματεία

* ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΝΤΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣE Β’ ΚΑΙ Γ’ ΕΡΑΣ.

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2011 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:04
Παρουσία εκπροσώπων 16 σωματείων από τα 115 πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ. Το χαμηλό ποσοστό συμμετοχής και η απουσία των παραγόντων καταδεικνύει την απαξίωση των ομάδων που κατά κύριο λόγο οφείλεται στον οικονομικό μαρασμό, λόγω των χαλεπών καιρών που διανύουμε, στον οποίο οδηγούνται καθημερινά τα σωματεία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης της ΕΠΣΛ. Η αποχώρηση παραγόντων και η έλλειψη νέων ανθρώπων στο χώρο που θα πάρουν τη σκυτάλη επιβεβαιώνει το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος.
Χαρακτηριστικό άλλωστε ήταν και το σχόλιο του προέδρου του Πηνειού, Οδυσσέα Κλάρα ο οποίος μιλώντας προς το προεδρείο της Ένωσης είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά στα 42 χρόνια που έχω στο χώρο βλέπω γενική συνέλευση στην οποία τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ είναι περισσότερα από τα σωματεία».
Κατά τα άλλα εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2010 τα ποσά του οποίου έχουν ως εξής:
Σύνολο εσόδων: 304.216,64 ευρώ (σ’ αυτό περιλαμβάνεται το υπόλοιπο από 31/1/2009 που είναι 16.912,57 ευρώ)
Σύνολο εξόδων 199.561,77
Υπόλοιπο σε χρήση από 01/01/2011: 104.654,87.
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τα σωματεία και αφορούσαν στο πρόσφατο πρόβλημα που προέκυψε με τη χρήση των αποδυτηριακών χώρων του ΕΑΚΛ, στον ηλεκτροφωτισμό στα δημοτικά γήπεδα κατά τις βραδινές προπονήσεις, στη διαιτησία, στη μείωση των χρηματικών ποινών και προστίμων και στη λειτουργία του ταμείου αρωγής.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου υπογράμμισε ότι η διοίκηση της ΕΠΣΛ θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να βρεθούν λύσεις, ήτοι σε πρώτη φάση θα συγκροτηθεί επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ενδιαφερομένων σωματείων που θα συζητήσει με την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΛ, ενώ σε ότι αφορά στο θέμα των δημοτικών γηπέδων θα υπάρξει παρέμβαση στη δημοτική αρχή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ομάδων σχετικά με τις γηπεδικές τους ανάγκες.
Σχετικά με τις χρηματικές ποινές ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ επισήμανε ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό προέρχονται από τις κάρτες των ποδοσφαιριστών ενώ για το ταμείο αρωγής υπογράμμισε ότι η έλλειψη ενδιαφέροντος από τα σωματεία δεν επέτρεψε τη λειτουργία του. Πάντως για το θέμα αυτό ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ επισήμανε ότι ξεκίνησε ήδη έναν κύκλο επαφών προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεργασία με το «Ιασώ» για την κάλυψη των αναγκών των σωματείων, ενώ σε ό,τι αφορά στις επιχορηγήσεις τόνισε ότι κατά την τελευταία τηλεφωνική επαφή που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο, ο τελευταίος του είπε ότι πιθανότατα εντός του Φεβρουαρίου θα δοθούν οι επιχορηγήσεις στα σωματεία της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής.
Τέλος ο κ. Γρηγορίου ενόψει του μεγάλου διεθνούς φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας – Καναδά, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο AEL FC ARENA κάλεσε τους εκπροσώπους των σωματείων να στηρίξουν την προσπάθεια για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων καθώς όπως επισήμανε ένα γεμάτο γήπεδο, αφενός θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας στις προσπάθειές τους για τη νίκη και αφετέρου θα αποτελέσει τη βασική αιτία μελλοντικής επιλογής από την Ομοσπονδία, ορισμού νέου μεγάλου διεθνούς αγώνα της Εθνικής μας, φιλικού ή επίσημου, στην πόλη της Λάρισας.
ΤΥΧΕΡΟΣ Ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στο περιθώριο της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης έγινε ως είθισται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το φλουρί βρήκε το μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Παπαγεωργίου. Μετά από επιθυμία του ιδίου έγινε κλήρωση και το φλουρί που αντιστοιχεί σε συμβολικό χρηματικό ποσό κέρδισε η ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας.
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ
Από τον περιφερειακό προπονητή της ομάδας Νέων 4ης Περιφέρειας, Τάσο Μπεριτζά επιλέχθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κουντουριώτης Α., Καθάριος Π., Ίτσιος Δ., Τσινιστίδης Α., Μπικιαρόπουλος Θ. (ΕΠΣΝ Πιερίας), Κάλφας Γ., Μπαρέκας Ν., Σακελαρίδης Ι., Ρεντζιλάς Σ. (ΕΠΣΝ Τρικάλων), Καλογρίτσας Α., Καραγιώτας Ν. (ΕΠΣΝ Καρδίτσας), Πασχάλης Ι., Ψαρράς Ε., Πουλασιχίδης Φ., Μουρατίδης Α. (ΕΠΣΝ Ημαθίας), Κούτσικος Λ., Ντάλλας Χ., Σελήνης Χ., Τάσιος Α., Νταής Σ., Καλπίας Δ., Σουπεκιώτης Χ., Σουλιώτης Δ., Καραγκιόζης Β., Γκαραλιάκος Α., Ματούλας Δ., Δημητρέλης Μ., Νάκας Π., Κορλός Π. (ΕΠΣΝ Λάρισας).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
*Δευτέρα (07/02) προπόνηση
Νέοι: 16.30, γήπ. N. Πολιτείας
Παίδες: 17.00, γήπ. «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»
*Δευτέρα (14/02) προπόνηση
Νέοι: 16.30, γήπ. Ν. Πολιτείας
Παίδες: 17.00, γήπ. «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»
*Τετάρτη (23/02) φιλικός αγώνας
Νέοι: με ΑΕΛ Κ-17, 15.30, γήπ. Αλκαζάρ
Παίδες: με Ερασ. ΑΕΛ, 15.30
*Δευτέρα (28/2) προπόνηση
Νέοι: 16:30 (δεν ανακοινώθηκε το γήπεδο)
Παίδες: 17.00 (δεν ανακοινώθηκε το γήπεδο)
*Δευτέρα (14/3) προπόνηση
Νέοι: 16.30, γήπ. Ν. Πολιτείας
Παίδες: 17.00, γήπ. «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»
ΠΕΝΤΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Πέντε τελικά Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν από τον τεχνικό της ΕΠΣ Ημαθίας Αντώνη Λυμούση στην Περιφερειακή ομάδα των Παίδων. Πρόκειται για τους Κωστούλα, Θεοχαρόπουλο, Αλεξίου, Σεΐζη-Μπανάκα και Παϊτέρη.
ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Εν τω μεταξύ από την ΕΠΣΛ ανακοινώθηκε ότι η 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 15.00. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Χειμάδι-Ελευθεριακός
Ραχούλα-Χαλκιάδες
AEΔ. Ενιπέα-Μελισσοχώρι
Γλαύκη-Υπέρεια
Ναρθάκι-Κουλούρι
Αρμένιο-Άγ. Ανάργυροι
Ζάππειο-Βαμβακού
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass