ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Τέσσερις ομάδες από τον βόρειο όμιλο Football League 2

* ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΙΛΩΝ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2011 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:04
Μία ομάδα από το Νότιο Όμιλο και τέσσερις από το Βόρειο θα υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν. Με δεδομένο ότι επικυρώθηκαν οι αποχωρήσεις Αγίας Παρασκευής και Κεραυνού από το πρωτάθλημα, στο Νότο αγωνίζονται 14 ομάδες και στο Βόρειο 17. Κατά συνέπεια θα παραμείνουν από 13 ομάδες σε κάθε κατηγορία.
Παράλληλα τα... φαλτσοσφυρίγματα με τις διαιτησίες στα γήπεδα της Football League και Football League 2 απασχόλησαν το δ.σ. της διοργανώτριας αρχής.
Οι παράγοντες των ομάδων μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή θεωρούν υπεύθυνο για τις κακές διαιτησίες το μέλος της ΚΕΔ Γιώργο Γιαννόπουλο και ζητούν την αντικατάστασή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League και Football League 2: «Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League ΟΠΑΠ και Football League 2 ΟΠΑΠ έγινε συνεκτίμηση απόψεων και θέσεων όλων των μελών του ΔΣ για τις μέχρι σήμερα διαιτησίες στα πρωταθλήματα της Β΄& Γ΄ Εθνικής.
Με ομόφωνη απόφαση ζητείται από την ΕΠΟ να προβεί σε αντικατάσταση του μέλους της ΚΕΔ κ. Γιώργου Γιαννόπουλου, αρμόδιου για τους ορισμούς διαιτητών της Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις μέχρι τώρα λανθασμένες επιλογές διαιτητών και ως εκ τούτου ανεπαρκείς διαιτησίες.
Η αντικατάσταση του κ. Γ. Γιαννόπουλου θεωρείται επιβεβλημένη και ζητείται να γίνει με νέο μέλος εκτός των ήδη υφιστάμενων μελών της ΚΕΔ».
ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟΝ... ΟΠΑΠ!
Επιπλέον συζητήθηκε και το θέμα των οδοιπορικών, τα οποία δεν θα κοπούν τελικά από τις ομάδες, οι οποίες γλιτώνουν ακόμη ένα μεγάλο «βάσανο».
Η Λίγκα συνεχίζει τη χρηματοδότηση μέχρις ότου ο ΟΠΑΠ αποφασίσει τελεσίδικα για το θέμα. Σε περίπτωση που ο ΟΠΑΠ δεν συνδράμει τότε τα λεφτά θα παρακρατηθούν από τις τακτικές επιχορηγήσεις των ομάδων.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Εν τω μεταξύ, σήμερα και ώρα 1 το μεσημέρι θα γίνει σύσκεψη των σωματείων του βορείου και νοτίου ομίλου στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» στη Λάρισα, όπου θα συζητηθούν κυρίως οικονομικά θέματα που απασχολούν τα σωματεία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass