ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Κομπλέ στην Ηράκλεια ο Τύρναβος

*ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΝΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΟΥ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2011 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:03
 Ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα του Τυρνάβου, για το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε στον αγώνα με την Καλλονή, όπου με λίγη τύχη στο τέλος θα μπορούσε να είχε κερδίσει και το παιχνίδι.
Σε κάθε περίπτωση το τελικό 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, εάν αναλογιστούμε ότι έπαιζε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας που έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, αλλά τα νεαρά παιδιά της τυρναβίτικης ομάδας έκαναν το καθήκον τους, αγωνίστηκαν σαν ίσος προς ίσο με τον αντίπαλό τους και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να κατακτήσουν το τρίποντο.
Χθες για μια ακόμη φορά ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας μοίρασε στους παίκτες συγχαρητήρια, τονίζοντάς τους ότι πρέπει να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές τους και να αξιοποιούν τις κλασικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται.
 Ακολουθεί το παιχνίδι με την Ηράκλεια στις Σέρρες την ερχόμενη Κυριακή στις 3 το απόγευμα και για πρώτη φορά ίσως φέτος, ο Τύρναβος 2005 θα αγωνιστεί κομπλέ.
Χθες ήρθαν και τα δελτία των Νάκα και Λούγκου, ενώ αναμένονται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν και αυτά των Πάτρα,Τσούκαλου.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχει και ο Χρήστος Κωστέλλος που εξέτισε την ποινή των πέντε αγωνιστικών που είχε «κληρονομήσει» από την προηγούμενη ομάδα του, τον Α.Ο. Καρδίτσας. Επανέρχεται και ο Κλάζογλου, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΟ
Ευχαριστίες εκφράζει ο Τύρναβος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσούκαλου και χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Το δ.σ. της ΠΑΕ Α.Ο. Τύρναβος 2005 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τους ιδιοκτήτες και προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Λαμίας Ηλία Ρήγα και Κώστα Σακελλάρη για τη μεταγραφή του 18χρονου μεσοεπιθετικού Νίκου Τσούκαλου στον Τύρναβο 2005.
Η μετακίνηση αυτή έρχεται σαν επιστέγασμα της άριστης συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών η οποία ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι με τη μετακίνηση των ποδοσφαιριστών Γιάννη Αντωνόπουλου και Χρήστου Αλεξίου που αγωνίζονται με επιτυχία στην ομάδα μας».
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ
Η ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Πτολεμαΐδας από την πυκνή χιονόπτωση των τελευταίων ημέρων οδήγησε τελικά σε οριστική αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Εορδαϊκό και τον Φωκικό.
Σημειώνεται ότι το παιχνίδι είχε οριστεί για την Κυριακή αλλά δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί για τον ίδιο λόγο και μεταφέρθηκε η διεξαγωγή του μια ημέρα αργότερα. Tο σκηνικό, ωστόσο, δεν διαφοροποιήθηκε χθες κατά πολύ αφού η λάσπη και το παγωμένο χιόνι σε ορισμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου έθεταν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Έτσι, oι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν τυπικά στο γήπεδο αλλά ο διαιτητής Συμεωνίδης (Πιερίας) έκρινε ότι δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί το παιχνίδι και αποφάσισε την οριστική αναβολή του.
Αρμόδια, πλέον, για να αποφασίσει πότε θα γίνει ο αγώνας είναι η Football League 2, η οποία όπως προβλέπουν οι κανονισμοί θα ορίσει το παιχνίδι εντός 15 ημερών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass