ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΛΟΒΑΚΟΣ ΜΕΝΤΙ ΒΙΣΝΕΤ

Κλείνει και τον Τσούκαλο ο Τύρναβος 2005

* ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΝΑΚΑΣ, ΠΑΤΡΑΣ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2011 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:02
Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, που επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, για το μέλλον της.
Χθες ανακοινώθηκαν ο 21χρονος Βασίλης Νάκας και ο αμυντικός Παναγιώτης Πάτρας, ενώ χθεσινοβραδινές πληροφορίες κάνουν λόγο ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία η ΠΑΕ με το Νίκο Τσούκαλο (σ.σ.γεννημένος στις 23/3/92), από τη Λαμία.
Ο Τσούκαλος αγωνιζόταν πέρυσι στον Αγρότη Λιανοκλαδίου και παίζει ως «δεκάρι», ενώ ο αδελφός του Θανάσης Τσούκαλος είναι στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Παράλληλα, θα δοκιμασθεί στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας ο Σλοβάκος επιθετικός Μεντί Βίνσετ, που είναι γεννημένος στις 22/1/88 και αγωνίσθηκε στο παρελθόν στις Χλάβιτσε, στη Φ.Κ.Βερσαλίες, στην Μπάνικ Μοστ και στη Σια Μοστ.
Ο εν λόγω παίκτης δοκιμάσθηκε πριν από λίγες ημέρες και στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ.
ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ
Κατά τα άλλά, υπέγραψαν χθες οι νεαροί Πάκας και Πάτρας.
Χαρακτηριστικά στο sporttirnavos, αναφέρονται τα εξής: «Δύο νέες μεταγραφές ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Τυρνάβου. Παίκτες της ομάδας είναι ο επιθετικός χαφ Βασίλης Νάκας (γεν. 4/1/1990) και ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Πάτρας (γεν. 25/3/1992).
Ο Νάκας κατάγεται από την Κατερίνη όπου πρωτόπαιξε στον Εθνικό Κατερίνης και στη συνέχεια έπαιξε σε Πυρσό, Επανομή και Σκύδρα όπου πέτυχε τρία γκολ τη φετινή σεζόν. Ο Πάτρας κατάγεται από τη Λάρισα και αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική Α.Ε.Λ. σαν κεντρικός αμυντικός. Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στις προπονήσεις του Τυρνάβου και μετά από εισήγηση του Μιχάλη Ζιώγα αποκτήθηκε».
ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ
Μετά από τρία συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα, ο Τύρναβος 2005 είναι αποφασισμένος να επανέλθει στις νίκες το ερχόμενο Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο της πόλης, την πρωτοπόρο Α.Ε.Λ. Καλλονής.
Οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, η τεχνική ηγεσία είναι αισιόδοξη και με τη βοήθεια του κόσμου αναμένεται η ομάδα να κατακτήσει το τρίποντο και να ανέβει περισσότερο, στον βαθμολογικό πίνακα.
Με τις μεταγραφές λοιπόν που έγιναν και μία ή δυο ακόμη που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο Τύρναβος θα επιδιώξει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και μπορεί να το καταφέρει αυτό.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ: Τερετίδης
Τον σαββατιάτικο αγώνα ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και την ΑΕΛ Καλλονής που θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα, θα διευθύνει ο κ. Τερετίδης από την Καβάλα.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 20ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές: 
ΣΑΒΒΑΤΟ (29/1)
*Τύρναβος – Καλλονή: Τερετίδης (Καβάλας), Ξενακίδης(Κοζάνης), Κωτούλας (Κοζάνης) 4ος: Τομίδης (Πέλλας), παρ. Θεοχάρης (Τρικάλων)
*Νίκη Βόλου-Μέγας Αλ. Ηράκλειας: Ανδρονικίδης (Πειραιά), Σταμάτης (Πειραιά), Κουρεντάς (Τρικάλων), 4ος: Μανασής (Τρικάλων), παρ. Σιούτας (Φθιώτιδας)
ΚΥΡΙΑΚΗ (30/1)
*Δόξα Κρανούλας – Ζάκυνθος (14:00): Μπλούνας(Φθιώτιδας), Κιούζης (Φθιώτιδας), Στόικος (Κέρκυρας), 4ος: Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ. Χριστοδούλου (Ημαθίας)
*Εορδαϊκός – Φωκικός: Συμεωνίδης (Πιερίας), Κύφος (Πιερίας), Τίκας (Καρδίτσας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), παρ. Κάτσιος (Θεσπρωτίας)
*Οδυσσέας Αναγέννησης – Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης: Βουρνέλης (Μακεδονίας), Λεζάης (Μακεδονίας), Μανάκης (Θράκης), 4ος: Υφαντίδης (Κιλκίς), παρ. Μουλασιώτης (Κοζάνης)
*Επανομή – Μακεδονικός: Τσαλουχίδης (Κιλκίς), Ευθυμίου (Κιλκίς), Βασιλειάδης (Έβρου), 4ος: Παπαγγέλης (Θράκης), παρ. Ιακωβίδης (Σερρών)
*Κοζάνη – Ναυπακτιακός: Καμαράκης (Ξάνθης), Εμπλιουκ (Ξάνθης), Φάντης (Άρτας), 4ος: Μανιώτης (Σάμου), παρ. Γιάγκος (Τρικάλων)
*Γιαννιτσά –Φιλιππιάδα: Καραλιόλιος (Γρεβενών), Ρίγκος (Γρεβενών), Σταγγόλης (Καστοριάς), 4ος: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), παρ. Σκούρας (Καρδίτσας)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass