ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΟΠΟΥ ΚEΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ 4-1

«Πρώτη» του Διγκόζη με δύο γκολ

* ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ - ΑΥΞΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2011 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:01
Με την έναρξη του δεύτερου γύρου στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος, κατά τη 14η αγωνιστική, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης «έδωσε τα ρέστα του» στην ομάδα του Μουζακίου καθώς της «χρώσταγε» την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, με την έναρξη της φετινής περιόδου και το ανταπέδωσε απλόχερα με το ευρύ σκορ 4-1
Αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Άγγελος Διγκόζης που στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Οικονόμου πέτυχε δυο γκολ και έδειξε ότι θα είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας, στους αγώνες του δευτέρου γύρου.
Η ομάδα του Μουζακίου Καρδίτσας ήλθε στην Τσαριτσάνη, όπως φάνηκε στο πρώτο μέρος, αξιώνοντας κάτι καλό. Βρήκε όμως απέναντί της έναν Οικονόμο βγαλμένο από τα παλιά, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, σπουδαίες και περίτεχνες μπαλιές και αν οι επιθετικοί του ήταν πιο σοβαροί και πιο τυχεροί κατά τις τελικές ενέργειες, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Και η αμυντική γραμμή του Οικονόμου τα πήγε πολύ καλά με τους Οικονόμου και Μαντζαφούλη να δεσπόζουν στην περιοχή τους και να κόβουν κάθε όρεξη των αντιπάλων που θα δημιουργούσε πρόβλημα στον τερματοφύλακα Ξεσφίγγη.
Οι παίκτες του Γ. Καλτέκη πεισμωμένοι από το πρόσφατο εις βάρος τους αποτέλεσμα με τον Πυργετό, καλά προετοιμασμένοι και με θέληση που λύγιζε στην κυριολεξία σίδερα, δεν έδωσαν περιθώρια αντίστασης στον αντίπαλο και στριμώχνοντάς τον στη περιοχή, τον σφυροκοπούσαν συνεχώς και αδιακρίτως, νικώντας τον κατά κράτος τέσσερις φορές.
Στο πρώτο 20λεπτο σημειώθηκαν αρκετές καθυστερήσεις από την ομάδα του Μουζακίου, ανακόπτοντας τον επιθετικό ρυθμό των γηπεδούχων. Προς το τέλος του πρώτου μέρους και ενώ ο Οικονόμος προηγούνταν με 3-1, ανέβασε στροφές η φιλοξενούμενη ομάδα προσπαθώντας με μακρινά σουτ να αντιστρέψει το κλίμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά το 4-1 το Μουζάκι εγκατέλειψε τις προσπάθειες καθώς και ο Οικονόμος ατόνησε κάπως το ρυθμό του παιχνιδιού.
Η διαιτησία του κ. Αρ. Λυμπούδη, με βοηθούς τους κ. Χρ. Τσιπλάκη και Χρ. Καλεμκερίδη (Μακεδονίας), κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, παρά τις κάποιες διαμαρτυρίες των φιλάθλων της Τσαριτσάνης, Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από την ομάδα του Οικονόμου οι Μενίκου, Μπαλής και Βούλγαρης ενώ από το Μουζάκι οι Ρόμπας, Γεωργιάδης, Καραμήτσος και Μαυρομμάτης.
ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ
- 6’: Σουτ του Λιούσκα με προϋποθέσεις, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Μουζακίου Ζήσης.
- 9’: Καλό μακρινό φάουλ του Παπαστεργιάδη κατέληξε άουτ.
- 11’: Από κόρνερ του Μπαλή, έπιασε κεφαλιά ο επερχόμενος Οικονόμου και η μπάλα αποκρούστηκε στη γραμμή του τέρματος.
- 13’: Ο Φλίγκος διεκδικούσε την μπάλα στην περιοχή του Μουζακίου, τον απώθησε βίαια με τα χέρια αμυντικός της αντίπαλης ομάδος και ο διαιτητής ευρισκόμενος κοντά στη φάση, καταλόγισε πέναλτυ. Το εκτέλεσε ψύχραιμα ο Άγγελος Διγκόζης και άνοιξε το χορό των τερμάτων για τον Οικονόμο.
- 21’: Απάντηση των φιλοξενουμένων με τον Αναστασίου, ο οποίος από καλή θέση έπιασε σκαφτό σουτ μέσα στην περιοχή της Τσαριτσάνης στέλνοντας επιτυχώς την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ξεσφίγγη.
- 29’: σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Μουζακίου, ο Φλίγκος έστειλε ψηλά την μπάλα με σουτ, καταλήγοντας άουτ.
- 31’: Έξοχη μπαλιά του Διγκόζη βρήκε τον Βούλγαρη από αριστερά καθώς επιτίθονταν ο Οικονόμος, εκείνος προχώρησε λίγο με την μπάλα στα πόδια και σημαδεύοντας τα δίχτυα του τερματοφύλακα Ζήση, σημείωσε με δυνατό σουτ το 2-1 για την ομάδα του.
- 36’: Ωραία μπαλιά από δεξιά του Μενίκου δημιούργησε αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα, έκανε πρώτα ο Φλίγκος δυνατό σουτ, αστόχησε καθώς προσέκρουσε σε σώματα αμυντικών, κινήθηκε έξυπνα προς την μπάλα ο έμπειρος Διγκόζης και με δυνατό βολέ την κατηύθηνε στα δίχτυα του εμβρόντητου τερματοφύλακα του Μουζακίου Ζήση, γράφοντας το 3-1.
- 41’: Σουτ βολίδα του Γεωργιάδη από το ημικύκλιο του κέντρου, βρήκε τη δεξιά συμβολή των δοκών του Ξεσφίγγη, ο οποίος ωστόσο αντιλήφθηκε την πορεία της μπάλας και εκτινάχθηκε στη σωστή κατεύθυνση.
- 51’: Από κόρνερ του Μενίκου, η μπάλα κατέληξε αυτογκόλ από ενέργεια του Ρόμπα να τη διώξει από τη μικρή του περιοχή.
- 65’: Από μακρινή μπαλιά του Βούλγαρη, έγινε αποδέκτης ο Φλίγκος, ο οποίος σούταρε πάνω σε σώματα αμυντικών και αποσοβήθηκε άλλος ένας κίνδυνος για το Μουζάκι.
- 85’: Ο Μενίκου με διπλή προσπάθεια μέσα στην περιοχή του τερματοφύλακα Ζήση, τον ανάγκασε, με μπλονζόν, να μπλοκάρει αποφασιστικά την μπάλα.
- 89’: Φάουλ μακρινό από τον Παπαευαγγέλου δεν ενόχλησε τον τερματοφύλακα του Οικονόμου Ξεσφίγγη καθώς πέρασε άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Καλτέκης Γιώργος.): Ξεσφίγγης, Κολιός (79’ Ζαχαράκης), Οικονόμου (61’ Κουτρούλιας), Μαντζαφούλης, Παλαμίδας (5’ Χατνζηλιόντας), Διγκόζης, Μενίκου, Φλίγκος, Βούλγαρης, Μπαλής, Λιούσκας
ΜΟΥΖΑΚΙ (Ταμπάκας Παναγιώτης ): Ζήσης, Ζαραμπούκας, Γεωργιάδης, Σίμος, Ρόμπας, Καραμήτσος, Μπάλας (10’ Παπαευαγγέλου), Κεχαγιάς, Κανιούρας (25’ Κωτρότσιος), (στο 46’ αντικαταστάθηκε ο Κωτρότσιος με τον Μαυρομάτη), Αναστασίου, Παπαστεργιάδης.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...
* Αρχηγοί των δυο ομάδων ομάδων ήταν ο Μαντζαφούλης για τον Οικονόμο και Ρόμπας για το Μουζάκι.
* Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι. Αρκετές και πάλι οι γυναικείες παρουσίες μπροστά κυρίως στο κυλικείο αλλά και διάσπαρτες στις κερκίδες του γηπέδου. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάπως βαρύς εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε το προηγούμενο βράδυ στην Τσαριτσάνη.
* Την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Οικονόμου πραγματοποίησε η μεγάλη μεταγραφή, που ακούει στο όνομα Άγγελος Διγκόζης. Εμφανώς ικανοποιημένοι έδειχναν τόσο οι άνθρωποι του συλλόγου όσο και οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι εκφράζονταν με πολύ κολακευτικά σχόλια για τον ποδοσφαιριστή.
* Καινούργιες κατασκευές στο γήπεδο της Τσαριτσάνης καθώς τοποθετήθηκε μεταλλικό σκέπαστρο στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια και άλλο σκέπαστρο στο χώρο του κυλικείου του γηπέδου. Η εικόνα ομολογουμένως που παρουσιάζει το γήπεδο με τους καθαρούς και τακτοποιημένους χώρους, την παροχή διευκολύνσεων στις ξένες αποστολές, στους συντελεστές των αγώνων, στους αστυνομικούς, στους δημοσιογράφους κ.λπ., είναι για τους ανθρώπους του σωματείου άξια συγχαρητηρίων.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(14η αγωνιστική)
Πετρωτό - ΑΟ Καρδίτσας      2-1
Λαμία - Πυργετός       1-1
Απεραντιακός - Ρήγας Φεραίος          1-2
Οικονόμος- Μουζάκι 4-1
Απόλλων Λ.- Π.Σ. Ελασσόνας           0-0
Ν. Αγχίαλος -Σπερχειάδα       3-0
Μετέωρα - Λιανοκλάδι           1-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 14 αγώνες)
Οικονόμος      34-15   32
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Πυργετός         20-5     29
Α.Ο. Καρδίτσας          19-9     25
Λιανοκλάδι     17-10   23
Απόλλων Λ.    13-12   19
Π.Σ. Ελασσόνας          14-13   19
Μετέωρα         6-9       17
Ν. Αγχίαλος    14-12   17
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ρήγας Φεραίος            14-24   17
Μουζάκι          10-12   16
Μακρακώμη/ Σπερχειάδα       10-13   16
Πετρωτό          10-19   15
Απεραντιακός 14-19   11
Λαμία 7-30     6
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(15η - 30 Ιανουαρίου 2011)
Α.Ο. Καρδίτσας - Πυργετός
Ρήγας Φεραίος - Πετρωτό
Μουζάκι - Λαμία
Ελασσόνα - Απεραντιακός
Σπερχειάδα - Οικονόμος
Λιανοκλάδι - Απόλλων Λ.
Μετέωρα - Ν.Αγχίαλος
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass