ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ (15.00)

Μάχη Απόλλωνα Λ.-Π.Σ.Ελασσόνας

*Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ *ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2011 22:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:01
Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Π.Σ.Ελασσόνας, δεσπόζει στη σημερινή πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στις 3 το απόγευμα δυο ομάδες που πραγματοποιούν αρκετά καλή πορεία έως τώρα, αναζητούν για λογαριασμό τους ένα θετικό αποτέλεσμα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το παιχνίδι.
Όσον αφορά τώρα στον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης, υποδέχεται στην έδρα του το Μουζάκι, ενώ ο Α.Σ.Πυργετού θα αγωνισθεί στη Λαμία.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα από τις τέσσερις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Στις νίκες θέλει να επανέλθει σήμερα ο Οικονόμος ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην Τσαριτσάνη το Μουζάκι , μια ομάδα που χρειάζεται να αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη είναι ότι θα αγωνισθεί για πρώτη φορά ο Άγγελος Διγκόζης, που αναμένεται με την εμπειρία του να δώσει μεγάλη δυναμική στην ομάδα της Τσαριτσάνης και να συμβάλει προκειμένου να υλοποιηθούν οι φετινοί στόχοι.
«Πονοκέφαλο» πάντως για τον Ελασσονίτη προπονητή αποτελούν οι σημαντικές απουσίες του Αλέξη Νικούλη και του αρχηγού, Κώστα Κολοβού.
Ο πρώτος δεν θα αγωνισθεί καθώς υπέστη ράγισμα στα πλευρά στο ντέρμπι με τον Πυργετό, ενώ ο δεύτερος διάστρεμμα στον αστράγαλο και αύριο η μαγνητική τομογραφία που θα βγάλει, θα δείξει κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.
Απών επίσης θα είναι και ο Αντώνης Πρικάκης, ενώ δεν εκδόθηκε το δελτίο του πρόσφατα νεομεταγραφέντος γκολκίπερ Βαγγέλη Πουλάκη.
Η δεκαοκτάδα θα επιλεγεί από τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη, ανάμεσα από τους παρακάτω παίκτες: Ξεσφίγγη, Καρανάσιο, Μπαχτσιβάνο, Παπακωνσταντίνου, Μπαρά, Μαντζιαφούλη, Διγκόζη, Κουτρούλια, Λιούσκα, Παλαμίδα, Μπαλή, Φτίκα, Ζαχαράκη, Χατζηλιόντα, Ταχτιντή, Τζιούργκανο, Στάθη, Κολιό, Φλίγκο, Πούτα, Μπέη, Βούλγαρη, Μενίκου, Χρήστο Οικονόμου, Ραχωβίτη.
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με ανεβασμένο ηθικό και στόχο να ξεκινήσει ιδανικά τον δεύτερο γύρο όπως έκλεισε τον πρώτο, ο Α.Σ. Πυργετού θα αγωνισθεί στη Λαμία, με την ομώνυμη ομάδα.
Ανεξάρτητα τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο αντίπαλος, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κάτω Ολύμπου οφείλει να είναι πολύ προσεκτικό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να μην ξεχάσουν οι παίκτες του ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ομάδα της Φθιώτιδας απέσπασε ισοπαλία 0-0.
Ο τεχνικός Χρήστος Γκάτας επέστησε την προσοχή για τη σημερινή αναμέτρηση, όπου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γιώργου Μπουτογιάννη, Γιώργου Τσατσαλίδη και Ηλία Καραγιάννη, ενώ αντίθετα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Κώστα Ελευθεριάδη.
Την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει το πρωί για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκικούδης, Γκουγκούδης, Ελευθεριάδης, Ζαφειρίου, Κόκκινος, Κολομητρούσης, Γ. Κουρδής, Κρούτη, Μάτος, Μπρέλλας, Νάστας, Παγκαρλιώτας, Παρμαξίδης, Πολύζος, Πότσης, Στούμπος, Στυλιανός, Στύλος, Τριτάρης, Τριχιάς, Φιλιππούλης.
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να κατακτήσει η Π.Σ.Ελασσόνας και να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.
Για να γίνει αυτό οι παίκτες της ελασσονίτικης ομάδας χρειάζεται να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Κολομητρούση: «Έχουμε να δώσουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, που θα είναι αρκετά δύσκολο. Οι ομάδες θεωρητικά φαίνονται ισοδύναμες και ο ένας γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι του άλλου. Θα παίξουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στη δύναμη, στο πάθος και σε λεπτομέρειες. Πάνω από όλα εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι».
Τα προβλήματα για τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ που θα βρεθεί σε ένα γήπεδο όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πριν ξεκινήσει η λαμπρή του καριέρα, εντοπίζονται στους Θανάση και Σιαμαντούρα, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Επανέρχεται ο Κουμπούρας που ήταν άρρωστος και δεν έπαιξε κόντρα στα Μετέωρα.
Στην αποστολή ο Κώστας Κολομητρούσης συμπεριέλαβε τους παρακάτω παίκτες:
 Νούσια Π., Μιγδάνη, Τζιόλα, Βάλλα, Χάμο, Φλώρο,Κουμπούρα, Γκαμπέτα, Ξεφτέρη, Καρατζιόλη, Λιόλιο, Νάτση, Κοτούμπα, Μολά, Γεωργούλα, Βαλαώρα, Κατσαβό, Νούσια Χ., Κοντοδήμο και Νάκη.
*Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Ελασσόνα, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Στην φυσική του έδρα στη Φιλιππούπολη επιστρέφει ο Απόλλων Λάρισας μετά τον αγώνα με το Πετρωτό που έδωσε πριν από δεκαπέντε ημέρες στο στάδιο Αλκαζάρ και ασφαλώς
επιθυμεί να συνδυάσει με νικηφόρο αποτέλεσμα, την επιστροφή στο…σπίτι του.
Κατά πόσο είναι αυτό εφικτό, ο εκ της τεχνικής ηγεσίας Μάκης Αλεξούδης, επισήμανε τα εξής: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και παράλληλα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο αξιόλογες ομάδες. Εμείς θέλουμε να ρεφάρουμε την ήττα στο Βελεστίνο, μιλήσαμε με τα παιδιά και κάνοντας έναν απολογισμό, στον πρώτο γύρο πήγαμε πιστεύω αρκετά καλά.
Μας ενδιαφέρει πλέον η συνέχεια, έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο του πρωταθλήματος και εκτιμώ ότι η πορεία μας θα είναι εξίσου πετυχημένη.
Δεν επαναπαυόμαστε πάντως, σήμερα θα έχουμε δύσκολη αποστολή, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και επιδίωξή μας είναι να κερδίσουμε, για να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της ομάδας μας. Καλούμε και τον κόσμο να έρθει στη Φιλιππούπολη, για να απολαύσει ένα τοπικό ντέρμπι».
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Παντελής Βενέτης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των νεαρών Καλαμπάκα, Θεοδώρου, που ήταν άρρωστοι όλη την εβδομάδα.
Επανέρχονται ο Περήφανος και ο Γαρυφαλλόπουλος, που εξέτισαν τις ποινές τους.
Στην αποστολή από τους Γιώργο Κεραμάρη και Μάκη Αλεξούδη, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μαγαζιώτης, Κούτσικος, Περήφανος, Γαρυφαλλόπουλος, Σκάκος, Πολύζος, Καπετάνι, Φατούρας, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Τσέλιγκας, Φουσίκας, Κορλός, Καλαμπάκας, Στεργίου, Μπαλαμώτης, Καραγκιόζης, Θεοδώρου και Ταστεμερίδης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της σημερινής 13ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Δ Εθνικής κατηγορίας, έχουν ως ακολούθως:
*Α.Ο. Θύελλα Πετρωτού – Α.Ο.Καρδίτσας: Καραντώνης, Γιοβανόπουλος, Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), παρ.Κανούλης (Θεσσαλίας)
*Λαμία – Πυργετός: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Τσακίρης (Αχαΐας), παρ.Κουζάκης (Θεσσαλίας)
*Απεραντιακός - Ρήγας Φεραίος: Παπαγεωργίου, Γεωργάρας, Παππάς (Άρτας), παρ.Κουτσόπουλος (Καρδίτσας)
*Οικονόμος – Μουζάκι: Λυμπούδης, Τσιπλάκης, Καλεμκερίδης (Μακεδονίας), παρ.Παπαδόπουλος (Κοζάνης)
*Απόλλων Λ.- Ελασσόνα: Συμεωνίδης, Σκαμπαρδώνης, Θεοδώρου (Πιερίας), παρ.Παπαμίχος (Φθιώτιδας)
*Πύρασος - Μακρακώμη/Σπερχειάδα: Μάστακας, Κατσικογιάννης, Αινάλης (Μακεδονίας), παρ.Κουτσοσμηνάκης(Καρδίτσας)
*Μετέωρα – Λιανοκλάδι: Πουλήμας, Κατσούρης, Στόικος (Κέρκυρας), Μπάντζος (Ηπείρου)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 13 αγώνες)
Οικονόμος      30-14 29
Πυργετός         19-4   28
Α.Ο. Καρδίτσας         18-7   25
Λιανοκλάδι      16-9   22
Απόλλων Λ                13-12 18
Π.Σ. Ελασσόνας        14-13 18
Μουζάκι           9-8     16
Μακρακώμη/ Σπερχειάδα    10-10 16
Μετέωρα        5-8     16
Ν. Αγχίαλος   11-12 14
Ρήγας Φεραίος           12-23 14
Πετρωτό         8-18   12
Απεραντιακός             13-17 11
Λαμία 6-29   5
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass