ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Απώλεσε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς

* ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2011 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:58
Δυο υπερπολύτιμους βαθμούς απώλεσε χθες στην έδρα της η Π.Σ. Ελασσόνας, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα των Μετεώρων και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0, στο φινάλε του πρώτου γύρου στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας.
Το ματς δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας καθώς οι σπουδαίες φάσεις στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα και έτσι το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο.
Μόλις στο 7ο λεπτό ο Τσίκαρης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Νούσιας μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.
Στο 20ό λεπτό ο Γραβάνης σεντράρει από αριστερά, αλλά δεν βρέθηκε κανείς ποδοσφαιριστής των Μετεώρων στην πορεία της μπάλας και κατέληξε πλάγιο.
Λίγο αργότερα στο 27ο λεπτό μετά από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου ο Χάμος πάσαρε στον Τζόλα, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ το οποίο κατέληξε άουτ περνώντας λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρουσιαμάνη και στο 32ο λεπτό ο Βαλαώρας παίρνει την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής μετά από σέντρα από δεξιά, ο Ρουσιαμάνης με καταπληκτική απόκρουση αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα.
Και το δεύτερο ημίχρονο ήταν φτωχό σε φάσεις. Αρκετά νωρίς, στο 47, η Ελασσόνα προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Τζόλα, ο Ρουσιαμάνης στη σωστή θέση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.
Στο 61ο λεπτό η ομάδα της Καλαμπάκας πέτυχε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 74 έγινε τελευταία ουσιαστικά καλή φάση του αγώνα όταν μετά από σέντρα από αριστερά ο Παπαχαραλάμπους, μόνος απέναντι από την εστία, δεν θα κάνει το σουτ όπως θα ήθελε και θα μπορέσουν εύκολα να διώξουν οι αμυντικοί της Ελασσόνας.
Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός της Ελασσόνας, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Ελασσόνας προς στο διαιτητή κ. Καλεμτζή του συνδέσμου Χαλκιδικής.
Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης αντίκρισαν οι Νούσιας, Θανάσης και Σιαμαντούρας για την Ελασσόνα, Χαϊταλής, Γκόβαρης και Μπαούτης για τα Μετέωρα.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: (Κώστας Κολομητρούσης) Νούσιας, Μολλάς (37’ Κατσαβός), Κοντοδήμος, Κοτούμπας, Θανάσης, Νάτσης (75’ Σιαμαντούρας), Χάμος, Φλώρος, Βαλαώρας (85’ Νάκης), Τζόλας, Λιόλιος.
ΜΕΤΕΩΡΑ (Βασίλης Γκούμπλιας) Ρουσιαμάνης, Σκρέκας (66’ Μπαούτης), Κωστής, Αυγέρος, Χαϊταλής, Κεραμάς, Γραβάνης ( 83’ Αγγελακης ), Ζήνονος, Τσίκαρης (45’ Σακελαρίδης), Γκόβρης, Παπαχαραλάμπους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass