Ο ΝΟΛ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Ή αλλάζει ή… βουλιάζει

* ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ (16.00) ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΠΟΛΟ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2011 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:58
Ή αλλάζει μόνος του την κατάσταση ή αλλιώς θα πρέπει να ετοιμάζεται από τώρα για την Α2 Εθνική κατηγορία. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας δίνει το σημαντικότερο έως τώρα παιχνίδι του στη φετινή σεζόν. Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας του ανδρικού πόλο αντιμετωπίζει στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών. Ένα ματς πραγματικός τελικός. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός και όπως φαίνεται θα είναι οι δύο που θα διεκδικήσουν μια θέση.
Στο λαρισινό στρατόπεδο όλοι γνωρίζουν πως μόνο με νίκη θα έχουν σοβαρές πιθανότητες σωτηρίας. Γι’ αυτό άλλωστε και ο προπονητής Κώστας Σακαλής όλη την εβδομάδα είχε τους παίκτες του στη θεσσαλική πρωτεύουσα και τους έκανε διπλές καθημερινές προπονήσεις.
«Είναι ένα ματς κομβικής σημασίας για εμάς» δήλωσε στην «Ε» ο προπονητής Κώστας Σακαλής και συνέχισε ως εξής: «Αν θέλουμε να ελπίζουμε θα πρέπει να κερδίσουμε. Βέβαια ο ΝΟΠ είναι μια έμπειρη ομάδα και θα πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας και να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων».
Όσον αφορά στα προβλήματα το απουσιολόγιο του τεχνικού του ΝΟΛ είναι λευκό. Μόνο ο Λύκαρης και ο Κουλουκτσής απουσίαζαν από μερικές προπονήσεις λόγω ίωσης και ο Αληχανίδης λόγω Εθνικής. Εν τω μεταξύ οι παίκτες είδαν και βίντεο του τελευταίου αγώνα του ΝΟ Πατρών με το Παλαιό Φάληρο που έληξε ισόπαλος με 7-7.
Ο ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ήρθε στη Λάρισα από χθες το βράδυ. Μάλιστα προπονήθηκε στο κολυμβητήριο μετά τις 9 το βράδυ. Οι Πατρινοί έχουν δύο σημαντικές απουσίες. Μία του Μητελούδη που είχε τροχαίο πριν από τις γιορτές και μία του Κοντάκου που είναι τραυματίας.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΧΙΟ
Η αναμέτρηση της Χίου με τη Βουλιαγμένη ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 8ης ημέρας της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Ο ΝΟΧ θέλει να διατηρήσει το αήττητο και να παραμείνει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, κυρίως όμως φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη του απέναντι σε ομάδα ανάλογου βεληνεκούς. Μέχρι τώρα, οι νησιώτες έχουν έξι νίκες απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους και μία εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ενώ τους περιμένει πρόγραμμα «φωτιά» ως το τέλος του πρώτου γύρου. Από την άλλη πλευρά, ο ΝΟΒ θα ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μην χάσει έδαφος στη μάχη για πρόκριση στην τετράδα των πλέι-οφ.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο, με την ευρεία χθεσινή νίκη επί του Εθνικού να έχει επουλώσει (κάπως) τις πληγές που δημιούργησε το φιάσκο του Βελιγραδίου. Ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στον Πειραιά απέναντι στον Εθνικό και καλείται να ξεπεράσει το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον Παναθηναϊκό, ώστε να μην χάσει κι άλλο έδαφος. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ, με στόχο να διατηρηθούν στην τρίτη θέση. Τέλος, το Καλαμάκι λογικά θα περάσει από την Πάτρα, όπου αντιμετωπίζει την ουραγό ΝΕΠ, και με το «τρίποντο» έχει την ευκαιρία να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πειραιά 14.00 Εθνικός-Πανιώνιος (Χατζηαναστασίου, Δαμιανάκης)
Λάρισας 16.00 Λάρισα-ΝΟ Πατρών (Σταυρόπουλος, Σταυρίδης)
Π.Φαλήρου 17.00 Παλ. Φάληρο-Ολυμπιακός (Βασιλείου, Κουρτίδης)
Ιωνικό 18.00 Χίος-Βουλιαγμένη (Κουρέτας, Μπιράκης)
ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Μπουδραμής, Κατσαρός) ΕΤ 1
«Αντ. Πεπανός» 19.00 ΝΕ Πατρών-Καλαμάκι (Μοίραλης, Κωνσταντινίδης)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
1. Ολυμπιακός           92-34 21
2. Χίος            85-39 19
3. Παναθηναϊκός        51-39 16
4. Πανιώνιος 70-47 15
5. Βουλιαγμένη          66-40 15
6. Παλαιό Φάληρο     59-56 10
7. ΠΑΟΚ         58-53 9
8 . Εθνικός     62-68 9
9. ΝΟ Πατρών            31-68 4
10. Καλαμάκι51-85 3
11 . Λάρισα    53-71 3
12. ΝΕ Πατρών          32-110            0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass