ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (1-1)

Μπορούσε να πάρει τη νίκη ο Τύρναβος

* ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΡΘΟΙ» ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ 47’ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟ 90’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΑΤΡΑ * ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 74’ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2011 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στις αποσκευές του επέστρεψε από τις Σέρρες ο Τύρναβος 2005. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα τέθηκε αντιμέτωπη με τον Οδυσσέα Αναγέννησης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (Football League 2) και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον α’ γύρο της διοργάνωσης εκπέμποντας -αν και νεοφώτιστη -ενθαρρυντικά μηνύματα.
Οι «κυανέρυθροι» είχαν να αντιμετωπίσουν έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο που δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα πάτησαν γερά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να πιέσουν τους γηπεδούχους δημιουργώντας ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη αν ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.
Μόλις στο 9ο λεπτό ο Κράβαρης βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει, ενώ στο 44’ ο Κοταρέλας ανακόπηκε λανθασμένα με οφ σάιντ τη στιγμή που έβγαινε τετ α τετ. Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους για να ξεκινήσει το β’ ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους. Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο Ζαγοριανός με ψηλοκρεμαστό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καραναστάση και πέτυχε το 1-0 για τον Οδυσσέα.
Η εξέλιξη αυτή δεν επηρέασε τους παίκτες του Τυρνάβου που συνέχισαν να είναι απειλητικοί και στο 50’ έχασαν μία ακόμα πολύ καλή ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Κράβαρη που από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον πολύ καλό Σαμουηλίδη.
Στο 61’ ο Καραναστάσης κράτησε τον Τύρναβο στο παιχνίδι, όταν με εντυπωσιακή επέμβαση απέκρουσε το σουτ του Ζαγοριανού στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του.
Στο 74’ οι Τυρναβίτες τα... έβαλαν με τον διαιτητή κ. Γαλατσό γιατί δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουρατίδη εντός περιοχής, ενώ στο 86’ ο Τσουρτσίδης παραλίγο να «κλειδώσει» τη νίκη για τους γηπεδούχους όταν με φάουλ που εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τελικά την παρτίδα για τους φιλοξενούμενους έσωσε ο Σιάτρας που λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης (90’) πέτυχε το 1-1. Η φάση ξεκίνησε από το φάουλ που εκτέλεσε ο Γρηγορίου, στη συνέχεια ο Γεωργαντζάς επιχείρησε σουτ για να αποκρούσει ασθενώς ο Σαμουηλίδης και ο Σιάτρας ακολούθως με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Για τη φάση του 74ου λεπτού ελέγχεται ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Γαλατσός (Μακεδονίας) και ο α’ βοηθός του κ. Δημακάς για το οφ σάιντ του Κοταρέλα στο 44’. Χωρίς προβλήματα ο β’ βοηθός κ. Αϊναλής.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σκούπρας, Σιάτρας από τον Τύρναβο και Ακριτίδης, Γκάγκας, Παγγανάς και Κουκουτσής από τον Οδυσσέα Αναγέννησης.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Κοσμάς (85’ Τσουρτσίδης), Καρυπίδης, Παϊζάνος, Παγγανάς, Κουκουτσής, Κουρουζίδης (62’ Κεφαλάς), Ζαγοριανός, Τριανταφυλλάκος, Κυριακίδης (72’ Ακριτίδης), Γκάγκας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Γρηγορίου, Κλάζογλου, Σκούπρας, Κοταρέλας (55’ Χριστοδούλου), Μάγγος (82’ Κωστούλας), Γεωργαντζιάς, Μουρατίδης, Κράβαρης, Κουβελάς (74’ Αλεξίου), Σιάτρας.
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μ. ΖΙΩΓΑ 
Ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του παρουσιάστηκε ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι επισήμανε ότι ο Τύρναβος άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.
«Θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δίκαιο ωστόσο η ομάδα μου ίσως άξιζε κάτι παραπάνω σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Βρεθήκαμε όμως απέναντι σ’ έναν σπουδαίο τερματοφύλακα ο οποίος κράτησε τους αντιπάλους μας μέσα στο παιχνίδι, όπως και ο Καραναστάσης μετά το 1-0 έκανε μια πολύ μεγάλη απόκρουση. Θα έλεγα λοιπόν ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο γιατί και φάσεις είχαμε αλλά και γιατί δεν μας δόθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και θα πρέπει να τονίσω ότι είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σήμερα (σ.σ. χθες) αγωνίστηκαν συνολικά έξι νεαροί ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών. Αυτό σημαίνει ότι ο Τύρναβος βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ότι το μέλλον του ανήκει. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια ακόμα.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά προσπαθούμε να ενισχύσουμε τη μεσαία γραμμή και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση».
 ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (Football League 2) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Επανομή-Κοζάνη        2-2
Οδυσσέας Αναγέννησης -Τύρναβος 1-1
Εορδαϊκός-Αναγ. Γιαννιτσών 0-0
Πόντιοι Κατερίνης-Νίκη Βόλου         0-1
Μακεδονικός-Δόξα Κρανούλας         0-0
Αετός Σκύδρας-Ζάκυνθος      3-2
Ναυπακτιακός Αστέρας- Ηράκλεια    0-0
Καλλονή-Εθνικός Φιλιππιάδας           2-0
* Ρεπό: Φωκικός
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. Καλλονή    19-7     32
 2. Φωκικός     26-15   29
 3. Επανομή     19-12   28
 4. Νίκη Βόλου            6-13     26
 5. Δόξα Κρανούλας   14-9     24
 6. Αετός Σκύδρας      18-15   22
 7. Εορδαϊκός 14-12   22
 8. Αναγ. Γιαννιτσών   10-13   22
 9. Τύρναβος   18-17   21
10. Κοζάνη      17-20   18
11. Πόντιοι Κατερίνης            10-14   18
12. Ζάκυνθος 10-14   18
13. Εθνικός Φιλιππιάδας         9-12     17
14. Οδυσσέας Αναγέννησης   15-23   17
15. Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας           21-23   16
16. Ναυπακτιακός Αστέρας    11-19   16
17. Μακεδονικός        13-22   14
* Το διαιτητικό δικαστήριο της Ε.Π.Ο. έχει επιβάλει στη Νίκη Βόλου ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, αλλά η απόφαση αυτή δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη διοργανώτρια αρχή.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(ΤΕΤΑΡΤΗ 19/1)
Επανομή - Φωκικός
Κοζάνη - Εορδαϊκός
Τύρναβος - Α.Ε. Ποντίων Κατ.
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Μακεδονικός
Νίκη Βόλου - Αετός Σκύδρας
Δόξα Κρανούλας - Ναυπακτιακός
Ζάκυνθος - Καλλονή
Μέγας Αλέξ. Ηράκλειας -Φιλιππιάδα
* Ρεπό έχει ο Οδυσσέας Αναγέννησης
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass