ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία!

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΛΙΟΥ ΣΤΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2011 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:55
Η ετήσια χοροεσπερίδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης αποτελεί κοσμικό πλέον γεγονός για την επαρχία Ελασσόνας, που καθιέρωσε ο σύλλογος εδώ και πολλά χρόνια και γίνεται για να τιμήσει πρώτα η ομάδα τους συντελεστές του σωματείου (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους) και δεύτερον να τιμηθεί από τον κόσμο που την αγαπά και την ενθαρρύνει με την παρουσία του.
Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην αίθουσα εκδηλώσεων «Δίας Παλλάς» στην Ελασσόνα, παρουσία επισήμων, εκπροσώπων του αθλητισμού, του τύπου και ικανού αριθμού φίλων του Οικονόμου, έγινε η φετινή εκδήλωση του συλλόγου, μέσα σε κλίμα χαράς, χαλαρότητας και διασκέδασης.
Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ Γ. Πασχόπουλος με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρώην κοινοτάρχης Τσαριτσάνης κ Ν. Τσιμπόλης, ο νέος πρόεδρος Τσαριτσάνης κ Αχ. Μητσιμπόνας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ Ζ. Γρηγορίου με διοικητικούς της ΕΠΣ και αντιπροσωπεία του συνδέσμου διαιτητών Λάρισας, σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 με τον πρόεδρο κ Β. Μπρέζα, αντιπροσωπεία της ομάδας Ολυμπιάδα Ελασσόνας καθώς και φίλοι του Οικονόμου από την Τσαριτσάνη, την Ελασσόνα και τη Λάρισα.
Ο πρόεδρος του Οικονόμου κ Γ. Τόλιος καλωσόρισε σαν οικοδεσπότης όλους τους παρευρισκόμενους και μέσα από την καθιερωμένη ομιλία που εκφώνησε, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την προσφορά τους στο σύλλογο καθώς και την τιμή να παρευρεθούν και να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα σε αυτή την εκδήλωση, ευχήθηκε δε σε όλους υγεία, ευτυχία, αγάπη και καλή χρονιά.
Αναφέρθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στα τμήματα υποδομής, στους φιλάθλους
οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα μας και απολαμβάνουν το θέαμα στους αγώνες, στο τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Γιώργου Μητσιμπόνα και συμμετέχουν ομάδες που μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά όπως τον Οικονόμο, την ΑΕΛ, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον Τύρναβο.
Και ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ.Τόλιος όσον αφορά τους στόχους επισήμανε τα εξής: «Καταφέραμε την περίοδο2007-2008 να αλλάξουμε κατηγορία από την Α1 στην Α’ κατηγορία του νομού.
Καταφέραμε την περίοδο2008-2009 να τερματίσουμε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο Ελασσόνα.
Καταφέραμε την περίοδο 2009-2010 να τερματίσουμε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.
Πιστεύω πως θα μας θυμούνται όχι για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε, όσο για τον τρόπο με τον οποίο το κάναμε.
Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε όμως την τρέχουσα σεζόν είναι μοναδικό. ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Είναι πιστεύω το καλύτερο ταξίδι που θα μπορούσε να κάνει η ομάδα του Οικονόμου και είμαι περήφανος που συμμετέχω σ’ αυτό. Θέλω και σας προσκαλώ να το απολαύσουμε μαζί. Για όλα αυτά που καταφέραμε έως τώρα λοιπόν, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. που φροντίζουν ώστε να λειτουργούν όλα τέλεια, τον προπονητή κ. Καλτέκη, τούς γυμναστές κ. Μαντζιώκα και Καραγιάννη, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τις χαρές που μας έδωσαν και συνεχίζουν να μας δίνουν, τον πρόεδρο της Κοινότητας και όλο το Κοινοτικό Συμβούλιο για τη βοήθεια που μας πρόσφερε έως τώρα, τα ΜΜΕ για την προβολή της ομάδας μας, τους πολλούς φίλους και χορηγούς που με την οικονομική και όχι μόνο βοήθεια στηρίζουν το δύσκολο έργο μας και τέλος τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας κάθε ηλικίας, οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα χειροκροτώντας την και στις νίκες και στις ήττες.
Είμαστε πλέον βέβαιοι ότι αυτός ο σύλλογος ο οποίος είχε πλούσιο παρελθόν, έχει βροντερό παρόν, σίγουρα μπορεί να έχει και λαμπρό μέλλον».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass