ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

«Φτερούγισμα» για την παραμονή

*Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΔΕΙΞΕ ΕΞΟΔΟ ΣΕ ΓΚΕΡΕΜΙ, ΜΑΚΙΝΟΥΑ ΚΑΙ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ *ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΔΑ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2011 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
Η ανατολή του 2011 βρίσκει την ΑΕΛ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα και πλέον η υπόθεση της παραμονής της στην κατηγορία ξεκινάει από το Περιστέρι που με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου θέλει μια νίκη για να «φτερουγίσει» για την παραμονή στην κατηγορία.
Το παιχνίδι που θα αρχίσεις τις 5.15 μ.μ. χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι ουραγών καθώς και ο Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη αλλά με την ΑΕΛ να «καίγεται » περισσότερο για τους βαθμούς της νίκης καθώς είναι πέντε βαθμούς μακριά από την παραμονή. Ακόμα και η ισοπαλία για τους «βυσσινί» θα θεωρηθεί ανεπιτυχές αποτέλεσμα.
Ουσιαστικά θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δούμε τις αλλαγές που έφερε ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Γιέρν Άντερσεν στην ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό όπως έδειξε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας την τακτική 3-4-3 που θα εφαρμόσει με κύριο πρόσωπο το νεαποκτηθέντα Κογκολέζο Τσιμπάμπα που θα παίξει στο κέντρο της επίθεσης.
Κάτω από τα δοκάρια λογικά θα είναι ο Αμπάρης, στην άμυνα θα υπάρχουν τρία σέντερ μπακ ο Κολοβέτσιος, ο Νταμπίζας και ο Ταυλαρίδης ενώ πιο μπροστά θα είναι ως αμυντικό χαφ ο Ιγγλέσιας. Στα δεξιά θα παίξει ο Σίμιτς και αριστερά ο Βενετίδης αλλά όταν αμύνεται η ομάδα θα γίνονται μπακ. Σε ρόλο ελεύθερου θα είναι ο Κανόμπιο η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.
Στην επίθεση θα είναι στα πλάγια ο Πουρί (αριστερά) με τον Μπλάζεκ (δεξιά) και στο κέντρο ο Τσιμπάμπα.
Ο Γιέρν Άντερσεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Αμπάρης, Σωτηρίου, Τσοντοφάλσκι, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Ταλ, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Πούρι, Σίμιτς, Τσιμπάμπα, Μπλάζεκ, Κουζάν, Καρανίκας, Σιατραβάνης, Κανόμπιο, Μετίν.
ΕΔΕΙΞΕ ΕΞΟΔΟ
Ο καταρτισμός της αποστολής έδειξε έξοδο σε τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, τον Γκέρεμι, τον Μακίνουα που είναι εκτός πλάνων και γίνεται προσπάθεια λύσης των συμβολαίων αλλά ειδικά με τον Μακίνουα θα είναι πολύ δύσκολο καθώς διεκδικεί όλα τα χρήματα του συμβολαίου και όχι τα δεδουλευμένα. Επίσης όλα δείχνουν και την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ να δοθεί δανεικός ο Αμπουχατζίρα.
Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν τρεις τερματοφύλακες ο Αμπάρης, ο νεαποκτηθείς Τσοντοφάλσκι και ο ταλαντούχος Σωτηρίου (μας είχε εντυπωσιάσει πέρυσι στο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό) αλλά δύο θα είναι στη δεκαοκτάδα και απ’ ότι καταλάβαμε εξαρτάται από το αν βγει δελτίο στον Τσοντοφάλσκι.
Τέλος η επιλογή των νεαρών Καρανίκα και Σιαταβάνη στην αποστολή δείχνει ότι μαζί με τον Βούζα δεν είναι στα πλάνα της ΠΑΕ να δοθούν δανεικοί όπως θα συμβεί με άλλους τους οποίους ζητάνε ομάδες Δ΄ εθνικής κατηγορίας του νομού.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα υποδεχθεί σήμερα ο Ατρόμητος τη Λάρισα στο γήπεδο Περιστερίου, για την πρεμιέρα του β' γύρου. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού στο πρόγραμμα έχουν ενσωματωθεί από το Σάββατο και οι Σαμπού Μασάμπα, Ανδρέας Τάτος. Έτσι, ο τεχνικός του Ατρομήτου τους συμεπριέλαβε όλους στην αποστολή, αφήνοντας έξω μόνο τον Σαρλ Ιτάνζ. Η ετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του συλλόγου.
Πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ είναι αυτή των: Μιχαηλίδη, Νάστου, Μελισσά, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη, Σαρμιέντο, Τάτο, Καμαρά, Περόνε ή Σαγκανόφσκι.
 Στο μεταξύ τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου θα ανοίξουν σήμερα δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ήτοι στις 15.15. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ
Ο Σταύρος Τριτσώνης θα «σφυρίξει» τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Α.Ε.Λ. με βοηθούς τους Πέτρο Τρύφων (Δράμας), Μιχάλη Καρσιώτη (Κορίνθου). Τέταρτος διαιτητής, θα είναι ο Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου) ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μανώλης Παπατριανταφύλλου (Κιλκίς).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής, με την οποία αρχίζει ο δεύτερος γύρος, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο τον Ηρακλή και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά πέντε βαθμών από τον Παναθηναϊκό, που δοκιμάζεται σήμερα στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα και είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
 Ακόμη, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στις Σέρρες με αρκετές απουσίες και το έργο του απέναντι στον Πανσερραϊκό είναι δύσκολο, ενώ η ΑΕΚ έχει πιο εύκολη αποστολή, καθώς θα υποδεχθεί την Κέρκυρα.
Τέλος, εξαιρετικά αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις Αρης-Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 Ξάνθη-Παναθηναϊκός (ΝΕΤ)
17:15 Ατρόμητος-Λάρισας (NOVA)
19:30 Άρης-Καβάλα (NOVA)
ΑΥΡΙΟ
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (NOVA)
17:15 ΑΕΚ-Κέρκυρα (NOVA)
17:15 Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος (NOVA)
19:30 Ολυμπιακός-Ηρακλής (ΝΕΤ)
19:30 Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (NOVA)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           29-7   36
 2. Παναθηναϊκός       23-11 31
 3. ΠΑΟΚ        16-16 23
 4. ΑΕΚ           23-16 23
 5. Καβάλα     15-13 21
 6. Ξάνθη        15-16 21
 7. Άρης                      10-13 20
 8. Εργοτέλης 16-19 20
 9. Ολυμπιακός Βόλου         16-15 20
10. Κέρκυρα 14-18 19
11. Ηρακλής 13-13 19
12. Ατρόμητος           14-18 16
13. Αστέρας Τρίπολης          10-14 16
14. Πανσερραϊκός     12-18 15
15. Πανιώνιος            9-18   15
16. ΛΑΡΙΣΑ   10-18 11
ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Από το ιστορικό Αλκαζάρ θα γίνει η αναχώρηση των λεωφορείων του συνδέσμου φιλάθλων MONSTERS για τη σημερινή εκδρομή στο Περιστέρι προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 11 το πρωί.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass