ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΠΙΑΣ

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου»

* ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ * ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «CAMP NEW»

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2011 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
Το 2011 ξεκινάει με μια μεγάλη πρόκληση για τη μικτή Νέων της ΕΠΣΛ η οποία μεθαύριο Τετάρτη θα διεκδικήσει στη Βέροια με αντίπαλο την τοπική ΕΠΣ Ημαθίας την πρώτη και προνομιούχο θέση του 4ου ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του νομού μετά το «στραβοπάτημα» και την εντός έδρας ισοπαλία με την ουραγό ομάδα της Καρδίτσας χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, γι’ αυτό και ο μεθαυριανός αγώνας παίρνει διαστάσεις τελικού.
«Μπορεί να κάναμε τα εύκολα δύσκολα και να μετατρέψαμε αυτό το παιχνίδι σε τελικό ωστόσο πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου και αυτό που απομένει είναι απλά και μόνο να ολοκληρώσουμε αυτό που δεν καταφέραμε απέναντι στην Καρδίτσα» σχολίασε ο 15χρονος κεντρικός αμυντικός της Λαρισινής ομάδας, Δημήτρης Καλπίας και συνέχισε:
«Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Πιστεύω ότι αν τα κάνουμε όλα αυτά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
-Το γεγονός ότι θα δώσετε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι εκτός έδρας σας προβληματίζει;
«Όχι, καθόλου. Μια ομάδα που είναι καλή μπορεί να το δείχνει και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε για την επίτευξη του στόχου».
-Υπάρχει άγχος;
«Έχουμε λίγο άγχος αλλά μέσα στο παιχνίδι τα ξεχνάμε όλα. Έχουμε ξεπεράσει το παιχνίδι με την Καρδίτσα και η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή».
-Στο πρώτο παιχνίδι είχατε κερδίσει εύκολα με 4-1…
«Δεν λέει τίποτα αυτό γιατί το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης θα είναι εντελώς διαφορετικό».
-Φέτος η β’ φάση του πρωταθλήματος θα είναι εντελώς διαφορετική με τη συγκρότηση της Περιφερειακής ομάδας. Πώς το σχολιάζεις;
«Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό φέτος, αλλά θα προτιμούσα να συνεχίζαμε με τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ. Η ομάδα ήταν δεμένη και είχαμε πολλές δυνατότητες.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στη Βέροια για να έχει ο προπονητής μας το πλεονέκτημα να συγκροτήσει την Περιφερειακή ομάδα και να διαλέξει περισσότερους ποδοσφαιριστές από τη Λάρισα».
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «CAMP NEW»
Από τους προπονητές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, Τάσο Μπεριτζά και Δημήτρη Τσέτσιλα καλούνται για προπόνηση σήμερα στο γήπεδο «Camp new» της Ακαδημίας «Νίκη Μιχαήλ» (πίσω από τις εργατικές κατοικίες Γιάννουλης) οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΠΑΙΔΕΣ 14.00
Γκατζούλης, Στατήρης, Αγγελής (Άρης Λάρισας), Καρβούνης, Μπάρδας (Απόλλων), Ξυνογαλάς, Καψιώχας Ελευθ. (Ακαδ. Φαρσάλων), Κίτσιος, Κανταρινός, Nτωνούδης, (Ερασ/κή ΑΕΛ), Θεοχαρόπουλος (Ατρόμητοι), Κατμέρος (Αναγ. Φαρσάλων), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Παϊτέρης, Καψάλης, Βλώτσος, Τσούτσας, (Ακαδ. Προμηθέας), Μπιλας (Ελασσόνα), Πατέτσος (Λαρισαϊκός), Σεΐζης, Μπανάκας, Τασιούλης (Ακαδ. Νίκη Μιχαήλ) Αλεξιου (Βλαχογιάννι), Χατζής, Δάσσιος (Ακαδ. Πλίτση), Γαρουφαλιάς (Αστραπή Ν. Πολιτείας).
ΝΕΟΙ 15.30
Κούτσικος, Κορλός, Καραγκιόζης, Καλαμπάκας (Απόλλων Λάρισας), Σουπεκιώτης, Τάσιος (Αετός Μακρυχωρίου), Καλπίας, Μπρούτσος (Τοξότης), Σελήνης, Νταής (Λαρισαϊκός), Νάκας, Τσιτουρτζής (Δαμασιακός), Γκαραλιάκος (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου), Γκαλγκανόπουλος (Δήμητρα Γιάννουλης), Σουλιώτης, Ντάλλας (Ακ. Ατρόμητοι/Θύελλα), Αλεξούλης (Ελασσόνα), Δημητρέλης (Ακαδημία Πλίτση), Ντόκος Χρ. (Αναγ. Ευαγγελισμού), Λάιος (Ακαδημία Τυρνάβου), Ματούλας, Σιαφαρίκας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Λούγκος, Λίταινας Β. (Αναγ. Καλοχωρίου), Αλεξόπουλος Αχ. (Αμπελωνιακός), Κορομηλάς (Ερασ. ΑΕΛ).
* Όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια με σχάρα για πλαστικό χλοοτάπητα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass