ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο Αχιλλέας ξανά προς τη δόξα τραβά

* ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ * ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2011 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού Λάρισας ο Αχιλλέας, προσπαθεί να βρει και πάλι τον εαυτό του, μετά τον υποβιβασμό πέρυσι στην Α1 τοπική κατηγορία του ποδοσφαίρου, όπου αγωνίζεται τη φετινή περίοδο.
Είναι σίγουρα μια άσχημη παρένθεση για το συγκρότημα των Φαρσάλων, που θέλει γρήγορα να «σβήσει» τη μαύρη αυτή σελίδα και να δημιουργήσει ένα υγιές οικοδόμημα, που θα στηρίζεται πάνω σε γερές βάσεις.
Οι συγκυρίες λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας που έχει αντίκτυπο και στα σωματεία, μπορεί να μην ευνοούν για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα στον βαθμό που θα ήθελαν όλοι, όμως στη φαρσαλινή ομάδα εκφράζουν την αισιοδοξία και την πίστη, ότι όσα εμπόδια και εάν εμφανισθούν, θα ξεπερασθούν έστω και δύσκολα.
Και αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι υπάρχει ένα άριστο κλίμα, μια διοίκηση που διακρίνεται για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε, ένας προπονητής ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος είναι γνωστός για την μεγάλη αγάπη του που τρέφει προς τον Αχιλλέα και έχει συνεργάτη του το νεαρό Δημήτρη Καρακίτσιο, ενώ το δυναμικό του συλλόγου απαρτίζουν έμπειροι παίκτες που ήταν και στο παρελθόν στον Αχιλλέα, αλλά και πολλά νέα φιλόδοξα παιδιά.
Το όλο αυτό εγχείρημα καλούνται να στηρίξουν και οι φίλοι του Αχιλλέα, των οποίων ο εγωισμός τους έχει πληγωθεί μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Α΄ΕΠΣΛ και την εικόνα που είχε δείξει τότε.
Δικαιολογημένη λοιπόν είναι η πικρία τους, όμως θεωρούμε ότι άλλαξαν πολλά στην ομάδα και καθώς αυτή αρχίζει να αναγεννάται μέσα από τις στάχτες της, χρειάζεται να γίνουν αρωγοί για να την δούνε και πάλι εκεί όπου αρμόζει να αγωνίζεται.
Φυσικά απαιτούνται να γίνουν ακόμη πολλές θυσίες, γιατί όσο δύσκολα έρχονται οι επιτυχίες, τόσο εύκολα μπορεί να καταστραφεί ό,τι «κτίζεται» με πολύ κόπο.
Όμως ο Αχιλλέας είναι υποχρεωμένος να κάνει πρωταθλητισμό και βέβαια η θέση του ταιριάζει σε ανώτερες ποδοσφαιρικά κατηγορίες.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ
Σε δηλώσεις τους που έκαναν ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Γιάννης Μπούμπας και πέντε παίκτες του Αχιλλέα Φαρσάλων, επισήμαναν τα εξής:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΑΣ (γενικός αρχηγός): «Ξεκινήσαμε όπως γνωρίζεται από το μηδέν, είμαστε μια καινούργια ομάδα και ουσιαστικά επανιδρύσαμε τον Αχιλλέα.
Κάνουμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει ο Αχιλλέας στις κατηγορίες, όπου πρέπει να αγωνίζεται.
Όσον αφορά στο αν έχουμε βοήθεια από τον κόσμο, είναι πολύ μικρή, γιατί τα προηγούμενα χρόνια από λάθη και δεν θέλω να αναφερθώ εκτενέστερα για αυτό, οι φίλαθλοι είχαν απομακρυνθεί τελείως από το γήπεδο.
Απογοητεύθηκε λοιπόν ο κόσμος γιατί είχε συνηθίσει την ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες και ξαφνικά την είδε να έχει πέσει σε μια κατηγορία, που ποτέ δεν είχε φτάσει εκεί στην ιστορία του.
Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο ότι ο Αχιλλέας έγινε πάλι μια σοβαρή ομάδα και θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑEΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Φέτος η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά με προπονητή τον κ. Τριανταφυλλόπουλο και τον συνεργάτη του κ. Καρακίτσιο που κάνουν καταπληκτική δουλειά. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ανέβουμε κατηγορία και θέλουμε φυσικά να αναδειχθούμε πρωταθλητές. Και τα επόμενα χρόνια, να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΡΑΣ: «Η πορεία της ομάδας είναι πολύ καλή την φετινή χρονιά. Στόχος είναι η άνοδος και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ο Αχιλλέας με την ιστορία που κουβαλά, πρέπει να φτάσει εκεί όπου του αρμόζει, στην Δ Έθνική και γιατί όχι παραπάνω, εφόσον μπούνε σωστές και γερές βάσεις».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ: «Είμαστε μια νέα ομάδα, που «κτίσθηκε» στην κυριολεξία από την αρχή το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή είμαστε 25 ποδοσφαιριστές, έχουμε πολλά νεαρά παιδιά που «διψάνε» για ποδόσφαιρο και εμείς οι μεγαλύτεροι οφείλουμε και προσπαθούμε να τους στηρίξουμε.
Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε περαστικοί από αυτή την κατηγορία, γιατί δεν αρμόζει στον Αχιλλέα Φαρσάλων, να αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ. Θέλω να πιστεύω δε ότι με τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση και με τον κόσμο να «αγκαλιάζει» τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, είναι θέμα των επόμενων χρόνων να ανέβει η ομάδα κατηγορίες παραπάνω».
ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ: «Ξεκινήσαμε μια καινούργια προσπάθεια, επιστρέψαμε μερικοί παλιοί παίκτες και παράλληλα έχουμε πολλά νέα παιδιά και θέλουμε να οδηγήσουμε τον Αχιλλέα, εκεί που του αξίζει.
Τα Φάρσαλα θέλουν όπως παλιά να καμαρώνουν έναν δυνατό Αχιλλέα, που θα δίνει πολλές μάχες και θα τις κερδίζει. Αισιοδοξούμε λοιπόν γιατί έχουμε νεαρούς παίκτες από τα Φάρσαλα και ευελπιστώ ότι ξεκινά μια νέα εποχή για την ομάδα».
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Φέτος στόχος είναι η άνοδος και πιστεύω ότι θα πραγματοποιηθεί. «Κτίζουμε» μια καινούρια ομάδα, έχουμε πολλά νέα παιδιά από την τοπική κοινωνία και όλο το μέλλον είναι δικό τους. Θεωρώ ως δεδομένο και βέβαιο ότι η ομάδα θα ανέβει κατηγορία και ο Αχιλλέας θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του, στην κυριολεξία. Έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν, αλλά τώρα διορθώθηκαν και κοιτάμε μόνο μπροστά. Σιγά-σιγά η ομάδα γίνεται και πάλι ισχυρή».
ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων που ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από την περυσινή περίοδο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 25 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Μαχητή Τερψιθέας, ο οποίος οδηγεί την       κούρσα με 28 βαθμούς.
Σε 22 έως τώρα παιχνίδια, ο απολογισμός της φαρσαλινής ομάδας είναι 18 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, με 30 γκολ ενεργετικό και 10 παθητικό.
Συνολικά τα τέρματα του Αχιλλέα σημείωσαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
8 γκολ Τασσιόπουλος
6 γκολ Παπαδόπουλος
5 γκολ Νικούλι
3 γκολ Τσιανάκας
2 γκολ Αντωνιάδης
2 γκολ Τρίγκας
2 γκολ Παλιούρας
1 γκολ Θεοδωρόπουλος
1 γκολ Γιαννακόπουλος
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 12 αγώνες)
Τερψιθέα        33-10 28
Αχιλλέας Φ.    30-10 25
Αναγέννηση Φ.           23-11 24
Σμόλικας        18-6    23
Σωτήριο          25-14 23
Δήμητρα Αγιάς           23-16 21
Παραπόταμος            29-23 19
Τοξότης          14-20 16
ΑΟ Ραψάνης 18-19 16
Ροδιακός        17-16 16
Όλυμπος Λάρ.           13-12 15
Αμπελόκηποι 19-25 14
Αμυγδαλέα     18-23 12
Καλοχώρι       16-26 9
Πελασγιώτιδα            6-30    4
Βερδικούσια   9-49    3
* Ο Αχιλλέας Φ. ξεκίνησε με -2 βαθμούς
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass