ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΜΕ 2-1

Με νίκη έκλεισε το 2011 ο Τύρναβος

ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Θ. ΜΠΑΡΟΥΤΑ «ΚΛΕΙΝΕΙ» Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2011 1:42 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:50
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική σεζόν επί του κατά μία κατηγορία μικρότερου Πυργετού πέτυχε χθες στο γήπεδο Μακρυχωρίου ο Τύρναβος 2005. Αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα επικράτησε με 2-1 σ’ ένα παιχνίδι με το οποίο οι δύο ομάδες αποχαιρέτησαν το 2011.
Η είδηση ωστόσο έρχεται από το μεταγραφικό χώρο και αφορά στην ομάδα του Πυργετού η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Θοδωρή Μπαρούτα από τη Δήμητρα Γιάννουλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος επιθετικός και 2ος σκόρερ στη μεγάλη τοπική κατηγορία με 13 γκολ σε 14 παιχνίδια ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Δήμητρας στο νικηφόρο αγώνα του κυπέλλου επί του Πυργετού (1-2).
Σε ότι αφορά τώρα στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση οι δύο αντίπαλοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, ανέπτυξαν επιθετική πρωτοβουλία και προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 17’ στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ο Διαμαντίδης επιχείρησε ένα σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου, η κόντρα ευνόησε τον Κράββαρη (είχε περάσει στο 12’ στη θέση του Τζέκου που υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε) ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 0-1. Η συγκεκριμένη φάση ωστόσο είχε υποψία αφ σάιντ, γι αυτό και το συγκεκριμένο γκολ αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους.
Ο Πυργετός προσπάθησε να ανταποδώσει και στο 24’ έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Γκαμπέτα ο Κωστούλας από πολύ κοντά με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραναστάση.
Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο τέρμα των φιλοξενουμένων όταν μετά από σέντρα του Λάππα από τα αριστερά ο υπό δοκιμή Μουρατίδης (πρώην παίκτης της Καλλιθέας) με κεφαλιά υπό πίεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-2).
Στο 40’ ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Μάγγου κατέληξε κόρνερ κι έτσι το 0-2 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη ο Πυργετός ενέτεινε τις προσπάθειές του και στο 62’ μείωσε σε 1-2 όταν μετά από κόρνερ του Γρηγορίου, οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν προς στιγμή την μπάλα και ο Γιαννακόπουλος με εντυπωσιακό απευθείας σουτ νίκησε τον Γούπο.
Στο 74’ ο Κουβελάς με κοντινό πλασέ έχασε σημαντική ευκαιρία για τον Τύρναβο, ενώ στο 78’ ήταν η σειρά του Πυργετού με τον Τσατσαλίδη που μετά από φάουλ του Νάστα προσπάθησε να πλασάρει από κοντά αλλά ήταν άστοχος.
Η τελευταία φάση του παιχνιδιού (και η δεύτερη αμφισβητούμενη) σημειώθηκε στο 86’ με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι όταν ο Ιακωβάκης βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής μετά από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Μπανταβάνη.
Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Τσιοφλίκη με βοηθούς τους κ. Γ. Αναστασίου και Νίκζα.
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Μπρέλλας (46’ Μπανταβάνης), Κολοβός (61’ Δούκας), Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Γιαννακόπουλος, Γ. Κουρδής, Γκαμπέτας, Ελευθεριάδης (46’ Νάστος), Μάγγος (57’ Τσατσαλίδης), Γρηγορίου (62’ Τσαλέμης), Κωστούλας (61’ Προβίδας).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης (57’ Γούπος, 80’ Ντάλλας), Γεωργαντζάς, Κ. Σκούπρας, Τζορμπατζίσης, Τζέκος (12’ λ.τ. Κράββαρης, 61’ Β. Σκούπρας), Λάππας (46’ Κουβελάς), Ιακωβάκης, Διαμαντίδης, Αντωνόπουλος (67’ Σιάτρας), Μάγγος (62’ Τσούκαλος), Μουρατίδης (50’ Διβανές).
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass