ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δύσκολες αποστολές για Π.Ο.Ε. και Αμπελωνιακό

* Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΩΠΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (15:00)

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2011 22:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:47
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύσκολες αποστολές θα έχουν σήμερα ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ε. και ο Αμπελωνιακός, οι οποίοι στις 3 το απόγευμα θα αγωνισθούν στην Καρδίτσα με τον Α.Ο.Κ. και στο Μουζάκι, αντίστοιχα.
Και οι δύο λαρισινές ομάδες θα προσπαθήσουν να αποχαιρετήσουν με θετικά αποτελέσματα τις επίσημες υποχρεώσεις τους το 2011 και ασφαλώς τα παιχνίδια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Όσον αφορά στον Α.Σ. Πυργετού θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Μακρυχωρίου τον ουραγό Ταυρωπό και μοναδικό στόχο έχει την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα από τις λαρισινές ομάδες λίγες ώρες πριν τους αγώνες που θα δώσουν στο πλαίσιο της 7ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, έχουν ως ακολούθως:
Ο Π.Ο.Ε.
Αποφασισμένος να επανέλθει στις νίκες και να διατηρήσει την πρωτιά, ο Π.Ο.Ε. παίζει στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας με τον Α.Ο.Κ.
Είναι ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και όπως φαίνεται μάλλον θα κριθεί σε λεπτομέρειες, διότι και ο Α.Ο.Κ. (σ.σ. προπονητής του είναι ο Λαρισαίος κ. Γκουτζίδης) έχει μια πολύ δυνατή ομάδα, με τρεις σερί νίκες στο ενεργετικό της.
Αγωνιστικά δεν υφίστανται προβλήματα πλην από αυτό του τραυματία Τερλελή, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.
Στην αποστολή ο προπονητής Αλέκος Αλεξανδρής συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Σεμπίρη, Αποστολόπουλο, Παγκαρλιώτα, Αποστόλου, Χάμο, Μουρατίδη, Χατζηβαλσάμη, Καραΐσκο, Ρόππα, Αλεξανδρή, Ρέτσα, Παπαποστόλου, Σκλάβο, Καραγκούνη, Μακρή, Φλίγκο, Αριανούτσο, Αλεξούλη, Γκαμπέτα, Γκουτζουρέλα, Παληγιάννη, Τέγο και Θανάση.
* Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Κοεμτζίδης, Κουτζιακουτζίδης, Τσιαμπάζης (Κοζάνης), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας).
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Προσοχή και σοβαρότητα ζήτησε από τους παίκτες του ο Τάκης Παραφέστας, προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο στο Μουζάκι και να κλείσουν ιδανικά τη φετινή χρονιά.
Ο Αμπελωνιακός εντυπωσιάζει στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και αυτή την καλή εικόνα θέλει να δείξει και στη σημερινή αναμέτρηση.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν αναφέρθηκαν προβλήματα και μάλιστα επανέρχεται ο Κωτούλας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Τη 18άδα θα επιλέξει ο κ. Παραφέστας λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα και στη διάθεσή του βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Κουτής, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Παλάσκας, Αλεξανδρής, Ρόκκα, Κακαβίτσης, Φτίκας, Κυριάκος, Μαγγίνης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης.
* Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μπαϊραμίδης, που θα έχει βοηθούς τους κ. Κωτούλα, Τζοβάρα, όλοι από τον σύνδεσμο Κοζάνης, ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Παπακώστας (Φθιώτιδας).
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Τον Ταυρωπό που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα θα αντιμετωπίσει ο Α.Σ. Πυργετού και βέβαια είναι... απαγορευτικό κάθε άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη.
Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και το πολύ άδικο 2-1 την περασμένη Κυριακή στην Καρδίτσα, οι «βυσσινί» της ομάδας του Κάτω Ολύμπου, θέλουν να σταματήσουν το αρνητικό σερί και να κάνουν μια νέα αρχή, από σήμερα, στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Πάντως δεν πρέπει να εφησυχάζουν από τη θέση που κατέχει ο αντίπαλός τους και χρειάζεται με υπομονή, σοβαρότητα και πειθαρχία να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα που το θέλουν τόσο πολύ, ώστε να αλλάξει και η ψυχολογία.
Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα ίσως να είναι λιγότερα από κάθε άλλη φορά, καθώς επανέρχεται ο Γιώργος Κουρδής που εξέτισε την ποινή του.
Δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό Θάνο Θεοδώρου ο Προβίδας και ο Τριτάρης, ο οποίος μετά την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα αποθεραπείας.
Η ομάδα θα γευματίσει το πρωί στην ταβέρνα «Πιθάρι» και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για το Μακρυχώρι, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Μπαταβάνης, Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Κολοβός, Δούκας, Κωστούλας, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Φιλιππούλης, Γιαννακόπουλος, Μάγγος, Γ.Κουρδής, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Ζαφειρίου, Τσιαλέμης, Τσατσαλίδης, Νάστας και Γκαμπέτας
* Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ. Χαρβαλάς, Βερτόπουλος, Καπέσιος (Θεσσαλίας) και παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Αλεστάς (Τρικάλων).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πύρασος-Αναγέννηση Κ.
ΑΠΟΚ Βελούχι-Αλμυρός
Α.Ε. Μουζακίου-Αμπελωνιακός
Καμένα Βούρλα-Λιανοκλάδι
Πυργετός-Ταυρωπός
Α.Ο. Καρδίτσας.-Π.Ο.Ε
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Π.Ο.Ε         15-5    15
2. Αμπελωνιακός      12-3    13
3. ΑΟΚ           10-7    13
4. Αναγέν. Καρδίτσας           12-6    13
5. Λιανοκλάδι 8-4      11
6. Βελούχι      7-10    7
7.Μουζάκι       9-11    7
8. Πυργετός    9-8      6
9. Πύρασος    3-9      6
10. Αλμυρός 4-7      5
11. Καμένα Βούρλα 3-13    4
12. Ταυρωπός           5-14    3
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass