ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ

Σπύρος Παπαβασιλείου: Η επιστροφή...

* «ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ» ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2011 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:46
Του Κ. Γκιάστα
Μια μεταγραφή έκπληξη είχαμε από τον Φοίνικα Λάρισας. Οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν να αποκτήσουν τον Σπύρο Παπαβασιλείου, έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες της Ολύμπια στην Α1 Εθνική κατηγορία. Χθες μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Νεάπολης και έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός πως είναι εκτός συλλόγου δυόμισι σεζόν.
Ο Παπαβασιλείου ξεκίνησε το μπάσκετ από τα 13 του στον ΓΣΛ. Σαν έφηβος όμως έφυγε για τα Τρίκαλα ως αντάλλαγμα για το Δέσπο που ήρθε τότε στη Λάρισα. Το 1999 ξαναγύρισε στη Λάρισα για την Ολύμπια. Έμεινε σε αυτήν ως το 2007 και έζησε όλη τη μεγάλη πορεία των «πορτοκαλί». Την περίοδο 2007 - 2008 πήγε στον ΑΣ Τρίκαλα και τον βοήθησε να ανέβει στην Α1. Μετά σταμάτησε και τώρα... ξαναρχίζει.
«Ήρθα για να βοηθήσω το Φοίνικα να πετύχει τους στόχους του που είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική. Πιστεύω πως δεν το έχει ανάγκη μόνο η ομάδα αλλά η πόλη της Λάρισας ολόκληρη. Επίσης, έρχομαι για να βοηθήσω έναν προπονητή που εκτιμώ ιδιαίτερα και αυτός είναι ο Γρηγόρης Γιασάρης».
Για το αν είναι έτοιμος τόνισε: «Δεν μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα έτοιμος αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».
Ο ύψους 1.98 σμολ φόργουοντ είναι γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου του 1976 και σήμερα αναμένεται να έρθει το δελτίο του στη Λάρισα. Αν γίνει αυτό μπορεί να είναι στην αποστολή για το σημαντικό αυριανό ματς με τη Μεταμόρφωση Βόλου στο κλειστό της Νεάπολης, που αναμένεται να έχει πολύ κόσμο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass