ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δύσκολη αποστολή για τον Π.Ο.Ε.

*ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΡΛΕΛΗ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2011 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:46
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με στόχο να επανέλθει στις επιτυχίες και να διατηρήσει την πρωτιά στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας, ο Π.Ο.Ε. θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 3 το απόγευμα με τον Α.Ο.Κ. , στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και αναμφίβολα η αποστολή της ελασσονίτικης ομάδας θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο αντίπαλός της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα από την ημέρα που ανέλαβε προπονητής ο Λαρισαίος τεχνικός Τάσος Γκουτζίδης, μετρά τρείς συνεχόμενες νίκες.
Μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής από το Μουζάκι με σκορ 3-1, οι παίκτες του Αλέκου Αλεξανδρή θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να αποδείξουν ότι απλά ήταν μια άσχημη παρένθεση, το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Για να γίνει αυτό πρέπει να αγωνισθούν με πάθος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, να αποφύγουν τα λάθη και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολος λόγω και της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά ο καλός Π.Ο.Ε. μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κλείσει ιδανικά το 2011, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι που καλείται να δώσει.
Αγωνιστικά, στην διάθεση του Αλέξη Αλεξανδρή βρίσκονται όλοι οι παίκτες και αμφίβολη θεωρείται μόνο η συμμετοχή του τραυματία Τερλελή, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και σήμερα θα φανεί αν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ
Εν τω μεταξύ στην ομάδα του Πύρασου που είναι στον ίδιο όμιλο, τη θέση του αποχωρήσαντα από την τεχνική ηγεσία Λευτέρη Καλογήρου, ανέλαβε ο Νίκος Χατζηκυριακίδης, μέχρι πρότινος προπονητής του Εθνικού Βόλου και ο οποίος πριν από τρία χρόνια είχε πάλι δουλέψει στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass