ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Βραδιά... αστέρων στη Λάρισα

* ΡΕΤΖΙΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ, ΣΙΓΑΛΑΣ, ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ, ΠΡΙΕΛΙΕΒΙΤΣ, ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ, ΚΟΡΩΝΙΟΣ κ.ά. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2011 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:46
Του Κ. Γκιάστα
Μια βραδιά... μπασκετικών αστέρων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι την επόμενη εβδομάδα. Την Τρίτη και ώρα 19.30 στο κλειστό του Αλκαζάρ θα ξυπνήσουν μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν καθώς θα δοθεί φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων. Γιωργος Παπαδάκος, Ευθύμης Ρετζιάς, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Μπάνε Πριέλιεβιτς, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Λημνιάτης, Γιώργος Σιγάλας, Γιώργος Μασλαρινός , Νίκος Τόλλιας, Βασίλης Σούλης, Νάσος Γαλακτερός, Άγγελος Κορωνιός, Χρήστος Κουντουράκης και Νίκος Οικονόμου θα έρθουν στην πόλη μας για να αγωνιστούν κόντρα σε μια νεοσύστατη ομάδα. Την ομάδα του Σ.Βε.Κ. ή αλλιώς τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας που εδώ και μερικές ημέρες έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται.
Το συγκεκριμένο ματς θα γίνει στη μνήμη των πέντε Λαρισαίων που πρόσφεραν πολλά στο μπάσκετ και αυτοί είναι ο Γιάννης Λάτσιος, ο Τάσος Σπυρόπουλος, ο Παναγιώτης Νικούδης, ο Σπύρος Χατζηβασιλείου και ο Λευτέρης Γκερλιώτης. Κατά τη διάρκεια του ματς θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειές τους ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο ίδρυμα αυτιστικών παιδιών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
Από τον Σ.Βε.Κ. ανακοινώθηκε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα ονόματα όλων των αθλητών που θα κληθούν να αγωνιστούν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass