ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (13.00 Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΙΤΛΟΥ

Οριακό παιχνίδι για τους Παίδες

ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (15.00)

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2011 1:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:45
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μετά από διάστημα τριών εβδομάδων οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ επιστρέφουν σήμερα στην αγωνιστική δράση φιλοξενώντας τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα των Τρικάλων στην πρεμιέρα του επαναληπτικού γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «Good League ΟΠΑΠ» Παίδων και Νέων που διοργανώνει η ΕΠΟ. Στις 13.00 στο γήπεδο Ν. Πολιτείας θα διεξαχθεί ο αγώνας των Παίδων και στις 15.00 στη Νεάπολη η αναμέτρηση στην κατηγορία των Νέων.
Αναλυτικά:
Για τη μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ η σημερινή αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην προσπάθειά της να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης προνομιούχου θέσης.
«Αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα το παιχνίδι και πιστεύουμε ότι στο β’ γύρο θα τα πάμε καλύτερα τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά» σχολίασε ο Ενωσιακός τεχνικός Ηλίας Σελιώνης και κατέληξε:
«Παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας που είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών χωρίς φυσικά να αλλοιωθεί η ποιότητα της ομάδας».
Τα νέα πρόσωπα για τη Μικτή Παίδων θα είναι οι κεντρικοί Γελαλής της Πελασγιώτιδας και Καρέντζος του Θερμαϊκού Στομίου, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες που κλήθηκαν στην αποστολή (και οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στις 11.30 στο γήπεδο Ν. Πολιτείας) είναι οι Χαρισούλης (Ακαδ. Τυρνάβου), Καραμπάλιος (Δευκαλίων), Βουγιατζής, Μπαϊρακτάρης (Αργυροπούλι), Ακρίβος, Στατήρης (Άρης Λάρ.), Αλεξόπουλος (Αμπελωνιακός), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Μηνάς (Ερασ. ΑΕΛ), Ντούμος (Φιλοκτήτης), Σπαρτής (Τοξότης), Καλιακούδας (Ακαδ. Πλίτση), Βλησαρούλης (Ανθούπολη), Τσιλιάκος (Χάλκη), Τασιούλης (Ακαδ. Νίκη Μιχαήλ), Χατζής (Ακαδ. Πλίτση).
ΟΙ ΝΕΟΙ
Στην πρεμιέρα του α’ γύρου η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ είχε περάσει νικηφόρα από τα Τρίκαλα και το ίδιο θα επιδιώξει να επαναλάβει σήμερα στη Νεάπολη. Οι τρεις βαθμοί θα διατηρήσουν μόνη στην πρώτη θέση την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά με δεδομένο ότι η Καρδίτσα έχει ρεπό σήμερα.
«Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας που είναι το σωστό ποδόσφαιρο και η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Χρειάζεται όμως προσοχή και σε καμία περίπτωση το 0-2 του πρώτου γύρου δεν πρέπει να μας εφησυχάζει καθώς απέναντί μας θα βρεθεί ένας αξιόλογος αντίπαλος» επισήμανε ο τεχνικός της Μικτής Νέων της ΕΠΣΛ μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι.
Το νέο πρόσωπο για τη λαρισινή ομάδα θα είναι ο επιθετικός του Κεραυνού Παραποτάμου Σερίφης ενώ οι υπόλοιποι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή (και θα πρέπει να βρίσκονται στις 13.30 στο γήπεδο Νεάπολης Α’) είναι οι Δημητρέλης (Ακαδ. Γ. Πλίτση), Καλπίας (Τοξότης), Χρηστίδης, Καραμπούζης (Άρης Λάρ.), Σεϊζης-Μπανάκας (Δαμασιακός), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Μπουζώνας (Μακρυχώρι), Πούγγουρας, Καψάλης (Μελισσοχώρι), Μανακούσιος (Φαλανιακός), Παπαδόπουλος (Αμπελωνιακός), Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Λίταινας (Φιλοκτήτης), Κατσιάνος (Ακαδ. Ατρόμητοι/Θύελλα), Κούτσικος (Απόλλων Λάρ.) και Σβερκούλης (Λαρισαϊκός).
 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Πιερίας
ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων
*Ρεπό: ΕΠΣ Καρδίτσας
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
 
ΝΕΟΙ
1. ΕΠΣ Καρδίτσας      10-7   9
2. ΕΠΣ Λάρισας         12-4   9
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    4-8     4
4. ΕΠΣ Πιερίας           4-8     4
5. ΕΠΣ Τρικάλων       6-9     3
 
ΠΑΙΔΕΣ
1. ΕΠΣ Θεσσαλίας    8-3     12
2. ΕΠΣ Λάρισας         7-4     7
3. ΕΠΣ Καρδίτσας      5-5     6
4. ΕΠΣ Πιερίας           5-8     3
5. ΕΠΣ Τρικάλων       3-8     1
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass