ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 800 ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ (0-0)

Τύρναβος 2005 και Κρανούλα έμειναν στο… μηδέν

* ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2011 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:42
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Τύρναβος 2005 και Δόξα Κρανούλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική της Football League 2 (2ος όμιλος).
Η τυρναβίτικη ομάδα προσπάθησε αλλά δεν βρήκε λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων που αγωνίσθηκαν με σκοπό να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο και τελικά κατάφεραν.
Πολύ μέτριο λοιπόν το πρώτο ημίχρονο με τον Τύρναβο να έχει ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά από κει και πέρα ουσία…μηδέν, ενώ η Δόξα Κρανούλας έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον αμυντικό τομέα.
Τρεις μόνο φάσεις καταγράφτηκαν σε αυτό το διάστημα, δύο για τους γηπεδούχους και μία για τους φιλοξενούμενους.
Συγκεκριμένα στο 4΄ σε σουτ που επιχείρησε ο Τζέκος μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ, στο 16΄σε μακρινό σουτ του Παπαβασιλείου, η μπάλα πέρασε άουτ κι ενώ ο Καραναστάσης έπεσε στην αριστερή του γωνία και στο 19΄ σε παράλληλη σέντρα του Ιακωβάκη, ο Τζέκος δεν πρόλαβε να πεταχτεί στην πορεία της, για να την προωθήσει στα δίχτυα.
Στην επανάληψη ο Κράββαρης πέρασε στη θέση του Τζέκου και ο Τύρναβος ξεκίνησε πολύ επιθετικά το παιχνίδι, με στόχο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Δόξας Κρανούλας, που έπαιζε με διπλή ζώνη στα μετόπισθεν.
Στο 55΄ ο Ιακωβάκης έπιασε μακρινό σουτ και ο Βασιλειάδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 60΄ σε σουτ του Νάνου από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Με την είσοδο του Κουβελά στο 64΄ και τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν, ο Τύρναβος έγινε πιο πιεστικός, χωρίς όμως και πάλι να βρει τρόπο για να πετύχει κάποιο γκολ.
Σε σουτ του Ιακωβάκη στο 72΄, την μπάλα μετά από κόντρες και τακουνάκια, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Κρανούλας.
Ακόμη στο 83΄ο Κουβελάς έπιασε ένα δυνατό σουτ και αποκρούσθηκε η μπάλα από το σώμα του Ράφαελ Κρολ, ενώ στο 89΄σε σέντρα του Παπαρούνα ο Καμίλ Κρολ έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.
Ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα στο 90΄ σε σουτ του Γεωργαντζιά απέκρουσε την μπάλα αμυντικός των φιλοξενουμένων και στην συνέχεια ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ.
Εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι, καθώς στα τέσσερα λεπτά του επιπλέον χρόνου που έδειξε ο 4ος διαιτητής κ. Χαλβατζάκος, δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο.
Μετά λοιπόν το νικηφόρο ξεκίνημα στη Λευκάδα, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Τύρναβος 2005 δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις επιτυχίες του και ασφαλώς θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια, ώστε και στην έδρα η ομάδα να κερδίζει τους πόντους και να βρίσκεται κοντά στην κορυφή, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Τσαλουχίδης, Λαζαρίδης, Τζαμπαζίδης (Κιλκίς), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Χαλβαντζάκος (Θεσσαλίας). Ο ρέφερι που δεν απέφυγε και κάποια μικρολάθη στο δεύτερο ημίχρονο-όπως και ο πρώτος επόπτης-έδειξε κίτρινες κάρτες στον Κοτσίνα (84΄) της Κρανούλας και στον Καραναστάση (90΄+1), του Τυρνάβου. 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Αλεξίου, Τσορμπατζίδης (78΄λ.τ. Μεζίνι), Σιάτρας (64΄ Κουβελάς), Γεωργαντζιάς, Μάγγος, Τζέκος (46΄ Κράββαρης), Σουλίδης, Διαμαντίδης, Ιακωβάκης, Τσούκαλος.
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Ανέστης Ζώης): Βασιλειάδης, Χατζηλιάδης, Τασιούλας, Διαμαντής, Κοτσίνας, Νάνος (88΄Παπαρούνας), Γιάκος (90+1 Ηλίας), Ράφαελ Κρόλ, Καμίλ Κρόλ, Γαιδαρτζής (77΄ Γκαρόζης), Παπαβασιλείου.
*Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα παρακολούθησε και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αστέριος Ροντούλης.
*Περίπου 800 φίλαθλοι είδαν τη χθεσινή αναμέτρηση και ανάμεσά τους ήταν ο δήμαρχος Τυρνάβου Νίκος Μαλάκος, ενώ από την ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης στις κερκίδες βρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Μπέης, με τον προπονητή Γιώργο Καλτέκη.
*Σημαντική αλλαγή είχαμε στα δημοσιογραφικά θεωρεία, όπου μετά την παροχή ρεύματος λειτουργεί το αιρ κοντίσιον, ενώ υπάρχει και φαξ για τη διευκόλυνση των αθλητικών συντακτών.
Και βέβαια αυτά έγιναν από τον Δήμο Τυρνάβου και κατόπιν ενεργειών του Μιχάλη Κυρίτση, υπεύθυνου αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τυρνάβου. 
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
ΖΙΩΓΑΣ: Ρίσκαρα αλλά…
*ΖΩΗΣ: «Παρουσιαστήκαμε σοβαροί»
 
Ο προπονητής του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας επισήμανε ότι ρίσκαρε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού προκειμένου η ομάδα να φτάσει στη νίκη και από την άλλη πλευρά ο Ανέστης Ζώης της Δόξας Κρανούλας τόνισε η ομάδα του παρουσιάστηκε σοβαρή και απέσπασε το θετικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο τεχνικών, έχουν ως ακολούθως:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ (Τυρνάβου 2005): «Εμείς προερχόμασταν από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα. Ξέραμε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος στα εκτός έδρας παιχνίδια παίζει πολύ δυνατά και δύσκολα δέχεται κάποιο τέρμα. Παρόλο τις προσπάθειες τις οποίες κάναμε και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ.
Από ένα σημείο και μετά ρίσκαρα και νωρίς ίσως στη διάρκεια του παιχνιδιού με κάποιες εσωτερικές αλλαγές, προσπαθώντας να βρούμε τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Αυτό ενδεχομένως να έδινε την ευκαιρία στον αντίπαλο να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες γιατί από ένα σημείο και μετά παίζαμε κατά κάποιον τρόπο με τρεις αμυντικούς πίσω. Ο προπονητής μερικές φορές λοιπόν πρέπει να ρισκάρει.
Παρόλα αυτά όμως, δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και νομίζω ότι στη μεταγραφική περίοδο κάνοντας κάποιες διορθωτικές κινήσεις, μπορούμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο διότι έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω σε αυτήν και στη δουλειά που κάνουμε και νομίζω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι».
ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΩΗΣ (Δόξας Κρανούλας): «Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και οι δυο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη. Πιστεύω δε ότι όποιος πετύχαινε το γκολ θα ήταν και ο νικητής. Από κει και πέρα εμείς παρουσιαστήκαμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πολύ πιο σοβαροί, γιατί στον προηγούμενο αγώνα μάλλον «αυτοκτονήσαμε». Αν συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, πιστεύω ότι θα πετύχουμε και τους στόχους μας».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass