ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΑΤΕΣ

Ένα παραμυθένιο «Larissa Cup»

* ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ... ΚΟΥΒΕΪΤ ΗΤΑΝ ΕΔΩ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2011 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:41
Του Κ. Γκιάστα
«Γεμάτη» ήταν η χθεσινή πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής Larissa Cup που διοργανώνεται στο κλειστό της Νεάπολης. Και αυτό γιατί αυτό το τουρνουά έχει απ’ όλα. Είχε εκατοντάδες θεατές και ως επί τω πλείστον μικρά παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό. Πολύ καλή ποιότητα αγωνιζομένων από 17 χώρες (κυρίως από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που έχουν παράδοση στο χώρο) και σήμερα σε αυτά θα προστεθούν εθνικές ομάδες (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) και η διεθνούς φήμης παγκόσμια πρωταθλήτρια. Αν μάλιστα υπολογίσουμε και το γεγονός πως χθες παρακολούθησε και τους αγώνες ο Doctor Γιουσεφ Ου Αμπάς που είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ρυθμικής Γυμναστικής του Κουβέιτ μαζί με τη σύζυγό του, τότε η πρεμιέρα έμοιαζε με... παραμύθι.
Η διοργάνωση αυτή έγινε για πρώτη φορά και όπως όλα δείχνουν θα γίνει θεσμός για την πόλη καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.
Πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία έχει στρέψει την προσοχή της η Διεθνής Ομοσπονδία και δεν αποκλείεται να πάρει μόνιμη μορφή.
Η Γυμναστική Ένωση Λάρισας ένωσε τις δυνάμεις της με τη ΔΟΠΑΕΛ και με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και πραγματικά έδειξε πως... πέτυχε σπουδαία πράγματα. Χορηγοί των αγώνων είναι MARKS and SPENCER, Carrefour, τα νερά Σαμαρίνα και ο Παραδοσιακός Ξενώνας «ΙΣΒΟΡΟΣ» στη Ραψάνη.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Αρκετές ήταν οι ελληνικές παρουσίες στο χθεσινό πρόγραμμα ενώ τη μερίδα του λέοντος την κατείχε η Γυμναστική Ένωση Λάρισας. Πιο αναλυτικά:
Διαγωνισμός 2002
Σαγιρίδου Μαργαρίτα (Κύπρος), Δημουλά Έλλη (ΓΕΛ), Μάγου Γεωργία (ΓΕΛ), Ριζούλη Κατερίνα (ΓΕΛ), Παπακώστα Ελένη (ΓΕΛ), Μουχανμπετομάνοβα Αμίνα (Κύπρος).
Διαγωνισμός 2001
Πουάτζι Αναστασία (Κύπρος), Χασιώτη Κατερίνα (ΓΕΛ), Γιαπουτζή Αποστολία (ΓΕΛ), Ιωαννίδου Αναστασία (Κύπρος), Τζιατζιά Ιωάννα (ΓΕΛ), Ελλίνα Ελένη (ΓΕΛ).
Διαγωνισμός 2002
Αποστολίδου Αγγελική (Πανθεσσαλονίκη), Ριζούλη Ειρήνη (ΓΕΛ), Αλεξάνδρου Χριστίνα, Μαρνταπίτα Σοφία (Κύπρος), Κυρίτση Γεωργία (ΓΕΛ), Ζάχου Ανδρομάχη (ΓΕΛ).
Διαγωνισμός 1999
Δανίλη Δέσποινα (ΓΕΛ), Κλεάνθους Στεφανία, Χουρδάκη Αρετή (Κύπρος), Τζιατζιά Φρειδερίκη (ΓΕΛ), Κανάκη Δήμητρα (ΓΕΛ).
Διαγωνισμός 1998
Κωνσταντίνου Μαριάνα (Αθανασία Κύπρου), Αλαμίση Έλενα (Πανθεσσαλονίκη), Παράσχη Γεωργία, Παπαδοπούλου Ελένη, Γιουβανάκη Αναστασία, (Βέροια).
Διαγωνισμός 1997
Αλεξανδρίτη Αναστασία (Σφυγμός Μοσχάτο), Αβραμίδου Δήμητρα (Κύπρος), Σταβάρα Μαρία (ΓΕΛ), Βέτση Κωνσταντίνου (Πανθεσσαλονίκη), Κεσσίδη Ειρήνη (Δραπετσώνα), Χριστοδουλίδου Θέμιδα (Κύπρος), Κοντογιάννη Ζωή (Δραπετσώνα), Ντουρούντα Μαρίνα (Κύπρος).
Διαγωνισμός Seniors
Χατζηγεωργίου Θεοδώρα, Κωνσταντίνου Εύα (Κύπρος), Φίλιου Βαρβάρα (Ολυμπιακός)
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΠΕΣΟΝΟΒΑ
Οι σημερινοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 14.30 και θα αγωνιστούν οι αθλήτριες που είναι γεννημένες το 2001, 2000, 1999, 1998 και θα κορυφωθούν στις 18.40 με την κατηγορία seniors. Η τελική απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 20.00.
Τη διοργάνωση αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία της η Ουκρανή ολυμπιονίκης Άννα Μπεσόνοβα δείχνοντας πόσο μεγάλη αίγλη έχει η προσπάθεια που αρχίζει φέτος.
Παράλληλα αναμένεται να εμφανιστεί και η Εθνική ομάδα ανσάμπλ της Ελλάδας με τη συμμετοχή και της πρωταθλήτριας της ΓΕΛ Βασιλείας Ζάχου η οποία βρίσκεται στο δρόμο για το Λονδίνο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass