ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ «Ε»

Παίρνουν τη Λάρισα στα... χέρια τους

* ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ... ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2011 0:58 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:40
 Του Κ. Γκιάστα
Φωτ. Ν. Σιούμκας
Βρίσκονται κάθε απόγευμα εκεί. Ταπεινοί, εργατικοί και με αγάπη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Επέλεξαν συνειδητά ένα άθλημα δίχως ιδιαίτερη προβολή και προπονούνται κάτω από δύσκολες συνθήκες χωρίς να διαμαρτύρονται. Όμως τώρα ήρθε η ώρα να προβάλλουν τη δουλειά ετών. Να δείξουν τι αξίζουν και να σηκώνουν τη... Λάρισα στα χέρια τους.
Είναι οι αθλητές του συλλόγου «Άτλα» και θα είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι της πόλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Λάρισα από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή σε επίπεδο ανδρών και γυναικών.
Η «Ε» επισκέφτηκε χθες το βράδυ το κλειστό των βαρέων αθλημάτων και μίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου για τους στόχους και τα όνειρα ενόψει της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.
Πρώτος μας μίλησε ο προπονητής του συλλόγου, ο πολύπειρος Νίκος Σωτηρίου που μας είπε: «Πάνε δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που διοργανώθηκε στη Λάρισα ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα και όπως καταλαβαίνετε είναι σημαντική στιγμή για τους αθλητές μας. Ο «Άτλας» είναι η μοναδική ομάδα που θα κατέβει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θεωρώ πως τα παιδιά έχουν κάνει σπουδαία προετοιμασία και θα μπορέσουν να κάνουν περήφανους τους Λαρισαίους με τις αποδόσεις τους. Παράλληλα είναι μια ευκαιρία οι Λαρισαίοι να γνωρίσουν το άθλημα της άρσης βαρών που με όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα είναι λίγο παρεξηγημένη. Αξίζει φυσικά να τονίσουμε πως η είσοδος είναι δωρεάν.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Ο Βαγγέλης Ευθυμίου είναι 22 χρονών και έχει πάρει μέρος σε αρκετά πρωταθλήματα. Είναι το καλό χαρτί του συλλόγου σε αυτή τη διοργάνωση και θα πάρει μέρος στα 94 κιλά: «Θα βάλω τα δυνατά μου για μια καλή θέση» τόνισε και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που θα γίνει αυτό το πρωτάθλημα στη Λάρισα και θα έρθουν να μας δούνε οι συμπολίτες μας».
Ο βενιαμίν της παρέας είναι ο 13χρονος Παντελής Ριζούλης. Θα είναι πιθανότατα και ο νεαρότερος αθλητής του πρωταθλήματος. Θα μπει στη μάχη των 69 κιλών με στόχο... «να πάρω εμπειρίες για τη συνέχεια και να σηκώσω όσο περισσότερα κιλά γίνεται».
Ο πιο έμπειρος από όλους είναι ο Σπύρος Μαλλιαρής που στα 35 του «θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στα 94 κιλά» ενώ για το γεγονός πως η διοργάνωση θα γίνει στη Λάρισα είπε: «Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση με καλούς αθλητές. Θα είναι πολύ καλή ευκαιρία για όλους να έρθουν να γνωρίσουν την άρση βαρών».
Δηλώσεις έκανε και ο Στέφανος Μάνος που είναι 19 χρονών και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα στην κατηγορία των 85 κιλών: «Στόχος μου είναι να μπορέσω να κάνω μια καλή επίδοση αλλά εγώ κοιτάω περισσότερο το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων καθώς εκεί είναι η ηλικιακή μου κατηγορία και αυτό θα γίνει τον Μάιο. Θα είναι ένα τεστ για μένα».
Μαζί με αυτούς τους τέσσερις θα συμμετάσχουν ακόμα δύο. Ο Αλέξανδρος Φώτος και η Ευαγγελία Πατέτσου θα συμπληρώσουν τη λαρισινή εξάδα που θα μπει στη μάχη... των κιλών.
Αξίζει να τονίσουμε πως δίπλα τους συνεχώς όλη η διοίκηση του συλλόγου ενώ και χθες ήταν «παρών» ο Δημήτρης Ριζούλης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass