ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ Π.Ο.Ε-ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ (15:00)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ελασσόνα

*ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2011 1:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:39
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Π.Ο.Ε. και στον Αμπελωνιακό που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στις 3 λοιπόν το απόγευμα θα τεθούν αντίπαλοι δυο ομάδες που εντυπωσιάζουν έως τώρα, καθώς είναι αήττητες και παράλληλα δεν έχει παραβιασθεί η εστία τους, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Είναι συγχρόνως και ένα τοπικό ντέρμπι, που εκτός του βαθμολογικού ενδιαφέροντος και το γόητρο ενδιαφέρει τους παίκτες των δυο ομάδων, που υπόσχονται να προσφέρουν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα στον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο της Ελασσόνας.
Π.Ο.Ε. και Αμπελωνιακός θα βρεθούν αντίπαλοι για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, καθώς προηγήθηκαν δυο παιχνίδια, το ένα για το Σούπερ Καπ όπου ο Αμπελωνιακός επικράτησε με 2-1 και το δεύτερο ήταν σε φιλικό ματς στην Ελασσόνα, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα το χαρούν οι φίλοι των δυο ομάδων και όχι μόνο, που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, η αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων, έχει ως ακολούθως:
Ο Π.Ο.Ε.
Μετά τον Πυργετό όπου κέρδισε 1-0, ο Π.Ο.Ε. θέλει να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του, με αντίπαλο αυτή την φορά τον Αμπελωνιακό.
Όλοι οι παίκτες στην ομάδα της Ελασσόνας γνωρίζουν ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι και προετοιμάσθηκαν κατάλληλα για να βρεθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας.
Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή είναι ο Καραΐσκος που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στον αγώνα με τον Πυργετό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Τους 18 ο προπονητής του Π.Ο.Ε. θα επιλέξει λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας και στο γήπεδο κάλεσε για σήμερα τους παρακάτω 25 ποδοσφαιριστές: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Σεμπίρη, Αποστολόπουλο, Παγκαρλιώτα, Αποστόλου, Τερλελή, Χάμο, Μουρατίδη, Χατζηβαλσάμη, Ρόπα, Αλεξανδρή, Ρέτσα, Παπαποστόλου, Σκλάβο, Καραγκούνη, Μακρή, Φλίγκο, Αριανούτσο, Παλιγιάννη, Αλεξούλη, Γκαμπέτα, Γκουτζουρέλα, Τέγο, Θανάση.
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη ότι μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, θα αγωνισθεί ο Αμπελωνιακός στην Ελασσόνα.
Τα τοπικά ντέρμπι συνήθως κρίνονται σε λεπτομέρειες και οι παίκτες της ομάδας του Αμπελώνα θα προσπαθήσουν να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, περιορίζοντας παράλληλα τα λάθη που σε τέτοια παιχνίδια στοιχίζουν.
Μοναδικό πρόβλημα στον αγωνιστικό τομέα για τον Τάκη Παραφέστα είναι ο Κωτούλας, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ από την άλλη πλευρά επανέρχεται ο Ρόκκα που εξέτισε την ποινή του και προπονήθηκαν επίσης κανονικά ο στρατευμένος Χατζηλιόντας και οι Κούρος, Συκιώτης που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Τη 18άδα θα επιλέξει ο Φαλανιώτης τεχνικός λίγο πριν το ξεκίνημα της σημερινής αναμέτρησης και στη διάθεσή του βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Κουτής, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Παλάσκας. Αλεξανδρής, Κακαβίτσης, Ρόκκα, Φτίκας, Κυριάκος, Μαγγίνης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον σημερινό αγώνα ΠΟ Ελασσόνας – Αμπελωνιακού θα διευθύνουν οι κ. Σκουλάς, Πετρόπουλος, Βερτόπουλος (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Κρίκης (Τρικάλων).
ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(4η αγωνιστική-15:00)
Λιανοκλάδι-Πυργετός
Π.Ο.Ε.-Αμπελωνιακός (σήμερα)
Αλμυρός-Αναγέννηση Κ.
Βελούχι-Ταυρωπός
Α.Ο.Καρδίτσας-Πύρασος
Μουζάκι-Καμένα Βούρλα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Π.Ο.Ε 9-0      9
Αμπελωνιακός          5-0      7
Πυργετός        7-2      6
Αναγέννηση Κ.           8-4      6
Λιανοκλάδι     3-2      5
Α.Ο.Καρδίτσας 5-6   4
Αλμυρός         3-5      3
Ταυρωπός     3-5      3
Πύρασος        1-4      3
Καμένα Βούρλα         2-7      3
Μουζάκι          1-5      1
Βελούχι           1-8      1
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass