ΜΙΑ ΝΙΚΗ (4-0) ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ (1-2) Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άνετα οι Νέοι, προβλημάτισαν οι Παίδες

* Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ * ΗΛ. ΣΕΛΙΩΝΗΣ: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Δημοσίευση: 24 Νοε 2011 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:39
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μία νίκη και μάλιστα με το ευρύ 4-0 στην κατηγορία των Νέων και μία ήττα 1-2 στους Παίδες ήταν ο χθεσινός αγωνιστικός απολογισμός των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λάρισας κόντρα στα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «Good League ΟΠΑΠ» που διοργανώνει η ΕΠΟ.
Αναλυτικά:
Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η μικτή Νέων της ΕΠΣ Λάρισας «καθάρισε» το παιχνίδι (που διεξήχθη στη Νεάπολη) από το πρώτο κιόλας ημίωρο και έδειξε ότι θα είναι και φέτος ο μεγάλος πρωταγωνιστής της διοργάνωσης. Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Μπεριτζά δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό τους κάνοντας φανερές τις προθέσεις τους από την αρχή της αναμέτρησης. Έτσι στο 11ο λεπτό ο Δημητρέλης με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ κάρφωσε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας κάνοντας το 1-0, ενώ στο 13’ ο Παπαχρήστος διεκδίκησε μπροστινή μπαλιά του Σουλιώτη και εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα διπλασίασε τα τέρματα της Λαρισινής ομάδας.
Το 3-0 έγινε με τη συμπλήρωση του 30λεπτου όταν ο Μανακούσιος ως τελικός αποδέκτης μιας πολύ καλής επιθετικής προσπάθειας των Δημητρέλη-Λίταινα-Παπαχρήστου με κοντινό πλασαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη η Λαρισινή ομάδα μπήκε με γκολ από τ’ αποδυτήρια αφού μόλις στο 48’ ο Παπαχρήστος έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
«Θεωρώ ότι ήμασταν ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι το αρνητικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Διορθώσαμε πολύ γρήγορα κάποια πράγματα και βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που θέλαμε με εξαίρεση κάποιες αδυναμίες που παρουσιάσαμε στην κυκλοφορία της μπάλας. Σημαντικό για μας είναι ότι έρχονται παιδιά από τον πάγκο και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας» δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΕΠΣΛ, Τάσος Μπεριτζάς.
Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαδόπουλος, Καραμπούζης, Καψάλης, Κατσιάνος, Καλπίας, Σουλιώτης (49’ Μπάρδας), Λίταινας (46’ Χρηστίδης), Τσέτσιλας, Παπαχρήστος, Δημητρέλης, Μανακούσιος (59’ Καραντώνης).
Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Βλαχόπουλος, Αγγελής, Παρασκευόπουλος, Χασιώτης, Δαβιτίδης, Φώτου (46’ Σιώμος), Δαμάσκος, Γεωργαντζής, Πάσχος, Ασλάνογλου (46’ Αναγνώστου), Παναγιώτου.
ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ
Στο γήπεδο Ν. Πολιτείας, η μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ.Λ. πλήρωσε την αδυναμία της να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η λαρισινή ομάδα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο ημίχρονο και το παιχνίδι να είχε διαφορετική εξέλιξη ωστόσο στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που πετυχαίνει τα γκολ και όχι εκείνος που έχει τις ευκαιρίες.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας παρουσίασε καλά στοιχεία και έδειξε ότι είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος ικανός να πάρει αποτέλεσμα μέσα σε οποιαδήποτε έδρα.
Το πρώτο μέρος ανήκει στη Λάρισα η οποία έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Χατζή (4’, 28’), Αλεξίου (15’, 19’) και Ντούμο (15’).
Το 0-1 σημειώθηκε στο 51’ όταν ο Σταματίου (γιος του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Σταματίου) ως τελικός αποδέκτης μιας προσπάθειας από τα δεξιά μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση της Λάρισας ήταν άμεση και στο 58’ ο Μπαρούτας με κοντινό πλασέ μετά από ενέργεια του Αλεξίου ισοφάρισε σε 1-1.
Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Ζαρίφης στο 66’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
«Όταν δεν βάζεις γκολ χάνεις. Δεν ήμασταν καλοί γι’ αυτό και δεν είμαι ικανοποιημένος. Άλλα είχαμε πει πριν το παιχνίδι και άλλα κάναμε» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της μικτής Παίδων, Ηλίας Σελιώνης και κατέληξε:
«Οι περισσότεροι παίκτες στερούνται βασικών στοιχείων. Έρχονται με πολλές ελλείψεις από τις ομάδες τους και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους προπονητές των σωματείων».
Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: Φιλοκώστας, Βλησαρούλης (45’ Μπαρούτας), Ακρίβος (76’ Βουγιατζής), Σπαρτής, Τάτσιος, Καραμπάλιος, Στατήρης, Τσιλιάκος, Χατζής, Αλεξίου, Ντούμος (58’ Τασιούλης).
Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Γρηγοριάδης, Αδάμος, Σπυριδάκης, Γαρυφάλλου, Αναστασίου, Μάστορας (46’ Σταματίου), Αλεξανδρής, Χατζησταμάτης, Σαραφίδης, Παπάζογλου, Ζαρίφης.
* Τα παιχνίδια διηύθυναν ο κ. Κορέστης στους παίδες και η κ. Τσιοφλίκη στους νέους, ενώ την τριπλέτα συμπλήρωνε η κ. Πιπή, όλοι της Ε.Π.Σ. Λάρισας.
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ε.Π.Σ. Λάρισας-Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας    1-2 (π.), 4-0 (ν.)
Ε.Π.Σ. Τρικάλων- Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 0-1 (π.), 4-3 (ν.)
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Θεσσαλία        5-2       9
----------------------------------------------------
Λάρισα            7-4       7
Πιερία 4-5       3
Καρδίτσα        2-4       3
Τρίκαλα           2-5       1
 
ΝΕΟΙ
Λάρισα            12-4     9
----------------------------------------------------
Καρδίτσα        8-7       6
Πιερία 4-6       4
Τρίκαλα           5-7       3
Θεσσαλία        2-7       1
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/12)
Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας - Ε.Π.Σ. Τρικάλων
Ε.Π.Σ. Καρδίτσας - Ε.Π.Σ. Πιερίας
Ρεπό: Ε.Π.Σ. Λάρισας
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass