ΤΗΝ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στη μάχη της πρόκρισης

ΣΤΙΣ 13.00 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ (Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15.00 ΟΙ ΝΕΟΙ (ΝΕΠΑΟΛΗ)

Δημοσίευση: 23 Νοε 2011 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:39
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μετά τη γλυκόπικρη γεύση στην Καρδίτσα οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ επιστρέφουν σήμερα στο «σπίτι» τους όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «Good League ΟΠΑΠ» Παίδων και Νέων που διοργανώνει η ΕΠΟ θα υποδεχθούν τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της ΕΣΠ Θεσσαλίας. Στις 13.00 στο γήπεδο Ν. Πολιτείας θα διεξαχθεί ο αγώνας των Παίδων και στις 15.00 στη Νεάπολη η αναμέτρηση στην κατηγορία των Νέων.
Αναλυτικά:
Η μη ικανοποιητική εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης στην Καρδίτσα επέβαλε τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά να προβεί σε επιμέρους αλλαγές κυρίως στην αμυντική γραμμή της μικτής Νέων ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αρχική ενδεκάδα θα επανέλθουν οι Καψάλης (αριστερό μπακ), Καραμπούζης (δεξί μπακ), Κατσιάνης (στόπερ), Τσέτσιλας (αμυντικό χαφ) και Παπαδόπουλος (τερματοφύλακας).
«Ήμασταν αδικαιολόγητοι την περασμένη Τετάρτη. Γι αυτό δουλέψαμε πάνω στα στημένα προκειμένου να μην επαναλάβουμε κάποια λάθη» είπε χαρακτηριστικά ο Ενωσιακός τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς και πρόσθεσε:
«Παίζουμε με μια ομάδα που έχουμε χρόνια να αντιμετωπίσουμε και είναι καλή. Ωστόσο το έχω πει και θα το ξαναπώ τα πάντα εξαρτώνται από μας γιατί η ποιότητα των παικτών μας είναι τέτοια που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα».
Στην αποστολή των Νέων η οποία καλείται να βρίσκεται στις 13.30 στο γήπεδο Νεάπολης Α’ κλήθηκαν οι Δημητρέλης (Ακαδ. Γ. Πλίτση), Σεμπίρης (Π.Ο.Ε.), Καλπίας, (Τοξότης), Χρηστίδης, Καραμπούζης (Άρης Λάρ.), Σβερκούλης (Λαρισαϊκός), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Μπουζώνας (Μακρυχώρι), Καψάλης (Μελισσοχώρι), Μανακούσιος Δ., Τσέτσιλας (Φαλανιακός), Παπαδόπουλος (Αμπελωνιακός), Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Λίταινας (Φιλοκτήτης), Κατσιάνος (Ατρόμητοι/Θύελλα) Μπάρδας (Απόλλων Λάρ.) και Καραντώνης (Δωτιέας Αγιάς).
Τον αγώνα θα διευθύνει η Μάχη Τσιοφλίκη με βοηθούς τον κ. Κορέστη και την κ. Πιπή.
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Για τη μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ η σημερινή αναμέτρηση παρουσιάζει σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η λαρισινή ομάδα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός δυνατού αντιπάλου που έχει τις ίδιες υψηλές βλέψεις και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως κάθε παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει μεγάλη εξέλιξη» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Ενωσιακός τεχνικός Ηλίας Σελιώνης και πρόσθεσε:
«Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση στην Καρδίτσα και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Όταν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας έρχονται και τα αποτελέσματα».
Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένονται και τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Τσιλιάκος, Νταμπόσης και Τασιούλης.
Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή των Παίδων η οποία καλείται να βρίσκεται στις 11.30 στο γήπεδο Ν. Πολιτείας συμπεριλήφθηκαν οι Χαρισούλης Σ. (Ακαδ. Τυρνάβου), Φιλοκώστας (Δήμητρα Αγιάς), Τσιλιάκος Άγγ. (Ηρακλής Χάλκης), Καραμπάλιος (Δευκαλίων), Βουγιατζής, (Αργυροπούλι), Τάτσιος (Τερψιθέα), Ακρίβος, Στατήρης (Άρης Λάρ.), Αλεξόπουλος Σ. (Αμπελωνιακός), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Μπαρούτας (Ερασ. ΑΕΛ), Ντούμος (Φιλοκτήτης), Σπαρτής (Τοξότης), Χατζής (Ακαδ. Πλίτση), Τασιούλης (Νίκη Μιχαήλ), Νταμπόσης (Π.Ο.Ε.), Βλησσαρούλης (Ανθούπολη) και Ανδρέου (Ατρόμητοι/Θύελλα).
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Κορέστης με βοηθούς τις κ. Τσιοφλίκη και Πιπή.
 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΣ Τρικάλων- ΕΠΣ Καρδίτσας
* Ρεπό έχει η ΕΠΣ Πιερίας
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Λάρισα            6-2       7
----------------------------------------------------
Θεσσαλία        3-1       6
Πιερία 4-5       3
Τρίκαλα           2-4       1
Καρδίτσα        1-4       0
 
ΝΕΟΙ
Καρδίτσα        5-3       6
-----------------------------------------------------
Λάρισα            8-4       6
Πιερία 4-6       4
Θεσσαλία        2-3       1
Τρίκαλα           1-4       0
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass