ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (14:00)

Ρίχνεται στη μάχη του κυπέλλου ο Τύρναβος 2005

*ΜΙΧ. ΖΙΩΓΑΣ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

Δημοσίευση: 23 Νοε 2011 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:38
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αποφασισμένος να παίξει σαν ίσος προς ίσο και να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος με τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν, ο Τύρναβος 2005 φιλοξενεί σήμερα στις 14:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης τη Βέροια, η οποία την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε για το πρωτάθλημα της Football League από την ΑΕΛ, με σκορ 3-0.
Η ομάδα του Τυρνάβου που ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 7 Ιουλίου και δίνει το πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ασφαλώς και έχει κίνητρο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, διότι αν περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης τα κέρδος θα είναι μεγάλο.
Με οδηγό την περυσινή εξαιρετική πορεία οι τυρναβίτες επιδιώκουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να το συνδυάσουν με πρόκριση, ενώ η ΠΑΕ Τύρναβος, ευελπιστεί να έχει κοντά της τον κόσμο για να ενθαρρύνει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδος, στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Κατά πόσο αυτό είναι εφικτό να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας που παρακολούθησε με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου Απόλλωνα Καλαμαριάς-Αναγέννησης Επανομής(1-2), τόνισε τα εξής: «Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και υπομονή για να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη και οργανωμένη ομάδα της Football League, όπως είναι η Βέροια. Οι αγώνες του κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικοί από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και γι΄αυτό θέλουμε τον κόσμο να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί με τη δική του αρωγή θα έρθουν οι επιτυχίες.
Είμαστε λοιπόν έτοιμοι για τον σημερινό δύσκολο αγώνα και γνωρίζοντας πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός μας, θα επιδιώξουμε με υπομονή, και έχοντας καθαρό μυαλό το καλύτερο δυνατό και μακάρι αυτό να είναι η πρόκριση».
Στην αποστολή, συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αλεξίου, Αντωνόπουλος, Γεωργαντζιάς, Γούπος, Διαμαντίδης, Διβανές, Ιακωβάκης, Καραναστάσης, Κουβελάς, Κράββαρης, Λάππας, Λούγκος, Μάγγος, Μεζίνι, Μπαχτσιβάνος, Σιάτρας, Σκούπρας Β., Σκούπρας Κ. , Σουλίδης, Τζέκος, Τσορμπατζίδης, Τσούκαλος,
* Οι παίκτες θα γευματίσουν πριν τον σημερινό αγώνα στις 10 περίπου το πρωί, στο εστιατόριο "Mille Gusti" στον Τύρναβο.
Η ΒΕΡΟΙΑ
Με 19 παίκτες έρχεται στον Τύρναβο η ομάδα της Βέροιας και από τον προπονητή της Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμπεριλήφθησαν οι :Κοτταρίδης, Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καπίας, Αμαραντίδης, Γελαδάρης, Σαμαράς, Σιλιγαρδάκης, Καλογέρης, Βεργώνης, Τάντιτς, Παυλίδης, Καλτσάς, Φαρινόλα, Λαναρής, Κάντι, Ολαϊτάν και Σκαθαρούδης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Γιάννης Σωσώνης του συνδέσμου Φθιώτιδας, που θα έχει επόπτες τους Ανέστη Δουδούμη (Φθιώτιδας) και Ανδρονίκη Νιώτη (Τρικάλων), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).
*Από το γραφείο τύπου της ομάδας γίνεται γνωστό προς τους φιλάθλους που θέλουν να προσέλθουν στο γήπεδο, πως η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass