ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρόκληση η…πρόκριση για τον Οικονόμο

*ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «Γ.ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ(14:00-ΟΤΕ ΤV 1) *Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:38
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 «Οικονόμε, Οικονόμε είσαι ο ένας…». Ο ύμνος του Οικονόμου Τσαριτσάνης θα ακουστεί αρκετές φορές σήμερα από τα μεγάφωνα του γηπέδου «Γ.Μητσιμπόνας» και μακάρι στο τέλος όλα να πάνε κατ΄ευχήν και η ομάδα να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
Στις 14:00 λοιπόν στην ιστορική κοινότητα της επαρχίας Ελασσόνας, ο τοπικός Οικονόμος θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό και χωρίς άγχος αλλά με πολύ πάθος, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.
Αναμφισβήτητα είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, όμως οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση.
Θα είναι λοιπόν γιορτή για την Τσαριτσάνη και γενικά την επαρχία Ελασσόνας το σημερινό παιχνίδι και ο κόσμος καλείται να βοηθήσει την ομάδα, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Δ Έθνική και φέτος θα εκπροσωπήσει το λαρισινό ποδόσφαιρο-όπως και ο Τύρναβος 2005- στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Οικονόμος στον πρώτο αγώνα κυπέλλου που έδωσε, απέκλεισε στα πέναλτι τον Τηλυκράτη Λευκάδας, με σκορ 5-4.
ΚΑΛΤΕΚΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
Αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός ηγέτης των «Πρασίνων» Γιώργος Καλτέκης, επισήμανε τα εξής: «Θα είναι μια γιορτή ποδοσφαίρου και δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για τον Πανσερραϊκό. Έχουμε φιλοδοξίες ως ομάδα και για το κύπελλο. Προέχει όμως να ευχαριστηθεί ο κόσμος από το ποδόσφαιρο και η σκοπιμότητα ας περισσεύει κάποιες φορές. Η ομάδα των Σερρών όπως και η δική μας ΑΕΛ, είναι φτιαγμένες για Α΄ Εθνική. Σίγουρα σεβόμαστε τον Πανσερραϊκό, αλλά από την άλλη πλευρά δεν θα τον φοβηθούμε.
Θα παίξουμε στα ίσα για να χαρούνε και τα παιδιά το παιχνίδι και ό,τι βγει ».
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΝΟΥΣΙΑΣ
Μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, ο γκολκίπερ Παναγιώτης Νούσιας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και την εστία του Οικονόμου θα υπερασπίσει ο 18χρονος πορτιέρο Στέλιος Μπαχτσιβάνος, ένα νεαρό παιδί που χρειάζεται το χειροκρότημα και τη συμπαράσταση από όλους, για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Επανέρχονται επίσης και ο Λεβνάιτς με τον Μπαλή που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.
Αντίθετα θα απουσιάσουν οι Γκικούδης, Τσιανάκας που αποβλήθηκαν στο ματς με τη Λευκάδα, όπως και οι τραυματίες Κορομπίλιας, Αγγελίνας.
Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συγκροτήθηκε η αποστολή, στην οποία ο προπονητής Γιώργος Καλτέκης συμπεριέλαβε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα επιλεγούν οι 18: Μπαχτσιβάνος, Νούσιας, Παπακωνσταντίνου, Πούτας, Πρικάκης, Οικονόμου, Φλώρος, Νικούλης, Κέρης, Μπλέντι, Καραγιάννης, Καράμπελας, Κουλτσιάκης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Μαντζούνης, Γασπαράτος, Λεβνάιτς, Μπαλής, Μήσιος και Γκαραγκούνης.
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Με ένα πρωινό χαλάρωμα ολοκληρώθηκε χθες η «μίνι προετοιμασία» της ομάδας για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Από τον τεχνικό Παύλο Δημητρίου συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, οι παρακάτω παίκτες. Κολίτσης, Κουτζαβασίλης, Σοάρες, Ανάκογλου, Ασλανίδης, Γκούρτσας, Κυριακίδης, Μουσικάκης, Παϊζάνος, Σαλαμαστράκης, Στεφανίδης, Τριανταφύλλου Δαμιανός, Τριανταφύλλου Κώστας, Τσαούσης, Κονέ, Βουτσιάς, Μιλένκοβιτς, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Καρασαλίδης.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση στην Τσαριτσάνη θα διευθύνουν οι κ.Ζούγρας, Τσιαμπάσης, Κουτζιακουτζίδης (Κοζάνης), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ.Καραλιόλιος (Γρεβενών) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Κρίκκης (Τρικάλων)
*Να σημειώσουμε ότι ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης θα υποδεχθεί στην επόμενη φάση τον Εργοτέλη, εντός έδρας.
 Αξίζουν το χειροκρότημα και τη συμπαράσταση του κόσμου στο σημερινό ματς οι παίκτες του Οικονόμου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass