ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι Λαρισαίοι αναλαμβάνουν δράση...

* ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ * ALL STAR GAME ΜΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ 13 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2011 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:38
 Του Κ. Γκιάστα
 Φαίνεται πως οι Λαρισαίοι δεν αφήνουν το μπάσκετ να σβήσει τόσο εύκολα από άτυχες εμπνεύσεις μερικών. Οι παίκτες παλιοί και νέοι αναλαμβάνουν δράση και με δύο κινήσεις θα προσπαθήσουν να το αναζωογονήσουν όσο περισσότερο μπορούν και να δείξουν το δρόμο για την αναγέννηση του ενδιαφέροντος.
Η πρώτη κίνηση είναι πως μια ομάδα παικτών και «εραστών» του μπάσκετ ίδρυσε τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της Λάρισας. Ο Σ.ΒΕ.Κ όπως ονομάζεται εν συντομία έγινε πράξη από τις σκέψεις των Θοδωρή Λιάκου, Γρηγόρη Γιασάρη, Γιάννη Λαλάκη, Θανάση Πραγκαφύλη και Άκη Παπαθεοδώρου. Τις κινήσεις τους ανέλαβε νομικά να καλύψει ο κ. Νασιακόπουλος και ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί και σχετική συνέντευξη Τύπου για την πρώτη δραστηριότητα της σεζόν.
Η πρώτη κίνηση του Σ.ΒΕ.Κ. θα είναι ένα φιλικό με την Εθνική Ομάδα βετεράνων μπάσκετ της Ελλάδας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Αλκαζάρ και θα γίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ωστόσο θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη τεσσάρων ανθρώπων που πρόσφεραν τα μέγιστα στο λαρισινό μπάσκετ και πριν από λίγο διάστημα έφυγαν από τη ζωή. Θα παίξουν για τον Κυριάκο Χατζηβασιλείου, Τάσο Σπυρόπουλο, Παναγιώτη Νικούδη και Γιάννη Λάτσιο. Καθένας από αυτούς είχε προσφέρει πολλά.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 1ο ALL-STAR GAME of LARISSA
Η δεύτερη κίνηση είναι πως θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης ένα άκρως... λαρισινό All Star Game. Ο αγώνας θα γίνει με παίκτες της πόλης από τη Β’ ΕΣΚΑΘ μέχρι και τη Γ’ Εθνικη στις 21 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης. Μάλιστα 13 σωματεία της Λάρισας εμπλέκονται σε αυτή τη διοργάνωση και αυτά είναι τα εξής: Α.Ε.Λ., Φοίνικας, Αστέρας, Ολύμπια, Εθνικός, ΕΑΛ, Μύτικας, Σπάρτακος, Κεραυνός, Φοίβος 2002, Σουφλάρια, Αετοί και Κέλτες. Χθες εξάλλου ανακοίνωσαν πως «η αγάπη των ερασιτεχνών παραγόντων για το άθλημα και η συνεχής τους προσπάθεια για προσέλκυση όλο και περισσότερων παιδιών στον αθλητισμό και δη στο μπάσκετ τους ώθησε να συνεργαστούν για μια εκδήλωση χωρίς προηγούμενο. Μια γιορτή του τοπικού μπάσκετ, μια γιορτή για παιδιά και φίλους του αθλήματος».
Οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα προκύψουν από ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού της πόλης, μέσω λίστας που θα κοινοποιηθεί στον τύπο τις επόμενες ημέρες αλλά και θα μοιραστεί με φυλλάδια σε όλα τα σχολεία.
Αξίζει να τονίσουμε πως τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του «ΚΕΘΕΑ Έξοδος» και του «Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες:
Αγώνα των επιλέκτων που θα προκύψουν από την ψηφοφορία.
Διαγωνισμό τριπόντων.
Διαγωνισμό καρφωμάτων.
Διαγωνισμούς τριπόντων και βολών από αθλητές των ακαδημιών.
Κλήρωση πολλών δώρων και εκπλήξεις για τα παιδιά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass