ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

Σήμερα η κλήρωση της Football League 2

* ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΟΜΙΛΟ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2011 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:35
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Όπως ανακοινώθηκε, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League 2 θα διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση στον Νότιο και τον Βόρειο όμιλο (13:00), όπου και θα εκλεγούν και τα μέλη για την συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο της Football League.
Στον βόρειο όμιλο όπου συμμετέχουν και ο Τύρναβος 2005 (από πέρυσι) με το νεοφώτιστο (φέτος) Οικονόμο Τσαριτσάνης, συμμετέχουν συνολικά οι παρακάτω 12 ομάδες: Τύρναβος 2005, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Πόντιοι Κατερίνης, Βατανιακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Οδυσσέας Αναγέννησης, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Αετός Σκύδρας, Εθνικός Γαζώρου, Δόξα Κρανούλας, Νίκη Βόλου και Τηλυκράτης Λευκάδας.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο ανεβαίνουν απευθείας στην Football League, ενώ ο δεύτερος με τον τρίτο του κάθε ομίλου θα παίξουν σε αγώνες πλέι οφφ, προκειμένου μια ακόμη ομάδα να ανέλθει στην παραπάνω κατηγορία.
Όσον αφορά στον υποβιβασμό, θα αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός των ομάδων μετά από συμφωνία που θα γίνει με την ΕΠΟ, για το πόσες ομάδες θα προβιβαστούν από την Δ’ Εθνική κατηγορία.
Στη σημερινή γενική συνέλευση θα συζητηθούν και το θέμα της υποχρεωτικής συμμετοχής των τριών μικρών (γεννηθέντων το 1991 και μετά) στην αρχική ενδεκάδα, όπως και των κοινοτικών (γεννηθέντων το 1987 και μετά).
* Τον Τύρναβο 2005 θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αχιλλέας Δόκος και τον Οικονόμο ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Τόλιος, με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γιάννη Μπέη. Οι δυο ΠΑΕ θα ζητήσουν να πάρουν κλειδάριθμο, ώστε να μην αγωνίζονται ταυτόχρονα σε εντός έδρας παιχνίδια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass