ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΟ NO LIMITS ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ένα μοναδικό σόου...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΘΕΑΤΕΣ ΘΑΥΜΑΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Δημοσίευση: 14 Νοε 2011 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:35
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή μαχητών που ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλία το βράδυ του Σαββάτου, στο Κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα.
Περίπου 3.000 θεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα τις συναρπαστικές μάχες στο στιλ του kick boxing μεταξύ των κορυφαίων πρωταθλητών της χώρας μας και χειροκρότησε το έργο των εξαιρετικών σχολών που εδρεύουν στη Θεσσαλία.
 Όπως είχε ανακοινώσει η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου τις προηγούμενες ημέρες, οι πόρτες του σταδίου άνοιξαν ακριβώς στις 6 και μισή και μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο όλα ήταν διαμορφωμένα σύμφωνα με τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής:
Βαν, οπερατέρ, γερανοί, ρομποτικές κάμερες, φωτιστές, ηχολήπτες, τελευταίες πρόβες στην εξέδρα και ένα καλοφωτισμένο επιβλητικό ring που τελικά έδωσε μεγάλες συγκινήσεις.
Στα αποδυτήρια οι μαχητές συγκεντρωμένοι δέχονταν τις τελευταίες οδηγίες από τους προπονητές τους και κάποιοι έκαναν ένα τελευταίο ζέσταμα προκειμένου να εκτονώσουν την ένταση και την πίεση λίγο πριν τον αγώνα.
 Η διοργανώτρια λίγο πριν τις 7 τους συγκέντρωσε και τους υπενθύμισε ότι «το μόνο που μετράει είναι να δώσουμε την ψυχή μας στον κόσμο να τους χαρίσουμε στιγμές ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας αλλά και ένα δρόμο μάχης και αγωνιστικότητας».
Στη συνέχεια διαδραματίστηκαν 11 αγώνες ημιεπαγγελματικοί μεταξύ των κορυφαίων αθλητών της Λάρισας που βρέθηκαν αντιμέτωποι με αθλητές από Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο, Γιάννενα, Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη.
 Ήταν εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η κάθε σχολή είχε την «εξέδρα» της και νίκες έφεραν αθλητές του FIGHT CLUB του Χρύσανθου Στοϊκίδη, του Πολυνίκη του Γιάννη Κοτρόυτσου, των Μονομάχων του Νίκου Κοτασίδη και των Πολεμιστών του Παναγιώτη Τσεκούρα.
Το κοινό ξεσήκωσαν στη συνέχεια και οι σύλλογοι άλλων πολεμικών τεχνών της Λάρισας που διαδοχικά έδειξαν πάνω στο ring τη μαγεία των δυναμικών αθλημάτων από το αρχαιότερο άθλημα το παγκράτιο, καράτε, judo, tae kwon do μέχρι τις μικτές πολεμικές τέχνες.
Το κλείσιμο της διαδραστικής ενότητας το έκαναν οι μικροί μαθητές των σχολών που ξεσήκωσαν το κοινό και ολοκλήρωσαν την επίδειξή τους φωνάζοντας NO LIMITS (χωρίς όρια).
Το πρώτο κομμάτι της βραδιάς παρουσίασε ο μουσικός παραγωγός JO και στις 9:00 μια μουσική φανφάρα σηματοδότησε την έναρξη του επίσημου show.
O Χρήστος Κατούνας, χορογράφος και δάσκαλος της σχολής BURN THE FLOOR σκηνοθέτησε μια εντυπωσιακή έναρξη με πάσο ντόμπλε ενώ η τελευταία ντάμα του ήταν η διοργανώτρια και παρουσιάστρια της βραδιάς Γεωργία Μπιτάκου.
Γύρω από το ring είχε διαμορφωθεί χώρος για τους επισήμους σε ειδικές ροτόντες και με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της Περιφεριακής Ένωσης Δήμων, κ. Ρίζος Κομήτσας, ο Συντονιστής ΠΕΔ κ. Δημήτρης Τσούμας, ο δήμαρχος Λάρισας κ. Κώστας Τζανακούλης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου, κ. Δημήτρης Ζώης, ο αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Μπαρμπούτης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής, ο Ταξίαρχος κ. Οφίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Κ. Σαμαράς, η ολυμπιονίκης Κατερίνα Βόγγολη, καταξιωμένοι επιχειρηματίες της πόλης της Λάρισας αλλά και καλλιτέχνες αγαπητοί του κοινού όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Στιβ Ντούζος.
Αμέριστη αρωγός από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και το βράδυ της διοργάνωσης υπήρξε η ειδική σύμβουλος του δημάρχου κ. Βάσω Οικονόμου, που όπως υπογράμμισε και η διοργανώτρια «είναι μια δυναμική υπέροχη γυναίκα στολίδι και κέρδος για την πόλη της Λάρισας αλλά και πολύτιμη για τον Αθλητισμό και τον πολιτισμό της χώρας μας».
 Στους επαγγελματικούς αγώνες το φαβορί από την Κέρκυρα ο Αλέξανδρος Γκερέκος έφτασε μετά από δύο σκληρές μάχες στον τελικό και κέρδισε το εισιτήριο για τη διεκδίκηση του τίτλου στο επόμενο NO LIMITS ενώ τη ζώνη φόρεσαν για τις κατηγορίες των 60 και 100 κιλών οι Καβαλιώτες Κώστας Παπαδέλης και Γιάννης Στοφορίδης αντίστοιχα.
Εντύπωση προκάλεσαν και οι αμαζόνες του NO LIMITS, η Μανιάτισσα Κάλλια Κουρούνη και η Θεσσαλονικιά Δήμητρα Κουκουσέλα με επικράτηση της δεύτερης.
Οι Λαρισαίοι πρωταθλητές των BMX- LA FLATLAND και DFT PARKOUR κέρδισαν τις εντυπώσεις όπως και οι χορογραφίες της LARA στους ρυθμούς zumba.
Συγκίνηση προκάλεσε το video προς τιμή των ορειβατών που κατέκτησαν το EVEREST το 2004, ενώ στον ορειβάτη Μιχάλη Στύλα την πλακέτα έδωσε ο ιδρυτής της μονάδας απεξάρτησης ναρκωτικών «Αρωγή» στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, κ. Φάνης Δέλιος.
Από τη διοργανώτρια τιμήθηκε και ο δάσκαλος Ειδικής Αγωγής κ. Δημήτρης Χουλιαρός για το έργο του με παιδάκια που αντιμετωπίζουν προβλήματα μάθησης και αναπηρίας.
Ο θεσμός που αγκάλιασε και όπως όλα έδειξαν αγάπησε η Θεσσαλία και η Λάρισα, θα επιστρέψει του χρόνου στην πόλη της Λάρισας ενώ για όσους δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη διοργάνωση από κοντά…..25 Νοεμβρίου θα την δείτε τηλεοπτικά από το NOVASPORTS 4 στις 22:00 με πολλά εξωτερικά γυρίσματα από Λάρισα και…. ψυχή χωρίς όρια…
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass