ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (15:00)

Εκτός έδρας δοκιμάζονται οι λαρισινές ομάδες

* ΠΑΙΖΟΥΝ: ΒΕΛΟΥΧΙ-Π.Ο.Ε., ΑΛΜΥΡΟΣ-ΠΥΡΓΕΤΟΣ, ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2011 22:36 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:35
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με τους αγώνες της 2ης ημέρας συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και στις 3 το απόγευμα στον 4ο όμιλο όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον, οι τρεις εκπρόσωποι του νομού δοκιμάζονται εκτός έδρας.
Συγκεκριμένα, ο Π.Ο.Ε. θα αγωνιστεί στο Καρπενήσι με το Βελούχι, ο Πυργετός στον Αλμυρό με την ομώνυμη ομάδα και ο Αμπελωνιακός στα Καμένα Βούρλα.
Και οι τρεις έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν ισάριθμα... τρίποντα, αλλά σίγουρα τα ματς θέλουν μεγάλη προσοχή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι αντίπαλοι, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.
Τα τελευταία νέα από τα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα του νομού λίγες ώρες πριν ριχθούν στη μάχη της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Δ’ Έθνικής κατηγορίας, έχουν ως ακολούθως:
Ο Π.Ο.Ε.
Χωρίς προβλήματα και με συγκρατημένη αισιοδοξία, ο Π.Ο. Ελασσόνας θα παίξει κόντρα στο Βελούχι, στο Καρπενήσι, όπου η θερμοκρασία από προχθές έχει πέσει αισθητά.
Η ομάδα της Ελασσόνας που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, το μόνο ουσιαστικά πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει είναι ο πλαστικός τάπητας και γι’ αυτό τον λόγο οι προετοιμάστηκαν κατάλληλα παίκτες τον Αλέξη Αλεξανδρή.
Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Ντουφεκιά και Ζαλοκώστα που αποβλήθηκαν στην αναμέτρηση με τον Πυργετό.
Στην αποστολή που κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Montana», ο
προπονητής Αλέκος Αλεξανδρής συμπεριέλαβε τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Σεμπίρη, Αποστολόπουλο, Παγκαρλιώτα, Αποστόλου, Τερλελή, Χάμο, Μουρατίδη, Χατζηβαλσάμη, Καραΐσκο, Ρόπα, Αλεξανδρή, Ρέτσα, Παπαποστόλου, Σκλάβο, Καραγκούνη, Μακρή και Αριανούτσο.
* Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Κέκελος, Παρασκευάς, Τσίκνας(Αιτωλοακαρνανίας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Σκούρας (Καρδίτσας).
* Ο ιδιοκτήτης της Νέας Δροσούλας στη Γιάννουλη ανακοίνωσε πως σε περίπτωση νίκης θα δεξιωθεί την ομάδα.
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Πυργετός σήμερα στον Αλμυρό, σε ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς οι γηπεδούχοι αν και νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, στο ξεκίνημα όπου κέρδισαν τον Α.Ο.Κ. με 3-1, έδειξαν ότι δεν θα αποτελούν εύκολη λεία για τους αντιπάλους της.
Ο Κώστας Κατσάρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Προβίδα που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ενώ θα απουσιάσουν ο Τσατσαλίδης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Βελούχι, όπως επίσης και οι Μπρέλλας, Γκαμπέτας, που προέρχονται από τραυματισμό και κρίθηκαν ανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Την αποστολή, που θα γευματίσει στο «Πιθάρι» και ακολούθως θα αναχωρήσει για την πόλη της Μαγνησίας, συγκροτούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Μπαταβάνης, Αν. Κουρδής, Γκουγκούδης, Δούκας, Κολοβός, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Φιλιππούλης, Γιαννακόπουλος, Γ. Κουρδής, Μάγγος, Τριτάρης, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Ζαφειρίου, Κωστούλας,Τσιαλέμης, Νάστας.
* Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Γρατσάνης, Νιώτη, Νταλούκας (Τρικάλων) και παρατηρητής ο κ. Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας).
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Συνέχεια στην πετυχημένη πρεμιέρα θέλει να δώσει ο Αμπελωνιακός, ο οποίος θα αγωνιστεί στα Καμένα Βούρλα, με την επίσης νεοφώτιστη στην κατηγορία τοπική ομάδα.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Αμπελώνα έχει πολύ καλή ψυχολογία και οι παίκτες αν αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να προσθέσουν μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό τους.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κωτούλα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά και στους Κούρο, Συκιώτη που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.
Την 18άδα θα επιλέξει ο Φαλανιώτης τεχνικός λίγο πριν το ξεκίνημα της σημερινής αναμέτρησης και στη διάθεσή του βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Κουτής, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Παλάσκας. Αλεξανδρής, Ρόκκα, Κακαβίτσης, Φτίκας, Κυριάκος, Μαγγίνης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας.
* Το ματς θα διευθύνουν οι κ. Χαλβατζάκος, Τσιγγινές, Τριάντος (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Κουκουζέλης (Καρδίτσας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αλμυρός-Πυργετός
Βελούχι-Π Ο Ε
Καρδίτσα-Λιανοκλάδι
Καμένα Βούρλα-Αμπελωνιακός
Μουζάκι-Αναγέννηση Κ
Ταυρωπός-Πύρασος
* Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3 το απόγευμα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Π.Ο.Ε. 4-0      3
Πυργετός        4-1      3
Αμπελωνιακός          3-0      3
Αλμυρός         3-1      3
Αναγέννηση Κ.           3-1      3
Λιανοκλάδι     0-0      1
Μουζάκι          0-0      1
Καρδίτσα        1-3      0
Ταυρωπός     1-3      0
Βελούχι           1-4      0
Πύρασος        0-3      0
Καμένα Βούρλα         0-4      0
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass