ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ «NO LIMITS»

Σόου μαχητών στο κλειστό της Νεάπολης

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2011 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:34
  Μια σημαντική διοργάνωση με το χαρακτήρα υπερ-παραγωγής θα γίνει αύριο στις 8.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης και είναι το «NO LIMITS» που είναι μια υπερπαραγωγή από ένα σόου μαχητών που στόχο να έχει δείξει τη δύναμή της ελληνικής ψυχής που είναι το μόνο που έχει απομείνει στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.
Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνδυασμό με την Κεντρική Ενότητα Δήμων Θεσσαλίας αλλά και έξι Δήμους (Λαρισαίων, Ελασσόνας, Τυρνάβου, Τεμπών Αγιάς και Κιλελέρ) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο να κάνουν μια αθλητική εκδήλωση σε συνδυασμό με την πολιτιστική προβολή Θεσσαλίας.
Ήδη διαδικτυακά έχει ξεκινήσει η προβολή του εντυπωσιακού τρέιλερ της διοργάνωσης που μετά από «χολυγουντιανές» σκηνές δράσης με Αχιλλέα, Μέγα Αλέξανδρο και 300, ξεπροβάλλουν στις οθόνες οι μαχητές τους σήμερα, οι διακεκριμένοι Έλληνες πρωταθλητές του KICK BOXING που θα πρωταγωνιστήσουν στη Λάρισα και στο ρίγκ του NO LIMITS 16: Αλέξανδρος Γκερέκος, Στέφανος Κωνσταντελόπουλος, Θανάσης Μιχαλούδης, Κώστας Παπαδέλης είναι μερικοί εκ των σπουδαίων πρωταθλητών από Αθήνα, Καβάλα, Κέρκυρα που θα διεκδικήσουν μετά από αληθινές μάχες τον τίτλο του NO LIMITS CHAMPION, τη ζώνη που φέρει ως σύμβολο την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
 Από τη σκηνή του NO LIMITS και για ένα λεπτό ο καθένας, θα περάσουν όλοι οι σύλλογοι της Λάρισας να δείξουν την πολεμική τους τέχνη, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, kick boxing, muay thai ,πάλη, tae kwon do, και άλλα, επιπλέον μαχητές του αέρα και των τροχών, bmx, parkour, graffiti artist και αναρριχητές, χορευτές του BURN THE FLOOR , όλοι πρωταγωνιστές από τη Θεσσαλία θα πλαισιώσουν τους μαχητές με show που θα ψυχαγωγήσουν και θα ταξιδέψουν το κοινό, μέσα από ένα φαντασμαγορικό θέαμα διαμορφωμένο από special effects, φωτορυθμικά, βιντεοπροβολές, επικές μουσικές και πολύ αδρεναλίνη.
 Παράλληλα θα τιμηθεί και ο Δημήτρης Χουλιαρός ένας δάσκαλος ειδικής αγωγής που με το πρόγραμμά του έφθασε να τιμηθεί και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ειδικό σχολείο Γαλανόβρυσης.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass