ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΟΙΝΙΚΑ - ΑΙΟΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (18.00)

Λάρισα εναντίον... Λάρισας

* ΛΑΛΑΚΗΣ: «Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ»

Δημοσίευση: 09 Νοε 2011 1:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:33
Του Κ. Γκιάστα
Λαρισαίοι εναντίον Λαρισαίων θα τεθούν αντιμέτωποι σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης. Στις 18.00 θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Φοίνικα και τον Αίολο Τρικάλων που... έχει έντονο χρώμα Λάρισας τα τελευταία χρόνια. Φέτος, συγκεκριμένα, προπονητής είναι ο Γιάννης Τζήμας (αντικατέστησε έναν άλλο Λαρισαίο, τον Γρηγόρη Γιασάρη) ενώ εκεί παίζουν οι Σωτήρης Γκιουλέκας, Νίκος Τσούτσος και Γιάννης Παπαχρήστος. Εκτός από αυτούς όμως υπάρχουν και παίκτες που έχουν περάσει από τη Λάρισα όπως οι Χαρισμίδης, Κακλαμάνος, Τριανταφύλλου κ.ά.
Για τον Φοίνικα θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ καθώς θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που είναι μόνη πρώτη στη Β’ Εθνική κατηγορία. Μάλιστα είναι αήττητη. Αήττητος όμως είναι και ο Φοίνικας καθώς έχει σημειώσει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή μάλιστα στη Λάρισα θα έχει την ευκαιρία να πετύχει το 4 στα 4 καθώς αντιμετωπίζει τον Αιγινιακό.
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» Αντώνης Κυρατζής είχε την ευτυχία να έχει σε πολύ καλή ημέρα τους Τσιαμπαλή και Βλαχούλη όμως το χαμόγελο όλων ήρθε για την παρουσία του νεαρού Τσούμα. Μέσα σε λίγα λεπτά έδειξε πως έχει δουλέψει αρκετά στις προπονήσεις και πλέον αξίζει πραγματικά να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής καθώς αυτό που έχει ανάγκη κάθε νέος αθλητής είναι το «ψήσιμο» σε επίσημα ματς. Άλλωστε οι έμπειροι παίκτες του Φοίνικα εκτός από τον ένα στόχο τους (να βγάλουν την ομάδα στη Β’ Εθνική) έχουν και έναν άλλο πιο σημαντικό να δώσουν διαδρόμους στο νέο «αίμα» της πόλης.
«ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΑΠΕΙΡΙΑ»
Η άλλη ομάδα της πόλης στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ο νεοφώτιστος Αστέρας / Λευκαδίτης GTC έχασε ακόμα ένα ματς στο τελευταίο καλάθι. Μετά από τη Μεταμόρφωση έχασε και από τον Αιγινιακό. «Μας στοίχισε η απειρία για δεύτερη φορά» εξήγησε στην «Ε» ο τεχνικός, Γιάννης Λαλάκης και συνέχισε: «Οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν και τόσο μεγάλη εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό φαίνεται στα κρίσιμα σημεία. Ωστόσο εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την έως τώρα παρουσία της ομάδας. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και αυτό πρέπει να το τονίσουμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Αν είχαν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα αυτά, όλοι θα είχαμε το μυαλό μας αλλού. Έτσι, όμως, είναι αυτά. Πλέον πρέπει να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε πραγματικά και θεωρώ πως αξίζουμε παραπάνω».
Για τα αδύναμα σημεία τόνισε: «Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα. Το δεύτερο ημίχρονο με τη Μεταμόρφωση και το πρώτο με το Αίγινιο ήταν χάλια στον αμυντικό τομέα. Αυτό πρέπει να ελέγξουμε».
Ο Αστέρας την Κυριακή πάει στη Βέροια να αντιμετωπίσει τον Φίλιππο «Είναι μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη. Εμείς θα πάμε να κάνουμε την έκπληξη σε μια δύσκολη έδρα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass