ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ (14.15)

Αισιοδοξία στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

* Γ.ΚΑΛΤΕΚΗΣ: «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» * ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΗΣ: «ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ»

Δημοσίευση: 08 Νοε 2011 1:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:33
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι της φετινής περιόδου θα δώσει αύριο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος στις 14.15 θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» τον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Δυο νεοφώτιστες λοιπόν ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και η αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και θα κάνουν μια πρόβα τζενεράλε, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 20 του μηνός.
Οι «Πράσινοι» είναι αισιόδοξοι για το αυριανό παιχνίδι και σε δηλώσεις που έκανε χθες ο τεχνικός τους Γιώργος Καλτέκης, επισήμανε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι επίσημο μετά τα πολλά φιλικά που δώσαμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και αποτελεί πρόκληση για μας. Παράλληλα είναι πρωτόγνωρο για την επαρχία Ελασσόνας διότι μετά από πολλά χρόνια μια ομάδα της περιοχής θα δοκιμάσει την τύχη της, στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.
Γι’ αυτό και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο σε ένα αγώνα-γιορτή για την επαρχία Ελασσόνας, με αντίπαλο μια αξιόλογη ομάδα.
Σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για το πρωτάθλημα και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.
Φυσικά τα παιχνίδια κυπέλλου έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, αλλά τα παιδιά και όλοι μας στην ομάδα θέλουμε να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να χαρούμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι παίκτες μου βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι στον αγωνιστικό χώρο θα αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να φτάσουμε στην επιτυχία».
*Από αγωνιστικής πλευράς, στη διάθεση του κ.Καλτέκη δεν θα βρίσκονται οι Λεβνάιτς, Μπαλής(σ.σ.υπέστη κάταγμα στην μύτη), Νούσιας και Αγγελίνας.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση το πρωί και εν συνεχεία θα συγκροτηθεί η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΙΛΗ ΣΤΗΝ «Ε»
Ο Λεωνίδας Μπίλης που βρίσκεται στο τιμόνι του Τηλυκράτη Λευκάδας, είναι ένας εργατικός και αξιόλογος προπονητής.
Σε επικοινωνία που είχαμε χθες το μεσημέρι με τον κ.Μπίλη λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση, δε δηλώσεις του που έκανε στην «Ε» επισήμανε τα εξής: «Η ομάδα μου δίνει μάχη με τον χρόνο και σιγά-σιγά έκανε επανεκκίνηση. Το ζητούμενο ήταν πρώτο να βρούμε τα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και μετά όλα τα άλλα έρχονται.
Πώς θα παρουσιασθούμε βέβαια, αυτό είναι ένα αίνιγμα καθώς είχαμε 40 ημέρες αποχής, αλλά ευτυχώς κάναμε προηγουμένως ένα μήνα προετοιμασίας και αυτό σίγουρα ωφέλησε. Τον Οικονόμο Τσαριτσάνης γνωρίζω ότι έχει μια καλή και οργανωμένη παράλληλα ομάδα. Κάθε επίσημο παιχνίδι δίνει ένα κίνητρο στους παίκτες και κανείς δεν γνωρίζει που μπορούμε να φτάσουμε. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass