ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ

Σημάδι… ανόδου για τον Φοίνικα

* Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2011 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:51
Του Κ. Γκιάστα
Όλα δείχνουν πως φέτος είναι η χρονιά του Φοίνικα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του μπάσκετ. Η λαρισινή ομάδα φαίνεται πως έχει και ποιοτικό έμψυχο υλικό αλλά και τα… σημάδια με το μέρος του. Είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά στην ιστορία του στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κατάφερε να σημειώσει την πρώτη νίκη στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, σπάζοντας μια παράδοση έξι ετών. Συγκεκριμένα από το 2006 όλο έχανε. Στην πρώτη του σεζόν ηττήθηκε από τη Νίκη στο Βόλο με 70-66. Μετά πήγε στο Άργος Ορεστικό και έχασε με σκορ 80-75. Έπειτα το 2008 – 2009 δεν τα κατάφερε μέσα στη Βέροια με το Φίλιππο (75-66) ενώ πρόπερσι έχασε στα Τρίκαλα από τον Αίολο με σκορ 66-58. Πέρυσι πήγε στο Κιλκίς και ηττήθηκε από τον Αετό με σκορ 81-65.
Ο Φοίνικας έχει την ευκαιρία τώρα να κάνει το 4 στα 4 καθώς ακολουθούν δύο παιχνίδια στην έδρα του. Την Κυριακή συγκεκριμένα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Κοζάνης στο κλειστό της Νεάπολης. Ο τεχνικός Αντώνης Κυρατζής δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα καθώς και ο Θοδωρής Λιάκος ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό του και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Η διοίκηση των «μελανόλευκων» μάλιστα για το ματς της Κυριακής ανακοίνωσε πως για όλους τους μαθητές η είσοδος θα είναι δωρεάν. Όλα δείχνουν πως ο αριθμός των φιλάθλων θα είναι ακόμα μεγαλύτερος από την πρώτη αγωνιστική.
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Στην άλλη ομάδα της πόλης τώρα, τον Λευκαδίτη GTC - Αστέρα, είχαμε μια διακοπή ενός ρεκόρ. Ο περσινός πρωταθλητής της Α1 ΕΣΚΑΘ είχε να χάσει από τις 8 Απριλίου του 2010 (από τον ΓΣ Αμπελώνα με σκορ 66-56 στο κλειστό του Αλκαζάρ), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του προπέρσινου πρωταθλήματος δηλαδή. Η επόμενη ήττα ήρθε μόλις την Κυριακή από τη Μεταμόρφωση Βόλου. Δηλαδή πέρασαν σχεδόν 18 μήνες.
Η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα μέσα στον Αιγινιακό, ξεκίνησε χθες χωρίς προβλήματα και όλοι ελπίζουν να έρθει επιτέλους το δελτίου του Χάρη Καρπούζα. Σύμφωνα με πληροφορίες το δελτίο εκδόθηκε και αναμένεται από μέρα σε μέρα στα γραφεία της ομάδας. Γι’ αυτό ο προπονητής Γιάννης Λαλάκης τον υπολογίζει κανονικά.
Εξάλλου ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την προσέλευσή του κόσμου στο ματς με τη Μεταμόρφωση ήταν οι άνθρωποι της νεοφώτιστης ομάδας που μάλιστα εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για το γεγονός πως το... μπάσκετ επιστρέφει στην πόλη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass