ΕΝΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εν αναμονή για το πρωτάθλημα στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 01 Νοε 2011 1:16 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:50
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ο Τύρναβος 2005, θα συμπληρώσει τους τέσσερις μήνες προετοιμασίας και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, πότε θα γίνει η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Μετά και την αναβολή υποθέσεων ομάδων για την ερχόμενη Πέμπτη, το βέβαιο είναι ότι η πρεμιέρα θα μετατεθεί για τις 13 ή 20 του μηνός.
Γι΄αυτό τον λόγο-σύμφωνα με πληροφορίες- τα σωματεία του νοτίου ομίλου της Football League 2 ζήτησαν από την ΕΠΟ οι αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ. αύριο γίνεται η κλήρωση), να διεξαχθούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και όχι στις 9 που είναι προγραμματισμένο, ώστε να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία.
Το αν γίνει το αίτημά τους δεκτό, θα αποφασίσει σήμερα ή αύριο η ΕΠΟ.
Λογικά σε αυτό πρέπει να συνηγορούν και τα σωματεία του βορείου ομίλου.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΟΝΗ
Εν τω μεταξύ, σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του Τυρνάβου 2005 προέκυψε με τη μη έλευση της μπλε κάρτας του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Χρήστου Νόνη. Ο Νόνης αγωνιζόταν σε σύλλογο της Γερμανίας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δικαίωμα να αγωνιστεί με την ομάδα του Τυρνάβου θα έχει μετά τα Χριστούγεννα!
Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο από τη στιγμή που ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ θα αγωνιζόταν ως "μικρός", με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Ζιώγας να είναι υποχρεωμένος να αλλάξει το σχεδιασμό για τη βασική σύνθεση της ομάδας λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Έτσι, στο φιλικό με τον ΠΟΕ δοκίμασε διάφορες λύσεις, αν αναλογισθούμε ότι τιμωρημένος από πέρυσι είναι και ο νεαρός Αντωνόπουλος με δυο αγωνιστικές(επτά κίτρινες). Σήμερα θα γίνουν δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass