ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Ξενοδοχείο… ο ΝΟΛ

*ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΓΑ * ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2011 23:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:50
Του Κ. Γκιάστα
Εκεί που οι ίδιοι οι αθλητές αντικαθιστούν τις Ομοσπονδίες και η αυτοργάνωση παίρνει τη θέση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τότε… αρχίζει το ελληνικό πόλο με τις απίστευτες ιστορίες του. Μία από αυτές διαδραματίστηκε στη Λάρισα το διήμερο που μας πέρασε ανάμεσα στο Ναυτικό Όμιλο Λάρισας και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Οι δύο ομάδες λοιπόν ήθελαν να δώσουν κάποια φιλικά παιχνίδια ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων με το ΝΟΛ να ετοιμάζεται για αυτό της Α2 Εθνικής κατηγορίας αλλά τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια αυτό το διάστημα.
Γι΄ αυτό οι παίκτες της λαρισινής ομάδας αποφάσισαν να φιλοξενήσουν πραγματικά μια ομάδα από άλλη πόλη. Κάλεσαν τους αθλητές του Ηρακλή στα σπίτια τους και έπαιξαν τρια φιλικά ματς την Πέμπτη και την Παρασκευή. Όλοι τους έμειναν ευχαριστημένοι και οι Θεσσαλονικείς είπαν πως θα ανταποδώσουν τη φιλοξενία.
Αυτήν η κίνηση αποδεικνύει περίτρανα πως οι αθλητές που αγαπάνε το πόλο, θα κάνουν τα πάντα για να το διατηρήσουν ζωντανό τη στιγμή που η ΓΓ Αθλητισμού και με τη σειρά της η Ομοσπονδία έχουν γυρίσει την πλάτη τους στους συλλόγους που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο ΝΟΛ κέρδισε και τις τρεις αναμετρήσεις ενώ στο πιο «επίσημο» από τα τρία επιβλήθηκε με σκορ 12-7. Οι παίκτες του Κώστα Γαλανόπουλου έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν είναι οι εξής: Νούσιος, Ιωακείμ, Γαλανός, Λύκαρης, Μερκουριάδης Α., Μερκουριάδης Π., Γκρέμηλας, Κουλουκτσής, Μιμίδης, Παπαδόπουλος, Κόκκινος, Κεδράς, Αλεξανδρής, Οικονόμου, Θεοδωρόπουλος και Στεργίου.
«Ήταν μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Περιμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με το πρωτάθλημα της Α2 διότι ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα πραγματοποιηθεί και πότε. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι όποτε μας ζητηθεί αυτό».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass