ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ (81-71)

Νεοφώτιστο διπλό...

* ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2011 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:48
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ ο Λευκαδίτης GTC - Αστέρας. Χθες στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και όσον αφορά στον πρώτο βόρειο όμιλο η Λαρισινή ομάδα κέρδισε στο Άργος Ορεστικό με σκορ 81-71. Αυτή ήταν μια πολύτιμη επιτυχία καθώς ήταν παράλληλα και μια νίκη ψυχολογίας ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχει.
Την Κυριακή οι νεοφώτιστοι θα φιλοξενήσουν στο κλειστό του Αλκαζάρ (το οποίο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο) τη Μεταμόρφωση Βόλου και μετά ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς. Ένα στο Αιγίνιο και ένα στη Βέροια με το Φίλιππο.
Στο χθεσινό παιχνίδι οι Λαρισαίοι αν και ξεκίνησαν λίγο μουδιασμένα βρήκαν γρήγορα πατήματα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στην επανάληψη κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και στο τέταρτο δεκάλεπτο έκαναν το παιχνίδι τους χωρίς το παραμικρό εμπόδιο. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αθανασόπουλος (19) ενώ ακολούθησαν οι Άρης Γκαμπέτας (14) και γενικά η σειρά των έμπειρων (Λάππας, Κυρίτσης, Σαριμπαλίδης) δούλεψε πολύ στο σκοράρισμα.
Χωρίς κανένα παράπονο οι Λαρισαίοι από τη διαιτησία των κ. Ταρενίδη και Παπαδημητρίου καθώς είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός διευθυντής και παλιός διαιτητής Θανάσης Κοκουλίτσιος θα στείλει και συγχαρητήρια στην ΚΕΔ/ΕΟΚ.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21- 15, 39-37, 57-61, 71-81
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: Καρατζάς 20 (4), Σιδέρης 7 (1), Καραμήτσος 11 (1), Τσαγκαρούλης 8, Πιτσίμης 3 (1), Μίχος 22, Παντελίδης, Κολότσος, Μυλωμάς, Μπιζόγλου, Φωτιάδης.
ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ GTC/ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασόπουλος 19 (1), Κυρίτσης 13 (2), Γκαμπέτας 14, Ζουμπάς 5 (1), Σαριμπαλίδης 11, Λάππας 13 (1), Σουλιώτης 6, Ριζηνός, Χαιρετίδης, Αδαμόπουλος, Πάσχος, Τριανταφύλλου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass