ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Αναβλήθηκε το φιλικό Οικονόμου-Αμπελωνιακού

*ΔΕΙΠΝΟ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2011 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:46
Αναβλήθηκε λόγω ακατάλληλου καιρού η φιλική αναμέτρηση που είχε προγραμματιστεί για χθες το απόγευμα, ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Αμπελωνιακό. Έτσι οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη απόλαυσαν ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο και θα ριχτούν ξανά από σήμερα το απόγευμα στη μάχη των προπονήσεων, μέχρι επιτέλους να ξεκινήσει κάποτε το πρωτάθλημα της football league II και να μπει η ομάδα σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό.
Ανεξάρτητα για το πότε θα οριστεί το παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό, η Τσαριτσάνη θέλει να δώσει ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι με ομάδα μεγάλης κατηγορίας, την οποία αναζητά εδώ και πολύ καιρό.
Προχθές εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση στο ιδιωτικό γυμναστήριο του Νίκου Φώλλα (βοηθός προπονητή) και οι παίκτες με διάθεση και ενδιαφέρον, όπως φάνηκε, επιδόθηκαν στην εκτέλεση των ασκήσεων με όργανα γυμναστικής, αφήνοντας για λίγο τη στρογγυλή θεά στο περιθώριο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, μετά την απογευματινή προπόνηση, η διοίκηση του σωματείου, για να τους ξεκουράσει κάπως, προσέφερε δείπνο στους ποδοσφαιριστές της σε ταβέρνα της Τσαριτσάνης, όπου μαζί διοικητικοί, τεχνική ηγεσία και παίχτες, χαλάρωσαν, τραγούδησαν (καλλίφωνος ο Κουλτσιάκης μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Γ. Μπαμπάλη) και πέρασαν γενικά μια ευχάριστη βραδιά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass