ΣΕ ΑΓΩΝΑ 140 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Τέσσερις Λαρισαίοι για… ένα χαμόγελο

ΜΕ ΚΟΛΥΜΠΙ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2011 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:45
 Τέσσερις Λαρισαίοι αθλητές της μαραθώνιας κολύμβησης πήραν μέρος στο τρίαθλο των 140 χιλιομέτρων που διοργανώθηκε με σκοπό τη συλλογή χρημάτων που διατέθηκαν στο Ορφανοτροφείο Βόλου προσφέροντας έτσι ένα χαμόγελο στα παιδιά.
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Λευτέρης Παρασκευάς σε συνεργασία με τον Νίκο Ράπτη του BikeMe.gr. Η εκκίνηση δόθηκε από την περιοχή Πλατανιά Πηλίου όπου και πραγματοποιήθηκε το πρώτο αγώνισμα του τριάθλου το οποίο και περιλάμβανε 8 χιλιόμετρα κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα. Στη συνέχεια οι αθλητές συνέχισαν με τα ποδήλατα καλύπτοντας μια απόσταση 105 χλμ από Πλατανιά, Τρίκερι και Μηλιές και τελείωσαν με 25 χλμ τρέξιμο έως την παραλία του Βόλου. 
Οι τέσσερις Λαρισαίοι που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν οι Άρης Γαλάτος, Θωμάς Ματράκης, Κώστας Τοπάλης και Ανδρέας Μόκας με τους τρείς πρώτους να παίρνουν μέρος μόνο στο άθλημα της κολύμβησης ενώ ο Ανδρέας Μόκας πραγματοποίησε με επιτυχία και τα 3 αθλήματα.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού πέρα από τους αθλητές που πήραν μέρος πολύς κόσμος ενίσχυσε την προσπάθεια κυρίως μέσω της αγοράς ενός συλλεκτικού μακό με το λογότυπο των 140 χιλιομέτρων διακοσμημένο από τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.
Οι τέσσερις Λαρισαίοι σε κοινή τους δήλωση σχετικά με τον αγώνα ανέφεραν ότι «ο αγώνας έγινε με σκοπό να δείξουμε ότι στη σημερινή δύσκολη εποχή όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το μέλλον των συνανθρώπων μας πιο όμορφο, πιο ελπιδοφόρο και να τους χαρίζουμε χαμόγελα εμπιστοσύνης. Η προσπάθεια των διοργανωτών ήταν πραγματικά αξιέπαινη και η συμμετοχή μας στον αγώνα ήταν η ελάχιστη δυνατή δική μας προσφορά βοήθειας στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass