ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΓΙΑΣ

Επιστροφή με ντέρμπι κορυφής

* ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο Κ. ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2011 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:45
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Κεραυνό Παραποτάμου και τη Δήμητρα Αγιάς μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κυριακάτικης 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Μια αναμέτρηση μεταξύ δύο φιλόδοξων αντιπάλων που έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη της φετινής περιόδου.
Οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες και μόνο μία ήττα, ενώ οι φιλοξενούμενοι φιγουράρουν αήττητοι στην κορυφή.
Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ
Η πρωτοπόρος Δήμητρα Αγιάς πραγματοποιεί φέτος ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια.
Το φετινό καλοκαίρι τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής Κώστας Κουτσούκης, ενώ διατηρήθηκε κατά μεγάλο ποσοστό και ο βασικός κορμός της ομάδας. Στο έμψυχο δυναμικό προστέθηκαν οι Κουκουτάρας Μιχ., Τζικόπουλος Ι., Δαλώσης Κ., Φλώρος Ευάγγ, Μπατζιανούλης Άγγ., Μπόμπολος Στρ., Γιαμμακίδης Ι. και Ξηρομερίσιος Η., ενώ επέστρεψαν οι Πλιάγκας Δ., Παύλου Αθ., Καραφίλλι Αλ., και Γαλάνης Β.
Σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα επιτυχημένη παρουσία της Δήμητρας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής ο πρόεδρος του συλλόγου, Κυριάκος Πατσάς, επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η εξαιρετική πορεία οφείλεται πρώτα απ’ όλα στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί μεταξύ διοίκησης-προπονητή και παικτών. Δεύτερον στο γεγονός ότι οι τρεις βαθμοί της νίκης και κατ’ επέκταση το πρωτάθλημα ή η άνοδος δεν αποτελούν αυτοσκοπό για εμάς, μιας και κύριο μέλημά μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να σταθούμε αντάξια στην κατηγορία. Τρίτον, στην αγάπη και το φιλότιμο κάποιων ανθρώπων που έστω και αν δεν είναι μέλη της διοίκησης προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες αφιερώνοντας πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους για το καλό της ομάδας.
Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ και στον κεντρικό χορηγό της ομάδας για τη φετινή χρονιά, την εταιρία Φωτοβολταϊκών-Ενεργειακών συστημάτων THERMOLAND Ν. ΤΟΣΙΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε και να την ευχαριστήσω για την ηθική αλλά και υλική υποστήριξη».
ΑΗΤΤΗΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
Για τον Κεραυνό Παραποτάμου η έδρα αποτελεί το ισχυρό χαρτί. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Μπακατσή διατηρεί το απόλυτο μέσα στην έδρα του με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
«Για μας ο κυριακάτικος αγώνας είναι μία πρόκληση αφού μας δίνεται η δυνατότητα να αναρριχηθούμε στην πρώτη θέση. Αυτό οπωσδήποτε θα ενισχύσει την ψυχολογία μας και ενόψει του κυπέλλου που ακολουθεί (με την Ομόνοια), αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς στόχος μας είναι να ανεβαίνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται» είπε ο τεχνικός του Κεραυνού μιλώντας για το ντέρμπι με τη Δήμητρα Αγιάς.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και στη διάθεση του Κώστα Μπακατσή θα τεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι.
ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΑΤΣΗ
Σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς του η Δόξα Ομορφοχωρίου τίμησε τον προπονητή του Παραποτάμου Κώστα Μπακατσή ο οποίος διετέλεσε για επτά συναπτά έτη τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου. Το γεγονός έλαβε χώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Δόξας με τον Παραπόταμο με το νεαρό ποδοσφαιριστή Αποστόλη Τσολάκη να προσφέρει ανθοδέσμη στον προπονητή Κώστα Μπακατσή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass