ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΒΟΛΕΪ

Ένας... Αστέρας αρχίζει να λάμπει

* ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2011 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:44
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί το βόλεϊ στην Ελλάδα να μην περνάει και τα πιο εύφορα χρόνια του, όμως, στη Λάρισα συνεχίζει να εμπνέει και μάλιστα αρκετά. Μια παρέα από κορίτσια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο, με ηγέτιδα την Εύη Λίτσιου κατάφεραν και δημιούργησαν μια καινούρια ομάδα. Το όνομά της είναι Αστέρας και φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ. Αυτό το διάστημα προπονείται στο κλειστό του 4ου Λυκείου της Λάρισας και εκεί την επισκέφθηκε η «Ε» όπου και κατέγραψε τις απόψεις των ανθρώπων της.
Η Εύη Λίτσιου είναι μια αθλήτρια που έχει συνδέσει το όνομά της με την ΕΑΛ. Έπαιζε κοντά στα 15 χρόνια αλλά από πέρυσι έφυγε. Αποφάσισε λοιπόν να ξεκινήσει κάτι δικό της και έτσι γεννήθηκε ο Αστέρας «Η ομάδα αυτή έχει δημιουργηθεί με μεράκι και αγάπη για το βόλεϊ. Είναι ένα άθλημα που το γνωρίζουμε και πιστεύω πως έχουμε να δώσουμε πολλά» τόνισε και συνέχισε θέτοντας τους στόχους για τη φετινή σεζόν: «Έχουμε σαν στόχο μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι άνοδο. Έχουμε ένα σύνθετο ρόστερ και αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε νέες παίκτριες και έμπειρες. Αν συνεργαστούν κατάλληλα τότε θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να πετύχουμε και να φέρουμε στο σύλλογο νέα κορίτσια με πάθος για το βόλεϊ».
Δίπλα στην Εύη Λίτσιου θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιλής και θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία. Στα 30 του και μετά από μια αξιόλογη πορεία σαν παίκτης ο Γιώργος Λιλής είναι έτοιμος να κάνει ένα καινούριο βήμα στην καριέρα του: «Είναι ένας νέος σύλλογος και θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι υγιές, με προοπτικές και θα προσπαθήσουμε να βγούνε αθλητές από την πόλη της Λάρισας. Στα σχέδιά μας έχουμε και τη δημιουργία μιας ανδρικής ομάδας αλλά σε πρώτη φάση θα περιοριστούμε στις γυναίκες. Επίσης θα ρίξουμε μεγάλη προσοχή σε παιδιά από 8 με 15 χρόνων» δήλωσε και συνέχισε ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας και βασικό χορηγό, Άρη Νιαβή και μερικούς ακόμα επιχειρηματίες που συμπαραστέκονται έμπρακτα. Επίσης να ευχαριστήσω τις παίκτριες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τέλος να καλέσω όλα τα νέα παιδιά να μάθουν την υγιή πλευρά του αθλητισμού να έρθουν κοντά μας».
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Πρόεδρος Άρης Νιάβης
Προπονητές: Γιώργος Λιλής – Εύη Λίτσιου
Παίκτριες: Έλενα Στανίση, Μαριάνθη Τζήκα, Εύη Λίτσιου, Αλίκη Ποπέσκου, Ελένη Μπούκη, Βάσω Λίτσιου, Λένα Κουλιάρα, Μελίνα Κυριλλίδου, Ειρήνη Καραγιάννη, Φωτεινή Ντριγκόγια, Σοφία Γουλούλη, Χρύσα Αντάμαλη, Κατερίνα Σαραντιώτη, Αλίνα Καζατζή, Μάρθα Χωριανοπούλου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass