ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ

Πλούσιο θέαμα στην Ελασσόνα

ΜΕ ΤΟΝ ΓΣΕΕ, ΤΗΝ ΕΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2011 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:44
Πλούσιο ήταν το θέαμα το Σάββατο στο κλειστό της Ελασσόνας, καθώς διοργανώθηκε εκεί τουρνουά βόλεϊ με τη συμμετοχή τριών ομάδων. Του τοπικού ΓΣΕ Ελασσόνας, της ΕΑΛ και του Αίαντα Ευόσμου. Συνολικά έγιναν τρία παιχνίδια των δύο σετ και οι δύο ομάδες του νομού της Λάρισας (θα αγωνίζονται σε διαφορετικούς ομίλους όμως) να δείχνουν καθαρά σημάδια βελτίωσης.
Στο 1ο παιχνίδι η ομάδα της ΕΑΛ αντιμετώπισε την ομάδα του Αίαντα, το οποίο και έληξε ισόπαλο 1-1 σετ (25-19, 21-25). Στο 2ο παιχνίδι η τοπική ομάδα της Ελασσόνας αντιμετώπισε τον Αίαντα, όπου και πάλι το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1 στα σετ (25-21, 22-25). Στο 3ο παιχνίδι η ομάδα της ΕΑΛ βρέθηκε αντιμέτωπη με την Ελασσόνα, όπου ύστερα, από όμορφο βόλεϊ και ανατροπές στο σκορ, οι φιλοξενούμενες κέρδισαν με 2-0 σετ :(25-23, 28-26).
Ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις ομάδες του 2ου τουρνουά προετοιμασίας (ΕΑΛ και Αίαντα) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και τις εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.
Ο προπονητής της ΕΑΛ, Πέτρος Πνάκας χρησιμοποίησε τις εξής παίκτριες: Ζαφειρίου, Παπαστεργίου, Τουσιούδη, Σουλτούκη, Ζαμπάκα, Υφαντή, Μπέη, Νούσια, Τζουβίλη, Πλίτση, Τάση.
Από την άλλη ο τεχνικός της Ελασσόνας, Βάιος Παναγιώτου έπαιξε με τις παρακάτω: Μπούσια Χ., Μπούσια Σ., Ζιάκου, Δίρβα, Πλιάκα, Γιόφτσεβα, Γκέτσιου, Παναγιώτου, Αλμπάνη, Παπακώστα, Κασελούρη, Τζιούργκανου.
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass