ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ο Θρασύβουλος Λιάγκας στην Ολύμπια

* Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΛΟΓΩ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2011 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:43
Του Κ. Γκιάστα
Με προπονητή που έχει εμπειρία ακόμα και από το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας θα κατέβει τελικά στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ η Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα θα έχει τελικά στον πάγκο της τον Θρασύβουλο Λιάγκα και όχι τον Γιώργο Ζάχο με τον οποίο ξεκίνησε προετοιμασία και αυτό λόγω ενός... τραυματισμού.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ζάχος έκανε μια επέμβαση στο γόνατο και για λόγους αποθεραπείας έπρεπε να μείνει έξω από τα γήπεδα για κάποιο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό το λόγο κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η περίπτωση του Λιάγκα ήταν... πολυτέλεια για το Σύλλογο.
Ο Θρασύβουλος Λιάγκας παρά το νεαρό της ηλικίας του ασχολείται με την προπονητική τα τελευταία 16 χρόνια έχοντας αρκετή εμπειρία εργαζόμενος σε λαρισινές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 ως πρώτος προπονητής στον Κεραυνό Λάρισας όντας ταυτόχρονα υπεύθυνος του παιδικού τμήματος που κατέκτησε την 4η θέση στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Την σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τις Ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ενώ την επόμενη χρονιά ήταν προπονητής στον Κένταυρο Γιάννουλης. Τον αμέσως επόμενο χρόνο μεταπήδησε στον Ηρακλή Χάλκης, ενώ στην συνέχεια για τρία χρόνια, από το 1999 μέχρι και το 2002 ήταν πρώτος προπονητής της ΕΑΛ που αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Επόμενος σταθμός του ήταν ο ΓΣΛ με την οποία ξεκίνησε η συνεργασία το 2002 ως μέλος της τεχνικής ηγεσίας και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ως συνεργάτης του Γιάννη Τζήμα την σεζόν 2004-2005 συντέλεσε στην άνοδο της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕΛ ΓΣ για λίγο διάστημα και πρόπερσι ήταν συνεργάτης του Καλαφατάκη στον Γυμναστικό – Ολύμπια. Στους τελευταίους αγώνες ήταν πάλι αυτός που κάθισε στον πάγκο σαν πρώτος προπονητής.
Μιλώντας στην «Ε» γι αυτή τη νέα συμφωνία ο Λιάγκας είπε τα εξής: «Σαν στόχο έχουμε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο για να είναι έτοιμο στο νέο πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες ημέρες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και τίποτα παραπάνω».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass